Physics_Rulez Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Εγώ δεν άντεχα μια σε ένα τραπέζι που μου τα είχε πρήξει επειδή ήταν χορτοφάγος. Πραγματικά αυτοί οι άνθρωποι μιλάνε κι όλας γι' αυτά συνέχεια. Φαντάσου τι τράβηξε ο φρη
Toxoman_UK Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Με γυναίκα γενικά; Δεν ξέρω. Το διαπραγματεύομαι με τον τοξοβόλο σε πμ. btw ακόμα περιμένω την φώτο με στημένο το κολαράκι σου στα 4.Ασυνέπεια στο δημόσιο ασυνέπεια κ στα πμ
athlios Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Εγώ δεν άντεχα μια σε ένα τραπέζι που μου τα είχε πρήξει επειδή ήταν χορτοφάγος. Πραγματικά αυτοί οι άνθρωποι μιλάνε κι όλας γι' αυτά συνέχεια. Φαντάσου τι τράβηξε ο φρη Eγω αυτον τον καιρο εχω μια μερικη κωφωση οποτε χαιρομαι να μου μιλανε για πραγματα που δε με ενδιαφερουν. Πεταω και κανα "Ναι" ή "ωραια ωραια" και περναει η ωρα ευχαριστα για ολους.
slipknot Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Τυχαία γιατί η λίστα είναι ατέλειωτη: Κάνουν αλβανικη μικροαστικη γιογκα , αγιουρβεδικό μασάζ πατούσας και θιβετιανό διαλογισμό 12μιση με 2μιση. Κοιμούνται με 3 γκει, 2 σαυρες και 1 Μακεδονα (ΦΥΡΟΜ) παπαγαλο γιατι δεν ειναι ρατσιστριες. Τρωνε ριζες απο κουμαροπευκο και σιβηριανό τζίνσενγκ γιατι εχουνε πολλα ω3 λιπαρα. Κουρεύουν σκυλια με οικολογικό βιοδιασπώμενο κουροψάλιδο που έφτιαξαν μόνες τους. Και γενικά Χιπστερού δηλαδή, τι εναλλακτικιά;
freedubus Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Για τον τέταρτο seagate σκληρό που μου χαλάει στα παπάρια σας ε; 2
status Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Για τον τέταρτο seagate σκληρό που μου χαλάει στα παπάρια σας ε; Τα γκομενικά σου είναι πιο άξια απ τα δισκικά σου..σόρρυ.;ρ 2
Sellers Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Εγώ δεν άντεχα μια σε ένα τραπέζι που μου τα είχε πρήξει επειδή ήταν χορτοφάγος. Σε φαντάζομαι. - Δεν σε βλέπω να τρως, δίαιτα κάνεις; - Όχι, είμαι χορτοφάγος. - Α, έτσι εξηγείται. Οκ... - Ναι. Παύση... - Ξέρεις είμαι απο τους ανθρώπους που μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα, ποτέ δεν θα με δεις να μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα, και αν η φύση μας προόριζε για σαρκοφάγους θα μαλακίες μαλακίες μαλακίες μαλακίες μαλακίες μαλακίες μαλακίες μαλακίες μαλακίες μαλακίες μαλακίες μαλακίες, και νιώθω πολύ καλύτερα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα... 4
status Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Σε φαντάζομαι. - Δεν σε βλέπω να τρως, δίαιτα κάνεις; - Όχι, είμαι χορτοφάγος. - Α, έτσι εξηγείται. Οκ... - Ναι. Παύση... - Ξέρεις είμαι απο τους ανθρώπους που μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα, ποτέ δεν θα με δεις να μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα, και αν η φύση μας προόριζε για σαρκοφάγους θα μαλακίες μαλακίες μαλακίες μαλακίες μαλακίες μαλακίες μαλακίες μαλακίες μαλακίες μαλακίες μαλακίες μαλακίες, και νιώθω πολύ καλύτερα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα... Όχου, σκάσε, μόνο που το διάβασα εκνευρίστηκα ;ρ 2
status Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Πρασινακια χεζουν αυτοι??? Το σίγουρο είναι ότι μερικοί θέλουν να τους κάνουν να φτύνουν δόντια.;ρ
mary Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Eγω αυτον τον καιρο εχω μια μερικη κωφωση οποτε χαιρομαι να μου μιλανε για πραγματα που δε με ενδιαφερουν. Πεταω και κανα "Ναι" ή "ωραια ωραια" και περναει η ωρα ευχαριστα για ολους. :lol: και γω το κανω αυτο.Ειδικά μεσα σε μπαρ που με το ζορι ακους τι λεν και στο τελος απο τα πολλά ναι σε κοταν και σα να περιμένουν κάτι.....χμ..... Αντε πες και για τον seagate ρε freedubus να μη στη χαλαμε... Γιατι 4ος; Οι 3 πρωτοι δε σου φταναν και επιμενεις να περνεις τις ιδιες παπαρίες;;; Που κατεληξε; στα σκουπιδια ή στο απεναντι μπαλκόνι; Ποσα gb ήταν;
freedubus Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Γνώρισα μια φοβερά χορτοφάγο, 32 χρονών. Όλη την ώρα μασούσε κάτι σπόρια και γκότζι μπέρι και έπινε νερό εμφιαλωμένο, αφού πρώτα το έβαζε σε οικολογική κανάτα με φίλτρο τριπλής απόσταξης. Μου λέει " είμαστε οτι τρώμε, εσείς λοιπόν που τρώτε νεκρό μαγειρεμένο κρέας είστε νεκροί". Της απάντησα με το μπούτι το κοτόπουλο στο στόμα οτι "ο χειρότερος θάνατος δεν είναι ο σωματικός αλλά ο ψυχολογικός". Αργότερα έμαθα, μεταξύ άλλων, και οτι δεν έχει κάνει ποτέ στη ζωή της σεξ ούτε σχέση και μάλιστα θεωρεί οτι δεν τα χρειάζεται. Κούνησα το κεφάλι μου με οίκτο, παρήγγειλα καλαμάκια χοιρινά και κεμπάπ και τα έφαγα εις μνήμην του ζίγκμουντ και του κάρλ. 3
status Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Γνώρισα μια φοβερά χορτοφάγο 32 χρονών. Όλη την ώρα μασούσε κάτι σπόρια και γκότζι μπέρι και έπινε νερό εμφιαλωμένο αφού πρώτα το έβαζε σε οικολογική κανάτα με φίλτρο. Μου λέει " είμαστε οτι τρώμε, εσείς λοιπόν που τρώτε νεκρό μαγειρεμένο κρέας είστε νεκροί". Της απάντησα με το μπούτι το κοτόπουλο στο στόμα οτι "ο χειρότερος θάνατος δεν είναι ο σωματικός αλλά ο ψυχολογικός". Αργότερα έμαθα μεταξύ άλλων και οτι δεν έχει κάνει ποτέ στη ζωή της σεξ ούτε σχέση και μάλιστα θεωρεί οτι δεν τα χρειάζεται. Κούνησα το κεφάλι μου με οίκτο και παρήγγειλα καλαμάκια χοιρινά και κεμπάπ. Κρίνο εσύ; ;ρ
Sellers Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Αργότερα έμαθα μεταξύ άλλων και οτι δεν έχει κάνει ποτέ στη ζωή της σεξ Ε είπαμε, δεν της αρέσει να τρώει κρέας. 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις