nicoc89 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 θυμάμαι πριν 10 χρόνια να παίζω dino crysis 3 στο xbox originalκαι να τρώω παστίτσιο 5 το πρωίείχα φάει αρκετά κομμάτια γιατι ηταν ωραίο , μέχρι που μου ήρθε εμετός κ σταμάτησατο μεσημέρι έφαγα πάλι παστίτσιο και το ίδιο το βράδυμε είχαν αφήσει home alone με ενα ταψί παστίτσιο μια φορά είχα πάει σε ενα σπίτι επίσκεψη και με λέει φάε μα φάεπάω να φάω και όπως δαγκώνω μένει μια τρίχα στο στόματο φτύνω δίπλα μου (κάτω) και αρχίζω να ξερνάω εδώ κ εκεί γιατι σιχαίνομαι να βρω τρίχα στο φαι πόσο μάλλον να τη δαγκώσωτόσο εμετό δεν ειχα ξανακάνει ούτε άρρωστοςΝα έχει γυρίσει τόσος κόσμος (τραπέζι γάμου) και να με κοιτάνε λες κ ημουν ufo15 χρονών τότε κλαιν , γέλαγα γιατι ερχόταν σε όλους να ξεράσουν κ συνέχιζα να ξερνάω δεξια μου , καθησμένος στην καρέκλααπο τότε έχουν να με καλέσουν σε τραπέζι αλλα πρέπει να ηταν τυχαίο γιατι με κάλεσε ο αδερφός μου στο γάμο τουτο νόημα στην ιστορία ειναι το οτι όσο και να σου αρέσει κάτι θα βρει τρόπο να στη γαμήσει με μίσοςσκεφτήτε να μη γέλαγα κ να έκλεγα , θα ειχα γίνει ξεφτίλααλλα 15 χρονώνε αρχιδάτος άντρας δε κλαίει , τόσα γκομενάκια εκεί , την ειδα ράμπο κ αντιμετώπισα την κατάσταση με humorδηλαδή , θα μπορούσα απ την αρχή να πάω τουαλέτα κ να μου φύγει λίγο μέχρι να πάω , αλλα προτήμησα να γελάσουμε γιατι ειμαι χιουμοράκι 1
Silverage Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 θυμάμαι πριν 10 χρόνια να παίζω dino crysis 3 στο xbox original και να τρώω παστίτσιο 5 το πρωί είχα φάει αρκετά κομμάτια γιατι ηταν ωραίο , μέχρι που μου ήρθε εμετός κ σταμάτησα το μεσημέρι έφαγα πάλι παστίτσιο και το ίδιο το βράδυ με είχαν αφήσει home alone με ενα ταψί παστίτσιο μια φορά είχα πάει σε ενα σπίτι επίσκεψη και με λέει φάε μα φάε πάω να φάω και όπως δαγκώνω μένει μια τρίχα στο στόμα το φτύνω δίπλα μου (κάτω) και αρχίζω να ξερνάω εδώ κ εκεί γιατι σιχαίνομαι να βρω τρίχα στο φαι πόσο μάλλον να τη δαγκώσω τόσο εμετό δεν ειχα ξανακάνει ούτε άρρωστος Να έχει γυρίσει τόσος κόσμος (τραπέζι γάμου) και να με κοιτάνε λες κ ημουν ufo 15 χρονών τότε κλαιν , γέλαγα γιατι ερχόταν σε όλους να ξεράσουν κ συνέχιζα να ξερνάω δεξια μου , καθησμένος στην καρέκλα απο τότε έχουν να με καλέσουν σε τραπέζι αλλα πρέπει να ηταν τυχαίο γιατι με κάλεσε ο αδερφός μου στο γάμο του το νόημα στην ιστορία ειναι το οτι όσο και να σου αρέσει κάτι θα βρει τρόπο να στη γαμήσει με μίσος σκεφτήτε να μη γέλαγα κ να έκλεγα , θα ειχα γίνει ξεφτίλα αλλα 15 χρονώνε αρχιδάτος άντρας δε κλαίει , τόσα γκομενάκια εκεί , την ειδα ράμπο κ αντιμετώπισα την κατάσταση με humor δηλαδή , θα μπορούσα απ την αρχή να πάω τουαλέτα κ να μου φύγει λίγο μέχρι να πάω , αλλα προτήμησα να γελάσουμε Και γαμώ τα savoir vivre. Κατάλαβε γιατί ξερνούσες; Επίσης, τί σκατά μόνο παστίτσιο τρώγατε εκείνη τη μέρα;
linkin Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Λιμπίζομαι τα δυο κομμάτια παστίτσιο που με γλυκοκοιτάνε ιντα το λες τσε δεν το κανεις??
nicoc89 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Και γαμώ τα savoir vivre. Κατάλαβε γιατί ξερνούσες; Επίσης, τί σκατά μόνο παστίτσιο τρώγατε εκείνη τη μέρα; εγώ ναι μονο παστίτσιο έτρωγα εκείνη τη μέρα , μέχρι να μου έρθει εμετός και έπαιζα και dino crysis 3 εμετό δεν έκανα εκείνη τη μέρα γιατι εμείς δεν βάζουμε τρίχες στα φαγητά μερικές γυναίκες το κάνουν κ άλλες συχαμένες βάζουν αίμα περιόδου για να σε μαγέψουν γιαυτό προσοχή! α! τι savoir vivre που τσαμπουνας το δικό μου ειναι πρωτογενές δεν ακολουθώ το και καλά τον φλώρων φτύνω στα μούτρα την μικροαστική κακομοιρια τους.
TriLoBiTe Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 σκεφτήτε να μη γέλαγα κ να έκλεγα , θα ειχα γίνει ξεφτίλα Ενώ τώρα Α-Ρ-Χ-Ο-Ν-Τ-Α-Σ. Καλά ξηγήθηκες..
pappous_soulis Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 γιατι εμείς δεν βάζουμε τρίχες στα φαγητά Δε ξέρετε τι χάνετε.
nicoc89 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δε ξέρετε τι χάνετε. τότε που κάπνιζα ακόμα μου είχε πέσει στο στριφτό μια κατσαρή τρίχα απ ταρχίδιαμ το ανάβω κ λέω "ααα περίεργη γευση" το σβήνω , το ανοίγω και την βλέπω μέσα , κατσαρή κατσαρή σα το μαλλί της Charlize Theron στο smoking guns
Valerie_ Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 εγώ ναι μονο παστίτσιο έτρωγα εκείνη τη μέρα , μέχρι να μου έρθει εμετός και έπαιζα και dino crysis 3 εμετό δεν έκανα εκείνη τη μέρα γιατι εμείς δεν βάζουμε τρίχες στα φαγητά μερικές γυναίκες το κάνουν κ άλλες συχαμένες βάζουν αίμα περιόδου για να σε μαγέψουν γιαυτό προσοχή! α! τι savoir vivre που τσαμπουνας το δικό μου ειναι πρωτογενές πρωτόγονο δεν ακολουθώ το και καλά τον φλώρων φτύνω στα μούτρα την μικροαστική κακομοιρια τους.
TriLoBiTe Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 αλλα 15 χρονώνε αρχιδάτος άντρας δε κλαίει , τόσα γκομενάκια εκεί , την ειδα ράμπο κ αντιμετώπισα την κατάσταση με humor δηλαδή , θα μπορούσα απ την αρχή να πάω τουαλέτα κ να μου φύγει λίγο μέχρι να πάω , αλλα προτήμησα να γελάσουμε γιατι ειμαι χιουμοράκι Να φανταστώ κι οι άλλοι είχαν ξεράσει από το γέλιο? 1
TriLoBiTe Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 To ένα το καθάρισα, το άλλο θα το αφήσω για αύριο Επιτέλους λογικεύτηκες!
Adon1s Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Tι φαση , και εγω σήμερα παστίτσιο έφαγα εν τω μεταξυ , ο μεσημεριανοαπογευματινός ύπνος καταστρέφει το υπόλοιπο της ημέρας ... Σηκώθηκα στις 7μιση , 8 ήμουν στη σχολη , γυρναω μεσημερι απτη σχολή , πάω για καφέ , ξαναγυρνάω στη σχολή για ενα παρεδώσε , τρώω μια φρουτοσαλάτα απτο κρητικο περιβόλι , γυρναω σπιτι , τρωω παστίτσιο , εφτασε 18:00 η ωρα , κοιμάμαι και σηκώνομαι στις 21:30 με ενα κεφάλι ΝΑ .. Να σηκωθώ δε μπορούσα , σαν να ημουν στην αναρρωση απο σουρα (ρόλλάϋζ) Αντε να κοιμηθείς τώρα και κυρίως ααααντε να δγιαβάσεις τώρα ....
dimitra_m3 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 τότε που κάπνιζα ακόμα μου είχε πέσει στο στριφτό μια κατσαρή τρίχα απ ταρχίδιαμ το ανάβω κ λέω "ααα περίεργη γευση" το σβήνω , το ανοίγω και την βλέπω μέσα , κατσαρή κατσαρή σα το μαλλί της Charlize Theron στο smoking guns θα ξεράσω....
Προτεινόμενες αναρτήσεις