TriLoBiTe Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Tι φαση , και εγω σήμερα παστίτσιο έφαγα Τη βλέπω τη δουλειά θα βγω μες στα μεσάνυχτα να ψάχνω για παστίτσα... 1
Silverage Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 εγώ ναι μονο παστίτσιο έτρωγα εκείνη τη μέρα , μέχρι να μου έρθει εμετός και έπαιζα και dino crysis 3 εμετό δεν έκανα εκείνη τη μέρα γιατι εμείς δεν βάζουμε τρίχες στα φαγητά μερικές γυναίκες το κάνουν κ άλλες συχαμένες βάζουν αίμα περιόδου για να σε μαγέψουν γιαυτό προσοχή! α! τι savoir vivre που τσαμπουνας το δικό μου ειναι πρωτογενές δεν ακολουθώ το και καλά τον φλώρων φτύνω στα μούτρα την μικροαστική κακομοιρια τους. τότε που κάπνιζα ακόμα μου είχε πέσει στο στριφτό μια κατσαρή τρίχα απ ταρχίδιαμ το ανάβω κ λέω "ααα περίεργη γευση" το σβήνω , το ανοίγω και την βλέπω μέσα , κατσαρή κατσαρή σα το μαλλί της Charlize Theron στο smoking guns
Adon1s Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 εγώ ναι μονο παστίτσιο έτρωγα εκείνη τη μέρα , μέχρι να μου έρθει εμετός και έπαιζα και dino crysis 3 εμετό δεν έκανα εκείνη τη μέρα γιατι εμείς δεν βάζουμε τρίχες στα φαγητά μερικές γυναίκες το κάνουν κ άλλες συχαμένες βάζουν αίμα περιόδου για να σε μαγέψουν γιαυτό προσοχή! α! τι savoir vivre που τσαμπουνας το δικό μου ειναι πρωτογενές δεν ακολουθώ το και καλά τον φλώρων φτύνω στα μούτρα την μικροαστική κακομοιρια τους. Είχα ακούσει οτι υπήρχε μια καλλιτέχνις που το χρησιμοποιούσε για μπογιά σε πίνακές της
g_alkis Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Από την παραγωγή στον καμβά απευθείας ή το έβαζε σε δοχεία για μετέπειτα έμπνευση;
mary Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Ελα στη συναντηση stavi. Το σάββατο εχουμε. In other news, τη τελευταια βδομαδα πεφτω για υπνο περιπου 1:30 και ξυπναω 11:30 με 12. Πρεπει να αλλάξω ωράρια. Δε παει άλλο. Τι φταιει; Η ζέστΑ ρε γμτ; Αντε καληνυχτες.....
pappous_soulis Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 τότε που κάπνιζα ακόμα μου είχε πέσει στο στριφτό μια κατσαρή τρίχα απ ταρχίδιαμ το ανάβω κ λέω "ααα περίεργη γευση" το σβήνω , το ανοίγω και την βλέπω μέσα , κατσαρή κατσαρή σα το μαλλί της Charlize Theron στο smoking guns Θα μπορούσες να βοηθήσεις κόσμο να το κόψει. Ή να το μειώσει έστω, γυρνόντας το σε πακέτα.
whodatinsomniaK Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Ήρθα να γράψω βωμολοχίες, την τελευταία μου φορά που έγραψα την άποψη μου με μπανιάραν. Λοιπόν, βωμολοχίες. Και θέλω κι εγώ παστίτσιο.
cthulhucarbide Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Ελα στη συναντηση stavi. Το σάββατο εχουμε. In other news, τη τελευταια βδομαδα πεφτω για υπνο περιπου 1:30 και ξυπναω 11:30 με 12. Πρεπει να αλλάξω ωράρια. Δε παει άλλο. Τι φταιει; Η ζέστΑ ρε γμτ; Αντε καληνυχτες..... Τι εννοείς να το αλλάξεις; Προς τα μπρος ή προς τα πίσω;
cthulhucarbide Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Πωω, μόλις τελείωσα την (επ)ανάγνωση του Αστικοι Μυθοι, ραδιο αρβυλα, παραπληροφορηση απο στομα σε στομακλπ. Ολόκληρου. Και έχω να σηκωθώ από την καρέκλα 4,5 τουλάχιστον ώρες. Άπονη ζωή
Sellers Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Ψαχουλεύοντας για phd βρήκα λόγους που μπορείς να πάρεις παράταση για να το τελειώσεις πέραν των 4 χρόνων. • Extended sickness absence (more than six weeks) • Maternity leave • Death Αν τελικά γυρίσεις απο τον άλλο κόσμο, η θέση σου σε περιμένει. 1
linkin Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Ψαχουλεύοντας για phd βρήκα λόγους που μπορείς να πάρεις παράταση για να το τελειώσεις πέραν των 4 χρόνων. • Extended sickness absence (more than six weeks) • Maternity leave • Death Αν τελικά γυρίσεις απο τον άλλο κόσμο, η θέση σου σε περιμένει. Eξω ή Ελλαδα? Πληρωμενο ή απληρωτο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις