Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εξω. Πληρωμένο ήταν νομίζω. Δεν έδωσα πολυ βάση, πιο πολύ για να περάσει η ώρα κοιτούσα και να χω μια ιδέα.

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

Καταλαβαίνετε; Κοιτούσε "για να έχει μια ιδέα" σε περίπτωση που θελήσει να κάνει αίτηση κάποια στιγμή, και κοιτούσε λόγους παράτασης.

Absolut_Thessaloniki.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Γενικα, για Καναδα/Αμερικη και στις περισσοτερες των περιπτωσεων, ισχυει το οτι κανονισεις με τον supervisor σου. Αυτος σε πληρωνει, οχι το πανεπιστημιο.

Αν εχεις καλες σχεσεις μαζι του, οντως βγαζεις δουλεια και εχεις αποδειξει οτι εισαι παραγωγικος, τοτε δεν εχεις θεμα. Αμα, ας πουμε, βγαζεις δουλεια σε καποιο εργαστηριο, συμμετεχεις σε συνεδρια κλπ και κανεις πειραματα/μελετες τα οποια απαιτουν παραπανω χρονο, δεν θα εχεις θεμα.

Αυτα που σου λεω ισχυουν για phd κυριως θετικων επιστημων και σε σοβαρα πανεπιστημια αλλα προφανως καπου αλλου μπορει να ισχυει κατι διαφορετικο.

Καταλαβαίνετε; Κοιτούσε "για να έχει μια ιδέα" σε περίπτωση που θελήσει να κάνει αίτηση κάποια στιγμή, και κοιτούσε λόγους παράτασης.

Absolut_Thessaloniki.jpg

Πωπω τι του πε....

Δημοσ.

Ωπ τα όμορφα ματάκια μου βλέπουν 2 μοντς: ρε σεις για πόσο καιρό θα ειναι μπαν ο ινσομνιακ;

Σε δυο χρόνια σοβαρής εργασίας βγαίνει ενα πολύ καλό διδακτορικό εφόσον ειναι η συνέχεια του μάστερ. Όσο για το death, ειναι για γκόμενες που πεθαίνουν απο το άγχος τους και μια ζωή παίρνουν τις υποτροφίες στο τέλος...

Δημοσ.

Ψαχουλεύοντας για phd βρήκα λόγους που μπορείς να πάρεις παράταση για να το τελειώσεις πέραν των 4 χρόνων.

• Extended sickness absence (more than six weeks)
• Maternity leave
• Death

Αν τελικά γυρίσεις απο τον άλλο κόσμο, η θέση σου σε περιμένει.

Απλως θελουν να ειναι καλυμμένοι για παν ενδεχομενο! :P 

εν τω μεταξυ ινσομνιακ πρεπει να μετακομισω πιο δυτικα, δεν παει αλλο να πινω καφε στις 12 για να δω τον αγωνα στις 4 και μετα να κοιμηθω στις 7.. τουλαχιστον να το παρουν φετος οι Σπερς να μην πανε χαμενα τα ξενυχτια. 

Δημοσ.

Μου λέει πως έχω μηνύματα, αλλά δε με αφήνει να τα δω. Από τότε που είπα κότα κάποιον μοντερέιτορ, τρώω warnings από τον Hal για το λεξιλόγιο μου, πρέπει να τα τελίκιασα... 

Ας το πάρουν οι SAS και θα σε κεράσω african nectar (που δεν έχει και καφεΐνη)... Τι εννοείς θα μετακομίσεις δυτικά; Στο περιστέρι ή στην Πάτρα;

Δημοσ.

καμια αγγλια ελεγα :P ή καπου που ο αγωνας θα ξεκιναει πιο νωρις! δλδ ημαρτον σαν ζομπι κυκλοφορω καθε χρονια τετοια περιοδο.

Δημοσ.

Γαμάει η αμοξυκιλλίνη! Δυο μήνες πονόλαιμος, ψωρόβηχας, χλεμπόνες, μύξες, απ'όλα. 4 χάπια και όλα κομπλέ!

Καλημέρα σας.

Δημοσ.

Μετά το update των 8.1 δεν δουλεύει, όπως θα επρεπε, ο ένας δίσκος...

Τι να πω. Προσπάθησα.

Μερες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...