Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι , αν και τωρα τελευταια δεν φτανει να τους το πεις.

Σε παίρνουν για γλυψιμο και αντιπροσφορα μολις ζήτησει τη γραμμή η αλλη εταιρία απο αυτούς.

Ξύπνησαν και αυτοι τωρα! Άιντε!

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

ευκολο ειναι. το νουμερο μπροστα ειναι το γυρω γυρω του κορμιου και το γραμμα στο τελος το μεγεθος 

πχ 60Α ειναι μικρο, φαση πετιτ, 70C ειναι η χρυση τομη , 70DD ειναι πορνσταρ , 95D ειναι χοντρη, 95Β ειναι χοντρη και αβυζη

Αυτην ασπουμε για πόσο την κόβεις ;

(φωτο απο το φωτοθρεντ)

post-190624-0-15070800-1401122358_thumb.jpg

Δημοσ.

Αυτη έχει σουτιεν που τα φουσκώνει. Ευκολα την λες ομως 32D ή 32DD. Κατα τα αλλα μεγάλη υπουλια αυτα τα σουτιεν με ενισχυση.

• Like 1
Δημοσ.

μαλιστα . Γενικα προδιαθέτει σε "ευ" μέγεθος ( 1+3/4 παλαμη) , ειναι απο τα πλατιά-βαθειά , με χαμηλό ύψος ( χαρακτηριστική η κλίση της καμπύλης στο σημείο που ακουμπάνε μεταξύ τους .

Δημοσ.

μιλας με ιντσες γεροντα και τους μπερδευεις. 75D η κυρια

εχουμε μπασκετικη παιδεία απο Α1 αμερικής :-D 75Δ = 32Δ σχεδον.

Δημοσ.

Πολυ ωραια κοπελα πάντως. Αν κοιταξετε προσεχτικα θα δειτε οτι το σουτιεν δεν ειναι με ενισχυση και αυτο γιατι πεφτει λιγο το στηθος.

Τα ενισχυμενα σουτιεν το σηκωνουν λιγο.

Ο Chrisxxx νομιζω σωστα μάντεψε. Τόσο παιζει να εχει αν οχι D σιγουρα C

• Like 1
Δημοσ.

Έχω ένα nokiax6, τίμιο πράμα, ατελείωτη μπαταρία, ξυπνητήρι που γαμάει κλπ., αλλά επειδή έκλεισε την 5ετία του, και επειδή λέω να πάρω τπτ που να έχει ένα browser και ένα gps της προκοπής, χαζεύω κάτι iphone παλιά, 3g ξερωγω, με 60 γιούρια στις αγγελίες.

Αξίζουν το κόπο ή να πάρω κάνα σύγχρονο κινέζικο με κάνα 100ρικο;

Οι απαιτήσεις μου είναι αποκλειστικά αυτές που ανέφερα, internets, gps, και να παίζει και καμιά μουσική.

Και να μη μπαγκάρει το ξυπνητήρι. Και να βγάζω σέλφιζ το πουλί μου.

Ε;

Δώσε ένα κοσαράκι ακόμα,νάχεις καλό ιντερνέ:3Gs
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...