Flexeril Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Ούτε για αστείο δε δημοσιεύουμε βίντεο/φωτό άλλων χωρίς να έχουμε συνεννοηθεί με το μέλος. Αυτό για την περίπτωση που το βίντεο δείχνει πράγματι μέλος και δεν έπαιξε καμιά παρεμβολή της δαιμονισμένης που δεν είναι εφιάλτης αλλά φρουί ζελέ Γιώτης. Τα υπόλοιπα σχόλια που σβήστηκαν, φαντάζομαι δε χρειάζεται να εξηγήσω γιατί σβήστηκαν. Θεός.Αλήθεια. [πρεπει να έχασα καλα τρολοποστ] Μερες Μπα,τπτ σπουδαίο,έχουμε δει/postάρει απείρως καλύτερα και λυπηθήκαμε όταν τα έφαγε η μαρμάγκα. Αυτά όμως ήταν μλκια.
katiepie Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 [πρεπει να έχασα καλα τρολοποστ] Μερες ε ναι έχασες... αλλά μωρέ περισσότερο μπιχτούλες ήταν δεν πρόλαβα να αποθηκεύσω video ρε γαμώτο... κάτσε θα ψάξω history
nicoc89 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Ούτε για αστείο δε δημοσιεύουμε βίντεο/φωτό άλλων χωρίς να έχουμε συνεννοηθεί με το μέλος. Αυτό για την περίπτωση που το βίντεο δείχνει πράγματι μέλος και δεν έπαιξε καμιά παρεμβολή της δαιμονισμένης που δεν είναι εφιάλτης αλλά φρουί ζελέ Γιώτης. Τα υπόλοιπα σχόλια που σβήστηκαν, φαντάζομαι δε χρειάζεται να εξηγήσω γιατί σβήστηκαν. χαίρε Snoob ! σαν επίτιμος χρήστης του insomnia συμφωνώ μαζί σου και χαίρομαι που είσαι απο τους καπεταναίους του πλοίου που λέγεται ΤΟINSOMNIA.GR και το κρατάτε στο σωστό δρόμο κάποια μέρα θέλω να με κάνετε moderator thanks 1
BadBoy Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Αν το βίντεο δεν είναι ιδιωτικό, μια χαρά μπορούμε να δημοσιεύσουμε ότι θέλουμε. Με ποια λογική δε μπορεί κάποιος να δώσει ένα βίντεο που υπάρχει στο YouTube(!); 1
Flexeril Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Εγώ θέλω admin τον νίκοτς. Θες να σου φτιάξω forum να λες ό,τι θες; 1
nicoc89 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 ναι παππούμ! φτιάξεμ έναβάλε και +18 only γιατι θα δείχνουμε κρέατα
athlios Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 καποτε καπου εδω μεσα ειχα διαβασει ενα αθλιο καλαμπουρακι για το πως κανουν μεταλχορνς οι ξυλουργοι (??) ή κάτι τετοιο. Σέλερς ή κάποιος ;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις