Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε είπαμε, δεν της αρέσει να τρώει κρέας.

Είσαι φαλλοκράτης, σεξιστής και χοίρος. Κάνω μαθήματα καποέιρα και κραβμάγκα για να δέρνω κάτι σιχαμερούς σαν κι εσένα. Παρόλο που κατά βάθος είμαι φιλάνθρωπος πασιφιστής.

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

ευτυχως δεν εχω βρεθει ποτε προσωπο με προσωπο με χορτοφαγο, θα κατεληγε με κανα κοκαλο απο χοιρινη μπιζολα καρφομενο στην αρτηρια του λαιμου.

Είσαι φαλλοκράτης, σεξιστής και χοίρος. Κάνω μαθήματα καποέιρα και κραβμάγκα για να δέρνω κάτι σιχαμερούς σαν κι εσένα. Παρόλο που κατά βάθος είμαι φιλάνθρωπος πασιφιστής.

καλο αυτο.

Δημοσ.

ευτυχως δεν εχω βρεθει ποτε προσωπο με προσωπο με χορτοφαγο, θα κατεληγε με κανα κοκαλο απο χοιρινη μπιζολα καρφομενο στην αρτηρια του λαιμου.

Και η ειρωνία θα ήταν ότι ενώ δεν θα έτρωγε νεκρά ζώα θα ήταν νεκρός.

Ε ρε πως τα φέρνει η ζωη καμιά φορά, ε παιδιά;

• Like 3
Δημοσ.

Και άντε να ακούς τις μαλακίες για τα γκότζι μπέρι και τα ενεργειακά τιρμπουσόν από κανένα πολύ σωστό κορίτσαρο, πάει στο διάολο γιατί κάνεις τον μαλάκα για καλό σκοπό.

Να τα ακούς από σίχαμα συνάδερφο, νόθο παιδί του ΙΚΕΑ και της Apple, που βάζει ΠΑΝΤΑ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ και κάνεις ότι συμπαθείς μόνο και μόνο για να τον χρεώσεις σε ρεπό σου; Τώρα που το σκέφτομαι, τελικά είμαι low lifer...

• Like 1
Δημοσ.

Μμ η κρεατοφαγία κάνει τους ανθρώπους επιθετικούς. :-)

• Like 2
Δημοσ.

εγώ ξέρετε τί κατάλαβα;;;

ότι όλοι μας τη σπάνε τελικά, αυτοί που βάζουν εισαγωγικά με τα χέρια στον αέρα, οι χορτοφάγοι , οι εναλλακτικοί, αυτοί που κάνουν γιόγκα, οι αγάμητοι, αυτοί που έχουν άποψη, αυτοί που δεν έχουν άποψη... γενικά όλοι...

αναρωτιέμαι σε ποια κατηγορία ανήκουμε κι εμείς,...

ο ένας τη σπάει στον άλλον

Δημοσ.

Να τα ακούς από σίχαμα συνάδερφο, νόθο παιδί του ΙΚΕΑ και της Apple, που βάζει ΠΑΝΤΑ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ και κάνεις ότι συμπαθείς μόνο και μόνο για να τον χρεώσεις σε ρεπό σου; Τώρα που το σκέφτομαι, τελικά είμαι low lifer...

:-D

Γελάω με τα εισαγωγικά. Είναι πολύ μαλακία να το κάνεις αυτό. (απο την άλλη σαν παιδί του Ικέα, λογικά να τα φτιάχνει μόνος του)

• Like 1
Δημοσ.

Θέλω κ το δικό μου να γεμίζει.Προσφέρεσαι?

Δεν το πετάω στα σκυλιά καλύτερα;

Δημοσ.

Τυχαία γιατί η λίστα είναι ατέλειωτη:

Κάνουν αλβανικη μικροαστικη γιογκα , αγιουρβεδικό μασάζ πατούσας και θιβετιανό διαλογισμό 12μιση με 2μιση.

Κοιμούνται με 3 γκει, 2 σαυρες και 1 Μακεδονα (ΦΥΡΟΜ) παπαγαλο γιατι δεν ειναι ρατσιστριες.

Τρωνε ριζες απο κουμαροπευκο και σιβηριανό τζίνσενγκ γιατι εχουνε πολλα ω3 λιπαρα.

Κουρεύουν σκυλια με οικολογικό βιοδιασπώμενο κουροψάλιδο που έφτιαξαν μόνες τους.

Και γενικά

Εγω προσπαθουσα να τα μπλεξω με μια τετοια που ηταν αρκετα πιο πανω απο την περιγραφη που κανεις. Αν δεν φας και συ αναλογη πετρια η μοιρα σου ειναι προδιαγεγραμενη.

Δημοσ.

Δεν το πετάω στα σκυλιά καλύτερα;

Αυτά τα φοβικά σύνδρομα θα σας φάνε.Ξυπνάτε να πούμε.Εδώ το εξυπνότερο μέλος στο φόρουμ τον παίρνει κ γέρνει κ εσείς τάχα μου δήθεν.Απαξιώ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...