Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θυμάμαι πριν 10 χρόνια να παίζω dino crysis 3 στο xbox original

_-Dino-Crisis-3-Xbox-_.jpg

και να τρώω παστίτσιο 5 το πρωί
είχα φάει αρκετά κομμάτια γιατι ηταν ωραίο , μέχρι που μου ήρθε εμετός κ σταμάτησα
το μεσημέρι έφαγα πάλι παστίτσιο και το ίδιο το βράδυ
με είχαν αφήσει home alone με ενα ταψί παστίτσιο :mellow:

μια φορά είχα πάει σε ενα σπίτι επίσκεψη και με λέει φάε μα φάε
πάω να φάω και όπως δαγκώνω μένει μια τρίχα στο στόμα
το φτύνω δίπλα μου (κάτω) και αρχίζω να ξερνάω εδώ κ εκεί γιατι σιχαίνομαι να βρω τρίχα στο φαι πόσο μάλλον να τη δαγκώσω
τόσο εμετό δεν ειχα ξανακάνει ούτε άρρωστος

Να έχει γυρίσει τόσος κόσμος (τραπέζι γάμου) και να με κοιτάνε λες κ ημουν ufo
15 χρονών τότε κλαιν , γέλαγα γιατι ερχόταν σε όλους να ξεράσουν κ συνέχιζα να ξερνάω δεξια μου , καθησμένος στην καρέκλα
απο τότε έχουν να με καλέσουν σε τραπέζι αλλα πρέπει να ηταν τυχαίο γιατι με κάλεσε ο αδερφός μου στο γάμο του

το νόημα στην ιστορία ειναι το οτι όσο και να σου αρέσει κάτι θα βρει τρόπο να στη γαμήσει με μίσος
σκεφτήτε να μη γέλαγα κ να έκλεγα , θα ειχα γίνει ξεφτίλα
αλλα 15 χρονώνε αρχιδάτος άντρας δε κλαίει , τόσα γκομενάκια εκεί , την ειδα ράμπο κ αντιμετώπισα την κατάσταση με humor
δηλαδή , θα μπορούσα απ την αρχή να πάω τουαλέτα κ να μου φύγει λίγο μέχρι να πάω , αλλα προτήμησα να γελάσουμε γιατι ειμαι χιουμοράκι B)

• Like 1
  • Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

θυμάμαι πριν 10 χρόνια να παίζω dino crysis 3 στο xbox original και να τρώω παστίτσιο 5 το πρωί

είχα φάει αρκετά κομμάτια γιατι ηταν ωραίο , μέχρι που μου ήρθε εμετός κ σταμάτησα

το μεσημέρι έφαγα πάλι παστίτσιο και το ίδιο το βράδυ

με είχαν αφήσει home alone με ενα ταψί παστίτσιο :mellow:

μια φορά είχα πάει σε ενα σπίτι επίσκεψη και με λέει φάε μα φάε

πάω να φάω και όπως δαγκώνω μένει μια τρίχα στο στόμα

το φτύνω δίπλα μου (κάτω) και αρχίζω να ξερνάω εδώ κ εκεί γιατι σιχαίνομαι να βρω τρίχα στο φαι πόσο μάλλον να τη δαγκώσω

τόσο εμετό δεν ειχα ξανακάνει ούτε άρρωστος

Να έχει γυρίσει τόσος κόσμος (τραπέζι γάμου) και να με κοιτάνε λες κ ημουν ufo

15 χρονών τότε κλαιν , γέλαγα γιατι ερχόταν σε όλους να ξεράσουν κ συνέχιζα να ξερνάω δεξια μου , καθησμένος στην καρέκλα

απο τότε έχουν να με καλέσουν σε τραπέζι αλλα πρέπει να ηταν τυχαίο γιατι με κάλεσε ο αδερφός μου στο γάμο του

το νόημα στην ιστορία ειναι το οτι όσο και να σου αρέσει κάτι θα βρει τρόπο να στη γαμήσει με μίσος

αλλα 15 χρονώνε αρχιδάτος άντρας δε κλαίει , τόσα γκομενάκια εκεί , την ειδα ράμπο κ αντιμετώπισα την κατάσταση με humor

δηλαδή , θα μπορούσα απ την αρχή να πάω τουαλέτα κ να μου φύγει λίγο μέχρι να πάω , αλλα προτήμησα να γελάσουμε B)

Και γαμώ τα savoir vivre. Κατάλαβε γιατί ξερνούσες;

Επίσης, τί σκατά μόνο παστίτσιο τρώγατε εκείνη τη μέρα;

Δημοσ.

Λιμπίζομαι τα δυο κομμάτια παστίτσιο που με γλυκοκοιτάνε

ιντα το λες τσε δεν το κανεις??

Δημοσ.

Και γαμώ τα savoir vivre. Κατάλαβε γιατί ξερνούσες;

Επίσης, τί σκατά μόνο παστίτσιο τρώγατε εκείνη τη μέρα;

εγώ ναι μονο παστίτσιο έτρωγα εκείνη τη μέρα , μέχρι να μου έρθει εμετός και έπαιζα και dino crysis 3

εμετό δεν έκανα εκείνη τη μέρα γιατι εμείς δεν βάζουμε τρίχες στα φαγητά

μερικές γυναίκες το κάνουν κ άλλες συχαμένες βάζουν αίμα περιόδου για να σε μαγέψουν

γιαυτό προσοχή! α!

τι savoir vivre που τσαμπουνας το δικό μου ειναι πρωτογενές

δεν ακολουθώ το και καλά τον φλώρων B)

φτύνω στα μούτρα την μικροαστική κακομοιρια τους.

Δημοσ.

Ενώ τώρα   Α-Ρ-Χ-Ο-Ν-Τ-Α-Σ.  Καλά ξηγήθηκες.. 

Δημοσ.

Δε ξέρετε τι χάνετε.

τότε που κάπνιζα ακόμα μου είχε πέσει στο στριφτό μια κατσαρή τρίχα απ ταρχίδιαμ

το ανάβω κ λέω "ααα περίεργη γευση"

το σβήνω , το ανοίγω και την βλέπω μέσα , κατσαρή κατσαρή σα το μαλλί της Charlize Theron στο smoking guns

west-1.jpg

Δημοσ.

εγώ ναι μονο παστίτσιο έτρωγα εκείνη τη μέρα , μέχρι να μου έρθει εμετός και έπαιζα και dino crysis 3

εμετό δεν έκανα εκείνη τη μέρα γιατι εμείς δεν βάζουμε τρίχες στα φαγητά

μερικές γυναίκες το κάνουν κ άλλες συχαμένες βάζουν αίμα περιόδου για να σε μαγέψουν

γιαυτό προσοχή! α!

τι savoir vivre που τσαμπουνας το δικό μου ειναι πρωτογενές πρωτόγονο

δεν ακολουθώ το και καλά τον φλώρων B)

φτύνω στα μούτρα την μικροαστική κακομοιρια τους.

:-D

Δημοσ.

δηλαδή , θα μπορούσα απ την αρχή να πάω τουαλέτα κ να μου φύγει λίγο μέχρι να πάω , αλλα προτήμησα να γελάσουμε γιατι ειμαι χιουμοράκι B)

Να φανταστώ κι οι άλλοι είχαν ξεράσει από το γέλιο?

• Like 1
Δημοσ.

Tι φαση , και εγω σήμερα παστίτσιο έφαγα

εν τω μεταξυ , ο μεσημεριανοαπογευματινός ύπνος καταστρέφει το υπόλοιπο της ημέρας ...

Σηκώθηκα στις 7μιση , 8 ήμουν στη σχολη , γυρναω μεσημερι απτη σχολή , πάω για καφέ , ξαναγυρνάω στη σχολή για ενα παρεδώσε , τρώω μια φρουτοσαλάτα απτο κρητικο περιβόλι , γυρναω σπιτι , τρωω παστίτσιο , εφτασε 18:00 η ωρα , κοιμάμαι και σηκώνομαι στις 21:30 με ενα κεφάλι ΝΑ .. Να σηκωθώ δε μπορούσα , σαν να ημουν στην αναρρωση απο σουρα (ρόλλάϋζ)

Αντε να κοιμηθείς τώρα και κυρίως ααααντε να δγιαβάσεις τώρα ....

Δημοσ.

τότε που κάπνιζα ακόμα μου είχε πέσει στο στριφτό μια κατσαρή τρίχα απ ταρχίδιαμ

το ανάβω κ λέω "ααα περίεργη γευση"

το σβήνω , το ανοίγω και την βλέπω μέσα , κατσαρή κατσαρή σα το μαλλί της Charlize Theron στο smoking guns

west-1.jpg

θα ξεράσω.... :eek:  :eek:  :eek:  :eek:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...