Sellers Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Εξω. Πληρωμένο ήταν νομίζω. Δεν έδωσα πολυ βάση, πιο πολύ για να περάσει η ώρα κοιτούσα και να χω μια ιδέα.
Lucifer Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Καταλαβαίνετε; Κοιτούσε "για να έχει μια ιδέα" σε περίπτωση που θελήσει να κάνει αίτηση κάποια στιγμή, και κοιτούσε λόγους παράτασης. 2
linkin Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Γενικα, για Καναδα/Αμερικη και στις περισσοτερες των περιπτωσεων, ισχυει το οτι κανονισεις με τον supervisor σου. Αυτος σε πληρωνει, οχι το πανεπιστημιο. Αν εχεις καλες σχεσεις μαζι του, οντως βγαζεις δουλεια και εχεις αποδειξει οτι εισαι παραγωγικος, τοτε δεν εχεις θεμα. Αμα, ας πουμε, βγαζεις δουλεια σε καποιο εργαστηριο, συμμετεχεις σε συνεδρια κλπ και κανεις πειραματα/μελετες τα οποια απαιτουν παραπανω χρονο, δεν θα εχεις θεμα. Αυτα που σου λεω ισχυουν για phd κυριως θετικων επιστημων και σε σοβαρα πανεπιστημια αλλα προφανως καπου αλλου μπορει να ισχυει κατι διαφορετικο. Καταλαβαίνετε; Κοιτούσε "για να έχει μια ιδέα" σε περίπτωση που θελήσει να κάνει αίτηση κάποια στιγμή, και κοιτούσε λόγους παράτασης. Πωπω τι του πε....
whodatinsomniaK Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Ωπ τα όμορφα ματάκια μου βλέπουν 2 μοντς: ρε σεις για πόσο καιρό θα ειναι μπαν ο ινσομνιακ; Σε δυο χρόνια σοβαρής εργασίας βγαίνει ενα πολύ καλό διδακτορικό εφόσον ειναι η συνέχεια του μάστερ. Όσο για το death, ειναι για γκόμενες που πεθαίνουν απο το άγχος τους και μια ζωή παίρνουν τις υποτροφίες στο τέλος...
Chrisxxx Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Ψαχουλεύοντας για phd βρήκα λόγους που μπορείς να πάρεις παράταση για να το τελειώσεις πέραν των 4 χρόνων. • Extended sickness absence (more than six weeks) • Maternity leave • Death Αν τελικά γυρίσεις απο τον άλλο κόσμο, η θέση σου σε περιμένει. Απλως θελουν να ειναι καλυμμένοι για παν ενδεχομενο! εν τω μεταξυ ινσομνιακ πρεπει να μετακομισω πιο δυτικα, δεν παει αλλο να πινω καφε στις 12 για να δω τον αγωνα στις 4 και μετα να κοιμηθω στις 7.. τουλαχιστον να το παρουν φετος οι Σπερς να μην πανε χαμενα τα ξενυχτια.
whodatinsomniaK Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Μου λέει πως έχω μηνύματα, αλλά δε με αφήνει να τα δω. Από τότε που είπα κότα κάποιον μοντερέιτορ, τρώω warnings από τον Hal για το λεξιλόγιο μου, πρέπει να τα τελίκιασα... Ας το πάρουν οι SAS και θα σε κεράσω african nectar (που δεν έχει και καφεΐνη)... Τι εννοείς θα μετακομίσεις δυτικά; Στο περιστέρι ή στην Πάτρα;
Chrisxxx Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 καμια αγγλια ελεγα ή καπου που ο αγωνας θα ξεκιναει πιο νωρις! δλδ ημαρτον σαν ζομπι κυκλοφορω καθε χρονια τετοια περιοδο.
whodatinsomniaK Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Για δυο ώρες; Πήδα το ποντ, να βλέπεις τα παιχνιδια με την άνεση σου...
leftermann Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Γαμάει η αμοξυκιλλίνη! Δυο μήνες πονόλαιμος, ψωρόβηχας, χλεμπόνες, μύξες, απ'όλα. 4 χάπια και όλα κομπλέ! Καλημέρα σας.
viper2005 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Μετά το update των 8.1 δεν δουλεύει, όπως θα επρεπε, ο ένας δίσκος... Τι να πω. Προσπάθησα. Μερες
Προτεινόμενες αναρτήσεις