nicoc89 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 μιλαγα στο τηλ με ενα φιλαράκι κ μου έλεγε τον πόνο τουγνώρισε μια γκόμενα πριν καμια εβδομάδα κ είχαν κανονίσει για καφέ σήμερα το πρωίπάει , περιμένει περιμένει , άφαντη . Την παίρνει τηλ και του το έκλεινε1-2-3-4-5 φορές , τσαντίζεται κ αυτός κ της στέλνει sms "αμα δε γουστάρεις πες το να τελειώνουμε μη χάνουμε το χρόνο μας"κ του στέλνει πίσω "είμαι στο νοσοκομείο , πέθανε ο πατέρας μου"οταν μ το είπε με έπιασε νευρικό γέλιο κ αυτός δε μίλαγε κ μ το έκλεισε, παίζει να τσαντίστικε ?αχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχ
katiepie Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 μιλαγα στο τηλ με ενα φιλαράκι κ μου έλεγε τον πόνο του γνώρισε μια γκόμενα πριν καμια εβδομάδα κ είχαν κανονίσει για καφέ σήμερα το πρωί πάει , περιμένει περιμένει , άφαντη . Την παίρνει τηλ και του το έκλεινε 1-2-3-4-5 φορές , τσαντίζεται κ αυτός κ της στέλνει sms "αμα δε γουστάρεις πες το να τελειώνουμε μη χάνουμε το χρόνο μας" κ του στέλνει πίσω "είμαι στο νοσοκομείο , πέθανε ο πατέρας μου" οταν μ το είπε με έπιασε νευρικό γέλιο κ αυτός δε μίλαγε κ μ το έκλεισε, παίζει να τσαντίστικε ? αχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχ ρε κάφρε κι εσύ... η πλάκα είναι ότι αυτή παίζει να του λεγε μαλακίες, αλλά ποτέ δεν ξέρεις οπότε δεν παίζουμε με αυτά. πραγματικά απορώ με τα άτομα που πεθαίνουν συγγενείς για άδειες, στρατό κτλ :/
nicoc89 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 ρε κάφρε κι εσύ... η πλάκα είναι ότι αυτή παίζει να του λεγε μαλακίες, αλλά ποτέ δεν ξέρεις οπότε δεν παίζουμε με αυτά. πραγματικά απορώ με τα άτομα που πεθαίνουν συγγενείς για άδειες, στρατό κτλ :/ δε νομίζω να του το έλεγε έτσι γιατι αυτή του ειχε ζητήσει να βγούν (λολ) απλά αυτός ειναι μαλάκας , γιαυτό γέλαγα , θα μπορούσε να ρωτήσει ποιο όμορφα , δεν ειναι γυναίκα του να της ζητάει το λόγο Θα βρεξει . Καλησπερα κ εδώ , καλησπέρα
katiepie Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 δε νομίζω να του το έλεγε έτσι γιατι αυτή του ειχε ζητήσει να βγούν (λολ) απλά αυτός ειναι μαλάκας , γιαυτό γέλαγα , θα μπορούσε να ρωτήσει ποιο όμορφα , δεν ειναι γυναίκα του να της ζητάει το λόγο ναι αλλά εντάξει, ήταν λογικός ο εκνευρισμός του εν μέρει, στην τελική ας έστελνε κάτι ότι δε μπορεί χωρίς πολλά πολλά... το ξέρει ο φίλος σου ότι δεν παίζει να γίνει κάτι μαζί της πια, έτσι;
Voziniotis-3 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Καλα ρε τον εστεισε η αλλη στον καφε και θα ειναι και χαλαρος. Οποιος και να ηταν ο λογος καλα εκανε και αντεδρασε ετσι. Φακ τελειωσε η φραπεδια. Τωρα πρεπει να αρχισω την μερα μου Επεξ/σία 29 Μαΐου 2014 από Voziniotis-3
Moderators stormrain Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Λολ δουδιε βοζινιωτη θεωρω πως αν πεθαινε ο πατερας της το τελευταιο πραγμα στη λιστα των σημαντικών πραγμάτων θα ηταν να σκεφτει τον φιλο του νικοκ. Βασικα ποια λιστα, σε αλλο βιβλιο θα ηταν αυτο. Αν το θυμοταν δλδ. Επειδη πέθανε ο πατερας της φαση. Παντως Νικοκ στο αναγνωριζω ε, όταν δεν εισαι σε τρολοφαση γρσφεις με συνοχη, αρχη, μεση, τελος κλπ. Ι mean bravo. Δεν αναφερομαι στο ΟΟΤ μπδγ 3
Voziniotis-3 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Σχολιασα την σταση του παιδιου, οχι της κοπελας. Οταν εστειλε το μηνυμα δεν ηξερε τι παιζοταν οποτε απολυτα λογικο να αντιδρασει ετσι. Και η αντιδραση του μετα, παλι οποια θελει ας ειναι. Δεν ειναι δυνατον να εχουν ολοι την ιδια ενσυναισθηση. Το τι πρατεις εσυ μετα (κοπελα) ειναι αλλο θεμα. 2
Moderators stormrain Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 A sorry man mea culpa κατάλαβα λάθος
*nenya* Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Α ο Stormrain! Γεια σου Stormrain! Θα βρέξει Stormrain;
Moderators stormrain Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Α ο Stormrain! Γεια σου Stormrain! Θα βρέξει Stormrain; Βρε βρε καλώς τη Νενη . Που σαι συ; Ναι προς τα κει παει, ο ουρανός σκοτεινιάζει σα κηλίδα μουντή, κατι θα πεσει σε λιγο σα μαυρη βροχη. Και δε θα ειναι λουλούδια. 1
Pantelwolf Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 http://www.dailytech.com/Skype+Realtime+Translation+Coming+by+End+of+2014/article34967.htm 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις