mary Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Too many subscriptions!! και αυτα δεν ειναι τιποτα!! Που να δεις τα κινεζικα
gatokoritso Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 I need e-ve-ry-thi-ng Miss Nenya! αφου λενε τα ιδια..καλα λεει η nenya.ξεκινα καθαρισμα!! 2
Valerie_ Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 -Κυρία μου μην παρκάρετε εδώ είναι θέση αναπήρου,το σήμα δεν το βλέπετε;;; -Να εδώ απέναντι θα πάω να κάνω τα νύχια μου αν με χρειαστείτε φωνάξτε με. -!!!! ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΜΗΠΩς ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΕΙΜΑΙ Η ΒΟΗΘΟΣ ΣΑΣ!!!! γκάζωσε κι έφυγε. αυτό γίνεται με παραλλαγές κάθε μέρα,σε μία πόλη που έχει mini bus ,ΔΩΡΕΑΝ , ξεκινάει από μεγάλο πάρκινγκ κ μπορείς να αφήσεις το αμάξι σου και να κατέβεις στην πόλη σε 5' λεπτά. 1
mary Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 αφου λενε τα ιδια..καλα λεει η nenya.ξεκινα καθαρισμα!! φαινεται πως λενε τα ιδια αλλά οι λεπτομερεις τους διαφερουν.... 1
Flexeril Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 αφου λενε τα ιδια..καλα λεει η nenya.ξεκινα καθαρισμα!! Να ρε κουτάβια γυναίκα για σπίτι. Με το σκουπόξυλο στο κώλο λέμε!! 1
katiepie Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 -Κυρία μου μην παρκάρετε εδώ είναι θέση αναπήρου,το σήμα δεν το βλέπετε;;; -Να εδώ απέναντι θα πάω να κάνω τα νύχια μου αν με χρειαστείτε φωνάξτε με. -!!!! ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΜΗΠΩς ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΕΙΜΑΙ Η ΒΟΗΘΟΣ ΣΑΣ!!!! γκάζωσε κι έφυγε. αυτό γίνεται με παραλλαγές κάθε μέρα,σε μία πόλη που έχει mini bus ,ΔΩΡΕΑΝ , ξεκινάει από μεγάλο πάρκινγκ κ μπορείς να αφήσεις το αμάξι σου και να κατέβεις στην πόλη σε 5' λεπτά. Στην Ελλάδα ζεις, δεν το περίμενες;;; Καλημέρες-καλησπέρες btw. Κουτουλάω απ τη νύστα, κοιμήθηκα με σταθερό και κινητό στο χέρι στις 3 παρά και ξύπνησα στις 6 από εφιάλτες... Fun times
gatokoritso Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 φαινεται πως λενε τα ιδια αλλά οι λεπτομερεις τους διαφερουν.... naahh...τεσπα κανε οτι αγαπας
cthulhucarbide Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 -Κυρία μου μην παρκάρετε εδώ είναι θέση αναπήρου,το σήμα δεν το βλέπετε;;; -Να εδώ απέναντι θα πάω να κάνω τα νύχια μου αν με χρειαστείτε φωνάξτε με. -!!!! ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΜΗΠΩς ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΕΙΜΑΙ Η ΒΟΗΘΟΣ ΣΑΣ!!!! γκάζωσε κι έφυγε. αυτό γίνεται με παραλλαγές κάθε μέρα,σε μία πόλη που έχει mini bus ,ΔΩΡΕΑΝ , ξεκινάει από μεγάλο πάρκινγκ κ μπορείς να αφήσεις το αμάξι σου και να κατέβεις στην πόλη σε 5' λεπτά. Με το μινι bus είχες πάει;
Pantelwolf Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 τρέμω στην ιδέα των παραληρημάτων που θα διαβάσουν οι φιλόλογοι με τέτοιο θέμα στην έκθεση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις