Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απο το πρωι πεσανε αναποδιες μαζεμενες. αποκορυφωμα ουτε τον απογεματινο καφε δεν πετυχα(αυτο με πληγωσε :mellow: ) και κουτουλαω απο τη νυστα...

λεω να φτιαξω ενα φρεντο να ρεφαρω...

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

Έπεσε το φορ... Οχι, ξανάρθε. Ηρέμησα τώρα.

Σπερες

κόντεψα να σπάσω την οθόνη οταν ειδα οτι ηταν down

της έδωσα μπουνιά να μπει αλλα τίποτα :huh:

Ευχαριστώ για την ψήφο :)

θειο storm πάρε κ τη δικιά μου

αλλα να με θυμηθείς οταν θα πεις δυο λογάκια στο αφεντικό να μου δώσει ενα μοντερατοριλίκι για το πέτο

Δημοσ.

θειο storm πάρε κ τη δικιά μου

αλλα να με θυμηθείς οταν θα πεις δυο λογάκια στο αφεντικό να μου δώσει ενα μοντερατοριλίκι για το πέτο

και τη δικιά μου αφού είσαι γειτονάκι!

Επίσης Παρασκευή και είμαι ακόμα εταιρεία. Να πηδήξω απ τον 4ο ή να μην πηδήξω;;;;

Τουλάχιστον Δευτέρα θα πάω στις 10 κάτι είναι κι αυτό...

Δημοσ.

δεν εχω πολυκαταλαβει αλλα storm:

44566678.jpg

υγ αδελφε μ αν παρεις θεση απο τον στορμ μην με ξεχασει κ εμενα εεεε!

• Like 3
Δημοσ.

Πουλέτε, το απόγευμα έτυχε να βρεθώ για κάνα μισάωρο στο ίδιο τραπέζι με 3 μαθηματικούς, καθηγητές λυκείου, 50άρηδες πάνω-κάτω (μη ρωτήσει κανείς τι δουλειά είχα εκεί ε), οι οποίοι συζητούσαν για το πώς ακριβώς θα βαθμολογήσουν τις λύσεις των ασκήσεων των μαθηματικών που μπήκαν στις εξετάσεις. Τόσα μόρια αυτό το σκέλος, τόσα μόρια το άλλο, -τόσα αν δεν βρει αυτό, +τόσα αν βρει εκείνο αλλά όχι το άλλο, ναι αλλά μπορεί να μην το πάει έτσι αλλά να το πάει αλλιώς οπότε πάλι θα πάρει +τόσα μόρια, και λοιπά. Καλά ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΜΙΑ Ε. Φρίκη λέμε, με το ζόρι κρατήθηκα να μην πηδήξω από το μπαλκόνι.

Καλησπέρα σας.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...