Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

Chrisxxx τελικα να σε υπολογιζουμε για τη συναντηση ή οχι;

Κατα 90% οχι :-( Αν ειναι να κανω την εκπληξη θα σ(ε)ου πω.

Δημοσ.
τα πραγματα που μαθαίνεις στη σχολη δεν στα μαθαινουν ουτε χιλια φροντιστηρια.

Τι εννοείς?

Είμαι σίγουρος ότι έχω ξεχάσει τα μαθηματικά Α,Β,Γ λυκείου....όχι ότι έμαθα κιόλας στην σχολή :P

Πάντως σαν άνθρωπος σίγουρα αλλάζεις και προοδεύεις στο πανεπιστήμιο όχι τόσο λόγω των γνώσεων αλλά λόγω των ατόμων που γνωρίζεις και συναστρέφεσαι αν είσαι ελάχιστα ανοιχτόμυαλος και κοινωνικός. :-)

Δημοσ.

Έφαγα ένα μπολ κεράσια και θα συνεχίσω με το δεύτερο κομμάτι παστίτσιο. Τι άλλο να ζητήσει κανείς;

• Like 1
Δημοσ.

Διακόπτουμε για ελάχιστα το πρόγραμμά μας περί της αγωνιώδους αποφάσεως του προς ποιο target group θα εκδοθεί ο Πατρινός ... παλαβός... trolιανός, βαμπιροnicocτεσπα, για να παράσχουμε ενός λεπτού σιγή  συμβουλή στην ακατανόμαστη*, yours truly...

*ΤΙ ΣΤΑ ΔΙΑΛΑ πάτησα και εκλεισε το κωλοacrobat χωρίς να σωθεί το αρχείο και έχασα 1 κιλό πληκτρολόγησης ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ και πρέπει να ξαναγράφω? Ενώ παράλληλα θα γουγκλάρω απελπισμένα, ρίξτε καμιά πληροφορία αν τυχόν γνωρίζετε για πιο γρήγορα, αν αυτή η ΜΛΚ σώζει κανα temp πουθενά και γλυτώσω το φονικό.

Ακολουθεί ποντιακός χορός, "ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ".

Δημοσ.

Να γινω γλομπος η να τα αφησω ετσι? Ειμαι σε τρελο διλημα.

για αρχη ξεκινα με το τοπικ του πεσιματος.:P

Με τρολάρει κανονικά το hearthsone... 

πες μπατολταγκ ρε κρις.

Δημοσ.

-Θέλω τον άντρα ρομαντικό και άγριο ταυτόχρονα..
-Το βλέπεις το φεγγάρι;
-Ναι :$
-Ε θα σου σκίσω τον κ....

Σορρυ δεν κρατηθηκα.

Δημοσ.

Οχι ρε. Σε βαζει σε πρόγραμμα με στόχο να φτάσεις να κανεις 100 (οχι σερι) σε 6 βδομαδες. Τώρα ειμαι καπου στις 70 (σε 5 σετ με διαφορετικο αριθμό επαναληψεων) αλλά στο τελευταιο σετ πεθανα.

Ποια εφαρμογή;;;

Το αοδε το επιασα στα χερια μου 20 μερες πριν το πρωτο μαθημα. Τελικος βαθμος: 18.2

Συνεχιστε τωρα ... B)

2007. Δίναμε 6 μαθήματα, πρώτη χρονιά με βάση του 10. αοδε δεν το έπιασα ποτέ στα χέρια μου, έγραψα 8.2 :D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...