Razor_7 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Χειροκρότα το παιδί ρε πεοράμπο! Ρε μη λες τέτοια και μόλις ήρθα από μπάν-ιο... σε στιγμάτισε όμως μλκα. Όσα χρόνια και να περάσουν δε θα το ξεχάσεις ποτέ νομίζω
gatokoritso Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Ο αέρας πηρε τον αφρό απο τον φραπέ μου. Θα τρελαθω.
katiepie Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 που διάολο να πάμε για τριήμερο ρεεεε. αν έχει τέτοιο καιρό και το επόμενο σουκου μην τρέχω σε νησιά και παραλίες τσάμπα
Moderators stormrain Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Σκατά με την γαμωβροχή. Τι στον πέο θα φάω τώρα εγώ το σπιτάκι της; Που βρέχει ρε συ; Απο δω το παει απο κει το φερνει αλλα δε ριχνει τίποτα.. Η απάντηση στην ερώτηση σου ειναι σαλιγκάρια μπδγ.
gang Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Εδώ γαμήθηκε για λίγο. Για 3ημερο πήγαινε Λευκάδα. Αν δεν κάτσει ο καιρός άραξε πάνω στα ορεινά χωριά
katiepie Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Εδώ γαμήθηκε για λίγο. Για 3ημερο πήγαινε Λευκάδα. Αν δεν κάτσει ο καιρός άραξε πάνω στα ορεινά χωριά το πλάνο είναι Πήλιο αλλά εξετάζουμε και άλλες επιλογές Λευκάδα ρε συ δεν είναι πολλές ώρες μακριά;
Valerie_ Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Τελικά δεν δόθηκε απαγορευτικό γιατί το καράβι είναι φουλ Ότι χειρότερο να ταξιδευεις με νοτιά.
Moderators stormrain Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Τελικά δεν δόθηκε απαγορευτικό γιατί το καράβι είναι φουλ Ότι χειρότερο να ταξιδευεις με νοτιά. Επικίνδυνο δεν είναι αυτο;
Valerie_ Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Κουνάει πάρα πολύ. Αν ήταν χειμώνας μπορεί να δίνανε απαγορευτικό 1
TriLoBiTe Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Ρε μη λες τέτοια και μόλις ήρθα από μπάν-ιο... σε στιγμάτισε όμως μλκα. Όσα χρόνια και να περάσουν δε θα το ξεχάσεις ποτέ νομίζω Φίλε αυτά δεν ξεχνιούνται..! Θα είσαι για πάντα ο πεοράμπο της καρδιάς μας.
Adon1s Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Τελικα στην China Town μπορεις να βρεις απιστευτα πραματακια Πηγα εκει στην Σαπφους και πηρα θηκη για ταμπλετ με πληκτρολογιο στα 6 ευρω !!! Πρεπει να βρω βυσμα που να εχει θηλυκη υποδοχη usb και εξοδο micro usb . Επισης καπως καχυποπτοι κ μουντρουχοι μου φανηκαν οι κινεζοι στα 3-4 μαγαζια π μπηκα για βολτα.Τους ειχα για πιο χαρουμενους ανθρωπους Τεσπα Με φωναζει η εσπρεσσιερα μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις