Razor_7 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 τα είπαν ήδη το πρωί... κι εγώ θα προτιμούσα 2 χρονιές πανελλήνιες να είμαι ειλικρινής για να συνηθίσουν γιατί σκεφτείτε τώρα παθαίνουν κρίσεις πανικού κτλ, ας παίρνουν την κρυάδα... εντάξει ισχύει μεν, αλλά μην τρελλαθούμε κιόλας δεν είναι και κάτι τραγικό αν έχεις διαβάσει σοβαρά. Ούτε ιερά εξέταση είναι ούτε τίποτα. Χρόνο έχεις στα περισσότερα, οπότε κατά κύριο λόγο αν τα γνωρίζεις τα γράφεις. Αν όχι, είσαι στη νοοτροπία του όλοι φταίνε(βλ. σύστημα/θέματα/etc.) και ποτέ εμείς(διάβασμα/προσπάθεια) Διαβάζει ο άλλος όπως διαβάζει και περιμένει να του βάλουν την ΑΒ στο τέλος μπας και χωθεί πουθενά. Για την έκθεση τώρα κατ' εμέ είναι το πιο στάνταρ μάθημα! (για πολλούς λόγους) Καλή επιτυχία σε όσους δίναν σήμερα από εδώ συμπεριελαμβανομένου και εμένα. ;D
katiepie Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 2 χρονιές δεν έγινε αυτό με τις πανελλήνιες στη β λυκείου; εγώ το 2008 έδωσα...
katiepie Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 εντάξει ισχύει μεν, αλλά μην τρελλαθούμε κιόλας δεν είναι και κάτι τραγικό αν έχεις διαβάσει σοβαρά. Ούτε ιερά εξέταση να ήταν. Χρόνο έχεις εξάλλου θεωρώ στα περισσότερα μαθήματα οπότε κατά κύριο λόγο αν τα γνωρίζεις τα γράφεις. Αν όχι, είσαι στη νοοτροπία του όλοι φταίνε(βλ. σύστημα/θέματα/etc.) και ποτέ εμείς(διάβασμα/προσπάθεια) Διαβάζει ο άλλος όπως διαβάζει και περιμένει να του βάλουν την ΑΒ στο τέλος μπας και χωθεί πουθενά. Για την έκθεση τώρα κατ' εμέ είναι το πιο στάνταρ μάθημα (όσο κι αν φαίνεται σε κάποιους περίεργο) να σου πω εγώ δεν είχα διαβάσει ιδιαίτερα αλλά δεν πάτωσα κιόλας. οκ άγχος σε λογικά πλαίσια αλλά άλλοι το ξεφτυλίζουν... 1
Valerie_ Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 τι τιμη παιζει?σε σουπερμαρκετ ή hondos? μην πετας μια βομβα και φευγεις! και σε σούπερ και σε χόντο τα είδα εδώ. αλλά νομίζω έχει παντού. το είχα πάρει προσφορά 2 και κάτι εγώ που δεν θυμάμαι αν έδωσα στη β λυκείου ;; μάλλον όχι. τι έχω πάθει ρε γμτ
Voziniotis-3 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Το αοδε το επιασα στα χερια μου 20 μερες πριν το πρωτο μαθημα. Τελικος βαθμος: 18.2 Συνεχιστε τωρα ...
viper2005 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Αρωγή + ευδοκίμηση στον 21° αιώνα. Σε άρθρο σας, που θα δημοσιευτεί σε τοπική εφημερίδα, να αναφερθείτε σε φαινόμενα που αποδεικνύουν το έλλειμμα ανθρωπιάς στην εποχή μας, αλλά και σε δραστηριότητες, ατομικές και συλλογικές, που αποσκοπούν στον περιορισμό αυτού του ελλείμματος (500-600 λέξεις). Μονάδες 40 Χιουμορακι το θέμα...εγώ θα τους έλεγα ,ωραια φέρτε και τα κανονικα τωρα. Σπερες 3
Razor_7 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Το αοδε το επιασα στα χερια μου 20 μερες πριν το πρωτο μαθημα. Τελικος βαθμος: 18.2 Συνεχιστε τωρα ... θα σε χειροκροτούσα αλλά είναι τα χέρια μου απασχολημένα αυτή τη στιγμή...
*nenya* Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Το αοδε το επιασα στα χερια μου 20 μερες πριν το πρωτο μαθημα. Τελικος βαθμος: 18.2 Συνεχιστε τωρα ...
Pantelwolf Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 τέλειωσα 2002 έδωσα 9 στη Β και 10 στη Γ Οι 2001 έδωσαν 14 1
nicoc89 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 δεν έχω δώσει ποτέ πανελλήνιες γιατι σταμάτησα στην 1η το εννιαίο κ πήγα σε επαγγελματική σχολήδεν έχω διαβάσει ποτέ στην ζωή μου , μια ζωή διασκέδαζα και τώρα δουλευω σε μια εταιρία γεμάτη γυναίκες 18-28 max και η πλοιοψηφία τους φακαμπλ++whats my point here? σκατά τα έκανα αλλα στάθηκα κωλοςκάτσε να γίνω καλά κ θα βάλω μπροστά το σχέδιο μου , θα διατηρούμαι σε fitness model φόρμα κ μετά θα βρω στην καλύτερη ενα καλό γκομενάκι με φράγκα ή στη χειρότερη καμια cougar με ΠΟΛΛΑ φράγκα κ θα δουλευω μερα νύχτα , ακούραστος. ώρα να κουμπώσουμε όλοι ταρχίδια μας στη θέση τους και να πιάσουμε βίαια τη ζωή απ τα μαλλιά να τσι δώσουμε δυο χαστουκια στο γκώλο κ να κοιτάξουμε το αυριο με ελπίδαο ΟΘΕΟΣ ξέρει , μας βλέπει και ειμαι σίγουρος οτι αν υπάρχει ειναι περίφανος για εμένααν δεν υπάρχει δεν θα ειναι περίφανος γιατι αμα δεν υπάρχει δεν γινεται να ειναι περίφανος .
Chrisxxx Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Εγω θυμαμαι 13 ή 14 κ μετά 9 ή 10. 2002 ή 2001 εδωσα, δεν θυμαμαι καλα. Περασαν και τα χρόνια. Νταξει ευκολο θεματακι, εχεις πραγμα να γραψεις.
Valerie_ Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 κρίμα για τον 18χρονο που φούνταρε. θύμα μπούλινγκ διαβάζω.
gatokoritso Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 εγω δεν θυμαμαι κατι ιδιαιτερο απο πανελλήνιες. αχρηστες πληροφοριες τις διεγραψα στο χρονο απανω. παντως θα ηθελα αν γινοταν να εριχνα ενα ταξιδακι στο χρονο μερικους μηνες πριν τις πανελλήνιες να εδινα μερικες συμβουλες στον εαυτο μου. τα πραγματα που μαθαίνεις στη σχολη δεν στα μαθαινουν ουτε χιλια φροντιστηρια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις