Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γκαμουτο γκαμουτο γκαμουτο .

Ειμαστε με παρεα και στην κουβεντα για κατι τυπισσες που μας απασχολησαν και την συγκριση του μπουστου τους (γιατι κακα τα ψεμματα , ειναι σημειο αναφορας ) καταλαβα πως δεν εχουμε ιδεα για το πως πανε τα σουτιενονούμερα.

Με κατι Α , B , C ξερω κλπ

Εχει κανεις ιδεα ;

(Ξερω παραπεμπει στο "μικρες αποριες" αλλα λογω θεματολογιας πιστευω it belongs here)

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

Θενξ,επιτελους κατι καταλαβα.

Το θεμα ειναι οτι δυσκολευομαι να κανω εικονα για αντιστοιχηση αλλα τεσπα

Θενξ Βαλερι

Δημοσ.

με τις παλάμες να το πeριγράφεις

πω ρε μαλάκα είχε μια βυζάρα δεν χωρούσε την παλάμη μου

και καθάρισες :P

Δημοσ.

Ε ναι , συνήθως έτσι γίνεται..Μοναδα μετρησης είναι η παλάμη , εναλλακτικά αν εισαι σε χωρο με αρκετό κόσμο ψαχνεις κάποια περαστικιά που να ψιλοφέρνει και λες "να , (σχεδον) σαν εκείνης"

B)   :-D

• Like 1
Δημοσ.

ευκολο ειναι. το νουμερο μπροστα ειναι το γυρω γυρω του κορμιου και το γραμμα στο τελος το μεγεθος 
πχ 60Α ειναι μικρο, φαση πετιτ, 70C ειναι η χρυση τομη , 70DD ειναι πορνσταρ , 95D ειναι χοντρη, 95Β ειναι χοντρη και αβυζη

• Like 3
Δημοσ.

αν εχετε προβλημα και αναβετε να μου τα στειλετε εδω να με ζεστανουν.

πω απιστευτη βαρεμαρα στη δουλεια. δεν περναει η ωρα.

Δημοσ.

μολις ανακαλυψα οτι εχω ανεβασει σωστο αρχειο με λαθος περιεχομενο.

#akward

RT@διακοπες τωρα

Δημοσ.

κούζκο το d από μόνο του δεν λέει κάτι πες και το νούμερο. άλλο 70d και άλλο 90 ;)

Δεν τα κοιταγα τότε δεν ήξερα. Αλλά ήταν σίγουρο d και μικρόκαμομενη. =p
Δημοσ.

Και εδω χαλάζι και 20 βαθμούς.

Γενικά για το στηθος μην κολλάτε σε νουμερα, αν της ταιριάζει και σας κανει στο αγγιγμα ειναι καλό. :-D

Επίσης θελω να αλλαξω πρόγραμμα, εχω βρει καλύτερο στη wind, τώρα έχω cyta. Παιρνω τηλ τη cyta της λεω ότι βρήκα κατι καλύτερο ή αλλαζω και μετά περιμένω να με πάρουν για να παραμείνω στην εταιρία;

Τελος, τι kernel mode driver 335.23 stopped responding and was recovered successfully... Σταδιαλα πια με το παλιο πισι..

Δημοσ.

Βγαίνω χαλαρά στον διάδρομο για να πάω στο ισόγειο, όταν ξαφνικά ακούω τα βήματα κάποιου από έναν άλλο όροφο. Αρχίζω ακαριαία και τρέχω φουλ για να μην μου προλάβει το ασανσέρ και φόραγα τα παλιά παπούτσια. Και όπως πάω να στρίψω στον διάδρομο χάνω την πρόσφυση απογειώνομαι και σκάω πλατς κάτω με τον γοφό με όλη την φόρα difus_star.gif

Λέω πάει κάτι έσπασα. Το ασανσέρ το πρόλαβα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...