cthulhucarbide Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Το θέμα είναι, τι ώθηση θα ήθελες να της δώσεις;
cthulhucarbide Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Το θέμα είναι, ότι αντέχει. Το ώθηση θα μπορούσες να της δώσεις;
nicoc89 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 έβλεπα στον ύπνο μου οτι έκανα εξορκισμό σε μια στο δωμάτιο μου και όπως της πετάω το νερό που ειχα κάνει αγιασμό στην μπουκάλα δεν έγινε τίποτα. Γελάει και μου λέει δεν υπάρχει γιατι δεν πιστευεις κ τότε παίρνει φωτιά το νερό στην μπουκάλα κ κοιτάω την ώρα 12:00πετάγομαι απότομα κ λέω τι ώρα ειναιηταν 6:05 :shock: 1
katiepie Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Οι εφιάλτες του νίκοτσ ξεπερνάνε τους δικούς μου κατά πολύ! Δεν κοιμάμαι καθόλου καλά τις τελευταίες μέρες... Καλημέρες
BadBoy Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Εγώ πολλές φορές όταν βλέπω όνειρο που δε μου αρέσουν αυτά που γίνονται (όχι απαραίτητα εφιάλτης), λέω στον εαυτό μου έντονα <<ξύπνα ρε>> και σηκώνομαι. Μου έχουν τύχει αρκετές φορές αυτά τα όνειρα που έχω συναίσθηση ότι κοιμάμαι.
nicoc89 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Οι εφιάλτες του νίκοτσ ξεπερνάνε τους δικούς μου κατά πολύ! Δεν κοιμάμαι καθόλου καλά τις τελευταίες μέρες... Καλημέρες η συγκεκριμένη δαιμονισμένη ή τελος πάντων παραμορφομένη που είδα ηταν αυτή που έβλεπα στα όνειρα μου πριν λιγα χρόνια την πρώτη φορά την είδα στο δρόμο , στο επόμενο όνειρο ηταν εξω απ το σπίτι μ και προσπαθούσε να βρει απο που θα μπει και στο επόμενο όνειρο ηταν στο δωμάτιο μου δεν ειναι εφιάλτες ειναι όνειρα , εφιάλτες έχω σταματήσει να βλέπω απο μικρός
katiepie Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 η συγκεκριμένη δαιμονισμένη ή τελος πάντων παραμορφομένη που είδα ηταν αυτή που έβλεπα στα όνειρα μου πριν λιγα χρόνια την πρώτη φορά την είδα στο δρόμο , στο επόμενο όνειρο ηταν εξω απ το σπίτι μ και προσπαθούσε να βρει απο που θα μπει και στο επόμενο όνειρο ηταν στο δωμάτιο μου δεν ειναι εφιάλτες ειναι όνειρα , εφιάλτες έχω σταματήσει να βλέπω απο μικρός Άμα δεν είναι η δαιμονισμένη εφιάλτης τι είναι;;;;
*nenya* Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 έβλεπα στον ύπνο μου οτι έκανα εξορκισμό σε μια στο δωμάτιο μου και όπως της πετάω το νερό που ειχα κάνει αγιασμό στην μπουκάλα δεν έγινε τίποτα. Γελάει και μου λέει δεν υπάρχει γιατι δεν πιστευεις κ τότε παίρνει φωτιά το νερό στην μπουκάλα κ κοιτάω την ώρα 12:00 πετάγομαι απότομα κ λέω τι ώρα ειναι ηταν 6:05 :shock: Τα όνειρά σου θυμίζουν λίγο Supernatural ε; 1
katiepie Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Τα όνειρά σου θυμίζουν λίγο Supernatural ε; το supernatural είναι soft μπροστά στα όνειρα του νίκοτσ 1
mary Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Εγω παλι, συνεχιζω το σερι. Κοιμαμαι κατα τις 2 και ξυπναω 12. (σημερα με το ζορι 11+) Και το γαμωτο ειναι πως χθες που επεσα 2παρα δε με επιανε υπνος, σα να ειχα υπερενταση/υπερδιεγερση ενω ημουν κουρασμενη.....
nicoc89 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Τα όνειρά σου θυμίζουν λίγο Supernatural ε; το supernatural θυμήζει λιγο τα όνειρα μου αυτά τα βλέπω πριν σκεφτούν να γράψουν τα βιβλία ο πρώτος δαίμονας που ειδα στον ύπνο μου πολύ μικρός ηταν ο "αρκούδος" η μάνα μου τότε νόμιζε οτι εβλεπα κάτι σαν τις αρκούδες τα καρτούν και γέλαγα στον ύπνο μου επειδή έβλεπα οτι παίζουμε ποτέ όμως δεν της ειπα πως έμοιαζε ο "αρκούδος" μου ειχε πει να μην τον περιγράψω σε κανέναν κ έτσι τον έλεγα ακούδο
katiepie Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 το supernatural θυμήζει λιγο τα όνειρα μου αυτά τα βλέπω πριν σκεφτούν να γράψουν τα βιβλία ο πρώτος δαίμονας που ειδα στον ύπνο μου πολύ μικρός ηταν ο "αρκούδος" η μάνα μου τότε νόμιζε οτι εβλεπα κάτι σαν τις αρκούδες τα καρτούν και γέλαγα στον ύπνο μου επειδή έβλεπα οτι παίζουμε ποτέ όμως δεν της ειπα πως έμοιαζε ο "αρκούδος" μου ειχε πει να μην τον περιγράψω σε κανέναν κ έτσι τον έλεγα ακούδο που τα σκέφτεσαι ρε μανάρι απορώ... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις