Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τράβα ρε σε κανα κιτρινομάγαζο να το πάρεις στο ένα δέκατο της τιμής του ebay...

Μην της το χαλάς τώρα που το βρήκε! Μαρυένα μην τον ακούς, βρήκες το ένα και μοναδικό!  :D

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

Τράβα ρε σε κανα κιτρινομάγαζο να το πάρεις στο ένα δέκατο της τιμής του ebay...

Δε ξερω που εχει δω κοντα :ph34r:

Δημοσ.

H Ανουλα ειναι στο αβαταρ?

Eίσαι μπόλ μπόι..  ;)   Ναι, η Σορανούλα για να ήμαστε ακριβείς.  :Ρ   Είπα να στηρίξω με κάθε τρόπο το κορίτσι.   B)

Δημοσ.

Ποια? Νομιζα οτι ηταν η Ιβανοβιτς. Οχι και μπολ μποι μπζιλε, τεραστιο ταλεντο εδω!  :P

Δημοσ.

Ποια? Νομιζα οτι ηταν η Ιβανοβιτς. Οχι και μπολ μποι μπζιλε, τεραστιο ταλεντο εδω!  :P

Xαχαχαχαχα έστω και από σπόντα, μέσα έπεσες στο υποκοριστικό!  :D  Είναι η Σοράνα η Κιρστέα.  Σόρυ για το μπολ μπόι μπζηλέ, τρόπος του γράφειν..  :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν σε συγχωρω, σου κανω μουτρακια.

Τσεκαρε ana ivanovic και την συμπατριωτισσα bouchard.\

Eιναι καλα κοριτσα.

Επεξ/σία από linkin
Δημοσ.

'Eλα ρε μπολ μπόι μπζηλέ πώς κάνεις έτσ! Εγώ σου λέω πάντως τον Ράφα τον έχεις στον τελικό..

Πλάκα πλάκα μεταξύ Άνας και Σοράνας ήμουνα να βάλω..  :D   Καλό και το πατριωτάκι...  Και στον τελικό θα γίνει της Σοράνας...  :lol:

Δημοσ.

Δε ξερω που εχει δω κοντα :ph34r:
Πάντως εγώ από το σκλαβενιτη το είχα πάρει πέρσι. Δεν θυμάμαι πόσο έκανε....μονο με το usb το χρησιμοποιώ.ειναι πολύ cute ^_^
Δημοσ.

Κατεβασα μια εφαρμογη 100 pushups.. Με εχει τεντώσει μιλάμε. Δε νομιζω να μπορώ να σηκώσω το χέρι πάνω από τον ώμο.

Δημοσ.

Οχι ρε. Σε βαζει σε πρόγραμμα με στόχο να φτάσεις να κανεις 100 (οχι σερι) σε 6 βδομαδες. Τώρα ειμαι καπου στις 70 (σε 5 σετ με διαφορετικο αριθμό επαναληψεων) αλλά στο τελευταιο σετ πεθανα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...