Voziniotis-3 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Ηρεμα ρε κοριτσια. Στην τελικη μπορει να ειναι καλυτερο, για να εχεις και τον χωρο-χρονο σου, να μενεις και λιγο προσγειωμενος κοιτοντας τις δουλειες σου.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 "Τόνοι αφρού στην πλατεία Συντάγματος, καθώς νεαροί πέταξαν αφρόλουτρο μέσα στο νερό του συντριβανιού..." χμμ...έξυπνο
katiepie Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Ηρεμα ρε κοριτσια. Στην τελικη μπορει να ειναι καλυτερο, για να εχεις και τον χωρο-χρονο σου, να μενεις και λιγο προσγειωμενος κοιτοντας τις δουλειες σου. Τώρα θες σχέση ή να περνάς την ώρα σου; Να μου πεις μικρός είσαι οκ νταξ, τι ρωτάω. Κρις να σου πω την αλήθεια στις περισσότερες περιπτώσεις έτσι γίνεται γιατί ο ένας απ τους 2 καταλήγει να φοβάται το κοντά...
liopyr Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Έχω ένα nokiax6, τίμιο πράμα, ατελείωτη μπαταρία, ξυπνητήρι που γαμάει κλπ., αλλά επειδή έκλεισε την 5ετία του, και επειδή λέω να πάρω τπτ που να έχει ένα browser και ένα gps της προκοπής, χαζεύω κάτι iphone παλιά, 3g ξερωγω, με 60 γιούρια στις αγγελίες. Αξίζουν το κόπο ή να πάρω κάνα σύγχρονο κινέζικο με κάνα 100ρικο; Οι απαιτήσεις μου είναι αποκλειστικά αυτές που ανέφερα, internets, gps, και να παίζει και καμιά μουσική. Και να μη μπαγκάρει το ξυπνητήρι. Και να βγάζω σέλφιζ το πουλί μου. Ε;
kuzko21 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Ηρεμα ρε κοριτσια. Στην τελικη μπορει να ειναι καλυτερο, για να εχεις και τον χωρο-χρονο σου, να μενεις και λιγο προσγειωμενος κοιτοντας τις δουλειες σου.άλλο προσωπικος χρονος/χώρος άλλο 650 κλικς μακρια.Βέβαια αμα σου χει κάτσει η τρελαρα που νομιζει οτι το σπίτι σου ειναι σπίτι της εχεις δίκιο να το σκέφτεσαι έτσι. ΑΛΛΑ 650χλμ που ξεκινάνε ετσι και δεν υπάρχει χρονικός ορίζοντας μείωσης , δύσκολος είσαι. Φρόντισε να το διαψευσεις. Γουέλς αφού πρωτα ξεκινήσεις =p
Pantelwolf Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Εμένα μου έκατσε καλύτερα η φάση. 4 χρόνια τραινοσε-κτελθεσσ, αποφασίζω να παω Ιρλανδία, μου λέει θα έρθω κι εγώ μολις βολευτεις, μετά βολεύτηκα και μετά μου έιπε ε δε θα'ρθω. Από τότε πίστευα όμως οτι καλύτερα που δεν ήρθε. 1
katiepie Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Ωραίες εμπειρίες έχουμε όλοι ρε, να τις χαιρόμαστε εμένα ήταν Πάτρα για σπουδές, νταξει για απόσταση βρισκόμασταν συχνά αλλά μετά από κάποια φάση που σταμάτησα να κάνω πράγματα (γιατί ως θύμα τα κανα όλα) πήραμε την κάτω βόλτα και αφού του είπα σοβαρά να χωρίσουμε (δεν θυμάμαι καν πόσες φορές πριν μου το χε πει εκείνος) τσουυυυπ θέλω να σε παντρευτω. στα 20... δεν πάμε καλά
Voziniotis-3 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Γατακια. Να μου λεει οτι θα ερθει τα χριστοθουγεννα θεσσαλονικη απο λιτοχωρο. την λεω οκ ενταξει, για να μην με πριζει. παμε λαρισα με κατι παιδια για βολτα, στον γυρισμο εχω σκοπο να την πεσω στο τραινο σε μια που γουσταριζομασταν. ε και με λεει του βουρλο οτι θα ερθει μια μερα νωριτερα μαζι μας στο τραινο. ε νομιζω πηρε το μαθημα της, οταν με ξενερωνει καποιος τι γινεται
viper2005 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Έχετε υπομονή πάντως... In other news 3ωρες ακομα
Valerie_ Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Γατακια. Να μου λεει οτι θα ερθει τα χριστοθουγεννα θεσσαλονικη απο λιτοχωρο. την λεω οκ ενταξει, για να μην με πριζει. παμε λαρισα με κατι παιδια για βολτα, στον γυρισμο εχω σκοπο να την πεσω στο τραινο σε μια που γουσταριζομασταν. ε και με λεει του βουρλο οτι θα ερθει μια μερα νωριτερα μαζι μας στο τραινο. ε νομιζω πηρε το μαθημα της, οταν με ξενερωνει καποιος τι γινεται τι γίνεται τι γίνεται;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις