cthulhucarbide Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Τροφική δηλητηρίαση βράδυ Παρασκευής. Όμορφα. Πως την έπαθες ρε μαν;
Material_Defender_1032 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 μάλλον με έσκισαν τα μακαρόνια με κιμά που πήρα από κουζίνα του δήμου χτες (τα είχα στο ψυγείο και τα ζέστανα σήμερα)
gatokoritso Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Τα μακαρόνια με κιμά γιατρευουν.σιγουρα από αλλού είναι. Περαστικά.
Material_Defender_1032 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Τα μακαρόνια με κιμά γιατρευουν.σιγουρα από αλλού είναι. Περαστικά. ανάλογα και τον κιμά... χτες ήμουν μόνο με μια μπανανα, εναν τριπλο freddo και τα μακαρονια (+ προσθήκη φέτας)... τάισα και τα (αδέσποτα) γατόνια, ευτυχώς που μου κάθεται για χάιδεμα ένα μαυρόασπρο batmanογατο και φτιάχνει κάπως η διάθεση μου.
caution Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 ^ atm, τρώω το παγωτό του Παρλιάρου. Όταν οι κόρες των ματιών μου επανέλθουν στην κανονική τους διάμετρο, θα σου ευχηθώ περαστικά και θα σου πω πιες καμία pepsi να σε ισιώσει 1
Material_Defender_1032 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 δεν έχω φάει ποτές μου το συγκεκριμένο παγωτό (info?)... μόνο μπύρες έχω στο ψυγείο, να φανταστώ δεν κάνουν =ρ
Flexeril Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Ρε Σπύρο,για να ψοφήσεις ρε συ έφυγες απ´ το σπίτι σου; Αν είναι να σε πιάνουν διάφορα "ιδεαναγκαστικά",γύρνα πίσω και ψόφα εκεί. Τη μιά το ένα,την άλλη το άλλο...
LongTom Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Τροφική δηλητηρίαση βράδυ Παρασκευής. Όμορφα. μάλλον με έσκισαν τα μακαρόνια με κιμά που πήρα από κουζίνα του δήμου χτες (τα είχα στο ψυγείο και τα ζέστανα σήμερα) Περαστικά.Πρέπει να ήταν ο κιμάς γιατί το είχα πάθει και εγώ την προηγούμενη εβδομάδα. Βέβαια εγώ δεν το κράτησα στο ψυγείο(μέγα λάθος με κιμά γιατί αλλοιώνεται),αλλά είπα να δοκιμάσω το ζην επικινδύνως και πήρα κιμά από το Aldi και κόντεψα να πεθάνω. Τα μακαρόνια με κιμά γιατρευουν.σιγουρα από αλλού είναι. Περαστικά. Δεν γιατρεύουν απλά,είναι η σύγχρονη αμβροσία. 1
LongTom Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 aldi+προηγούμενη βδομάδα=fail. Lidl ίσως; Aldi+Γερμανία=Πρόφιτ. Lidl είναι μακρυά.
thomasG4 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Τα Aldi γαμούσαν όσο ήταν Ελλάδα. Πολύ καλύτερη ποιότητα και ποικιλία προιόντων απο τα Lidl. Επρέπε να κάτσουν μερικά ακόμα χρόνια, μέχρι να τα συνηθίσει ο κόσμος.
arc Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Προς μεταφραστές υποτιτλων: Duck σημαίνει «πάπια» αλλά και «σκύβω». Όταν λοιπόν λένε στον ήρωα «duck» για να αποφύγει σφαίρα, ο υποτιτλος ειναι «Σκύψε!» και όχι «πάπια»
Προτεινόμενες αναρτήσεις