freedubus Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Ε είπαμε, δεν της αρέσει να τρώει κρέας. Είσαι φαλλοκράτης, σεξιστής και χοίρος. Κάνω μαθήματα καποέιρα και κραβμάγκα για να δέρνω κάτι σιχαμερούς σαν κι εσένα. Παρόλο που κατά βάθος είμαι φιλάνθρωπος πασιφιστής.
evabb Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 ευτυχως δεν εχω βρεθει ποτε προσωπο με προσωπο με χορτοφαγο, θα κατεληγε με κανα κοκαλο απο χοιρινη μπιζολα καρφομενο στην αρτηρια του λαιμου. Είσαι φαλλοκράτης, σεξιστής και χοίρος. Κάνω μαθήματα καποέιρα και κραβμάγκα για να δέρνω κάτι σιχαμερούς σαν κι εσένα. Παρόλο που κατά βάθος είμαι φιλάνθρωπος πασιφιστής. καλο αυτο.
Sellers Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 ευτυχως δεν εχω βρεθει ποτε προσωπο με προσωπο με χορτοφαγο, θα κατεληγε με κανα κοκαλο απο χοιρινη μπιζολα καρφομενο στην αρτηρια του λαιμου. Και η ειρωνία θα ήταν ότι ενώ δεν θα έτρωγε νεκρά ζώα θα ήταν νεκρός. Ε ρε πως τα φέρνει η ζωη καμιά φορά, ε παιδιά; 3
caution Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Και άντε να ακούς τις μαλακίες για τα γκότζι μπέρι και τα ενεργειακά τιρμπουσόν από κανένα πολύ σωστό κορίτσαρο, πάει στο διάολο γιατί κάνεις τον μαλάκα για καλό σκοπό. Να τα ακούς από σίχαμα συνάδερφο, νόθο παιδί του ΙΚΕΑ και της Apple, που βάζει ΠΑΝΤΑ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ και κάνεις ότι συμπαθείς μόνο και μόνο για να τον χρεώσεις σε ρεπό σου; Τώρα που το σκέφτομαι, τελικά είμαι low lifer... 1
μαφαλντα Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 ευτυχως δεν εχω βρεθει ποτε προσωπο με προσωπο με χορτοφαγο, θα κατεληγε με κανα κοκαλο απο χοιρινη μπιζολα καρφομενο στην αρτηρια του λαιμου. Μμ η κρεατοφαγία κάνει τους ανθρώπους επιθετικούς. 2
slygeo87 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 να γεμίσει το στόμα σου Θες να γεμίζει μωρό μου;
Toxoman_UK Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Θες να γεμίζει μωρό μου; Θέλω κ το δικό μου να γεμίζει.Προσφέρεσαι?
stavi Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 εγώ ξέρετε τί κατάλαβα;;; ότι όλοι μας τη σπάνε τελικά, αυτοί που βάζουν εισαγωγικά με τα χέρια στον αέρα, οι χορτοφάγοι , οι εναλλακτικοί, αυτοί που κάνουν γιόγκα, οι αγάμητοι, αυτοί που έχουν άποψη, αυτοί που δεν έχουν άποψη... γενικά όλοι... αναρωτιέμαι σε ποια κατηγορία ανήκουμε κι εμείς,... ο ένας τη σπάει στον άλλον
Sellers Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Να τα ακούς από σίχαμα συνάδερφο, νόθο παιδί του ΙΚΕΑ και της Apple, που βάζει ΠΑΝΤΑ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ και κάνεις ότι συμπαθείς μόνο και μόνο για να τον χρεώσεις σε ρεπό σου; Τώρα που το σκέφτομαι, τελικά είμαι low lifer... Γελάω με τα εισαγωγικά. Είναι πολύ μαλακία να το κάνεις αυτό. (απο την άλλη σαν παιδί του Ικέα, λογικά να τα φτιάχνει μόνος του) 1
stavi Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Θες να γεμίζει μωρό μου; ΣΚΑΣΕ ΡΕ ΜΟΥ ΤΗ ΣΠΑΣ! 1
Toxoman_UK Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 ΣΚΑΣΕ ΡΕ ΜΟΥ ΤΗ ΣΠΑΣ! Αγνόησε τον μωρέ. Με γκέι αλήθεια το έχεις μελώσει το μελομακάρονο ποτέ?
slygeo87 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Θέλω κ το δικό μου να γεμίζει.Προσφέρεσαι? Δεν το πετάω στα σκυλιά καλύτερα;
Chrisxxx Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Τυχαία γιατί η λίστα είναι ατέλειωτη: Κάνουν αλβανικη μικροαστικη γιογκα , αγιουρβεδικό μασάζ πατούσας και θιβετιανό διαλογισμό 12μιση με 2μιση. Κοιμούνται με 3 γκει, 2 σαυρες και 1 Μακεδονα (ΦΥΡΟΜ) παπαγαλο γιατι δεν ειναι ρατσιστριες. Τρωνε ριζες απο κουμαροπευκο και σιβηριανό τζίνσενγκ γιατι εχουνε πολλα ω3 λιπαρα. Κουρεύουν σκυλια με οικολογικό βιοδιασπώμενο κουροψάλιδο που έφτιαξαν μόνες τους. Και γενικά Εγω προσπαθουσα να τα μπλεξω με μια τετοια που ηταν αρκετα πιο πανω απο την περιγραφη που κανεις. Αν δεν φας και συ αναλογη πετρια η μοιρα σου ειναι προδιαγεγραμενη.
Toxoman_UK Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δεν το πετάω στα σκυλιά καλύτερα; Αυτά τα φοβικά σύνδρομα θα σας φάνε.Ξυπνάτε να πούμε.Εδώ το εξυπνότερο μέλος στο φόρουμ τον παίρνει κ γέρνει κ εσείς τάχα μου δήθεν.Απαξιώ.
slygeo87 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Εγώ με την αγαμία που έχω πηδάω και χορτοφάγο αυτή τη στιγμή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις