Voziniotis-3 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Ερχομαστε με φορα ολοι οι βλαχοι απο τον βορρα να σας κανουμε καταληψη την πολη σας.
katiepie Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Κλαίω... Πες μας λίγο πως θα φτιάξεις το friendzone γιατί μου ρχονται flashbacks απ την προηγούμενη εβδομάδα πότε ήταν Αλλά ναι σχέση με απόσταση; Για κανένα λόγο... Εδώ δε μπορείς να σαι σίγουρος αν μένετε δίπλα πόσο μάλλον σε άλλη πόλη...
Pantelwolf Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Πάντως το μπουφαν και το σκουφο και τα γαντια που φορουσα το δεκεμβρη στη μοσχα, το φοράω ακόμη καθε μερα , εβγαλα ομως το κασκολ. Καλοκαίρι φίλε. 1
Voziniotis-3 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Κλαίω... Πες μας λίγο πως θα φτιάξεις το friendzone γιατί μου ρχονται flashbacks απ την προηγούμενη εβδομάδα πότε ήταν Αλλά ναι σχέση με απόσταση; Για κανένα λόγο... Εδώ δε μπορείς να σαι σίγουρος αν μένετε δίπλα πόσο μάλλον σε άλλη πόλη... Σκασμος ρε, ολα γινονται
katiepie Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Πιτσιρίκος είναι δεν ξέρει,αφήστε τον να μάθει αφήστε τον να φάει τα μούτρα του όπως όλοι οι υπόλοιποι που είπαμε το ίδιο 1
Material_Defender_1032 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 γαμημένη ζέστη στην γαμημένη αθήνα γαμώ το καλοκαίρι σας γαμώ, ιδρώνω ακόμα και χωρίς να κάνω τίποτα. 4
Pantelwolf Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 katiepie χανεις το όλο νόημα. στα τέτοια σου αν σε απατά η όχι. αυτο δεν το ξέρεις και σε μπουκάλι να είναι. χανεις τη ζωη σου σε φαση θελω να βγουμε σημερ-ΓΚΟΝΓΚ- ακυρο. Θέλω να πηδηχτουμε σήμ-ΓΚΟΝΓΚ- άκυρο. Θέλω να μην ξαναπαρω κτελ-ΓΚΟΝΓΚ- ακυρο. Αν γίνεται ούτε αεροπ-ΓΚΟΝΓΚ- άκυρο. Δε μου αρεσει το τηλέφ-ΓΚΟΝΓΚ- άκυρο. Μου τη δίνει να σε βλέπω μόνο στο σκαηπ-ΓΚΟΝΓΚ- ΠΟΥΛΟΥΣ. αυτα ειναι τα προβληματα της σχεσης. 2
Chrisxxx Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 katiepie χανεις το όλο νόημα. στα τέτοια σου αν σε απατά η όχι. αυτο δεν το ξέρεις και σε μπουκάλι να είναι. χανεις τη ζωη σου σε φαση θελω να βγουμε σημερ-ΓΚΟΝΓΚ- ακυρο. Θέλω να πηδηχτουμε σήμ-ΓΚΟΝΓΚ- άκυρο. Θέλω να μην ξαναπαρω κτελ-ΓΚΟΝΓΚ- ακυρο. Αν γίνεται ούτε αεροπ-ΓΚΟΝΓΚ- άκυρο. Δε μου αρεσει το τηλέφ-ΓΚΟΝΓΚ- άκυρο. Μου τη δίνει να σε βλέπω μόνο στο σκαηπ-ΓΚΟΝΓΚ- ΠΟΥΛΟΥΣ. αυτα ειναι τα προβληματα της σχεσης. Ετσι. Αυτα βεβαια παλευονται αν ειναι για κανα 6μηνο- χρόνο, εσεις οι μονιμαδες ομως ειχατε προβλημα.. Εγω απο την αλλη εφαγα όλο το λουκι έτσι και λίγο πριν κατεβω Αθηνα, που ευτυχως θα κατεβαινα έτσι κι αλλιως, αποφάσισε οτι θέλει κατι αλλο στη ζωή της και ειναι καλο να μείνουμε φιλοι..
katiepie Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 katiepie χανεις το όλο νόημα. στα τέτοια σου αν σε απατά η όχι. αυτο δεν το ξέρεις και σε μπουκάλι να είναι. χανεις τη ζωη σου σε φαση θελω να βγουμε σημερ-ΓΚΟΝΓΚ- ακυρο. Θέλω να πηδηχτουμε σήμ-ΓΚΟΝΓΚ- άκυρο. Θέλω να μην ξαναπαρω κτελ-ΓΚΟΝΓΚ- ακυρο. Αν γίνεται ούτε αεροπ-ΓΚΟΝΓΚ- άκυρο. Δε μου αρεσει το τηλέφ-ΓΚΟΝΓΚ- άκυρο. Μου τη δίνει να σε βλέπω μόνο στο σκαηπ-ΓΚΟΝΓΚ- ΠΟΥΛΟΥΣ. αυτα ειναι τα προβληματα της σχεσης. Δεν είναι μόνο το κέρατο ρε... Είναι και πχ έχει πάθει emotional breakdown για τον χ ψ λόγο σε πόση ώρα μπορώ να είμαι εκεί να το λύσουμε; είναι όντως καλά ή λεει λαλακίες και θα σκάσει κάποια στιγμή. έπαθε αυτό πως μπορώ να είμαι δίπλα του κτλ... δε μπορείς να είσαι σίγουρος για το πως είναι ο άλλος, τι νιώθει κτλ, δεν επικοινωνείς βασικά ειδικά από ένα τηλ...
Lucifer Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Μπαίνει και το γλωσσολογικό στη μέση, αλλά o πάντελ τα 'πε όπως είναι. Για το κέρατο δε το πιάνω καν, άμα θέλει να κερατώσει ο οποιοσδήποτε το κάνει και την ώρα που βλεφαρίζεις. Η μόνη σχέση εξ' αποστάσεως που παλεύεται είναι να αράζεις καμιά βδομάδα, να αράζει καμιά βδομάδα και να έχεις ελεύθερες τις άλλες 2 για να ξεχνάς την τουαλέτα του τραίνου. Αλλά και πάλι, αυτά είναι φοιτητοπολυτέλειες από ένα σημείο και μετά. κρις, σκατά ρε μαν. Περαστικά και καλό συκώτι.
katiepie Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Πάντως μακάρι να ένιωθα όταν μου τα λεγαν πριν τη σχέση, θα έσωζα 3μιση χρόνια απ τη ζωή μου... Αλλά απ την άλλη ίσως πρέπει να τα ζήσουμε κι αυτά για να εκτιμήσουμε τα μετέπειτα. Αλλά το να τον έχεις κοντά τον άλλο και ανα πάσα στιγμή να είσαι δίπλα του δε συγκρίνεται....
Chrisxxx Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 κρις, σκατά ρε μαν. Περαστικά και καλό συκώτι. Νταξει, περασαν και σχεδον 2 χρονια. Αλλά ξερεις πιάσαμε τα bonus miles σε ετζιαν και κάναμε χρυση την τραινοσε και όταν εφτασε ο καιρος να σταματησουν ολα αυτά δεν ήθελε αλλο. Ελπίζω μονο ο επόμενος να μένει πιο μακρυα, Ορεστιαδα και βάλε Κατα τα αλλα, συμφωνω ότι αυτά θελουν φοιτητοκατάσταση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις