Valerie_ Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 είτε όταν θα ταξιδεύω θα πετυχαίνω μωρά που τσιρίζουν είτε φαντάρους με άδεια που νομίζουν πως είναι κψμ το πλοίο. 1
scullyist Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Αυτο ναι... Αυτο ναι... Ρε συ στορμ, πήγαινε δες την Θ3 στην πλατεία Α' ζώνη για το Σάββατο 14, δεν είναι κακή 8η σειρά, απλά στο πλάι αλλά προσωπικά θα την έκλεινα και μετά θα κρατούσα καραούλι για το αν παίξει και ακόμα καλύτερη από ακύρωση.
Material_Defender_1032 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Και κάπου εδώ να ευχαριστήσω τον Δήμο Αθηναίων που ενδιαφέρθηκε να ταΐσει/ποτίσει τους αμισθί "υπαλλήλους" του για τις 2 ημέρες των εκλογών. Τα highlights της βραδιάς Ο ΚΕΦΤΕC ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ. Με πράσινους κόκκους. Και του χρόνου. 2
gatokoritso Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Μα ούτε μια προτυπια? Όλες τις γνωστές εμετικες ατάκες και στο τέλος συχαρικια σαν να πήραν το όσκαρ.<br><br> Τεσπα...πάω για νάνι.... Υγ. Τελικά αυτό με τον αφρό στο σύνταγμα με άρεσε να το ξανακάνουν! ! 1
spirit)earth)aflame Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 κουνιόμαστε πάλι ή κουνιέμαι μόνος μου;
cthulhucarbide Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δεν ξέρω για τώρα, αλλά εγώ πάντως το παθαίνω συχνά. Επίσης, καλημέρα
cthulhucarbide Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 (Ξανα)καλημέρα. Από σήμερα θα μπουν στην άκρη οριστικά τα μακρυμάνικα μου φαίνεται
katiepie Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 (Ξανα)καλημέρα. Από σήμερα θα μπουν στην άκρη οριστικά τα μακρυμάνικα μου φαίνεται Ποια μακρυμάνικα;;;; φορούσες ακόμα;;; άντε καμια ζακετούλα για το βράδυ αλλιώς λιώνουμε. και το βράδυ δλδ λιώνουμε... Καλημέρα αγαπουλες Ορεξούλες;
nicoc89 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Μερικές γκόμενες δε την παλευουν στάλατο δούλευε το φιλαράκι μου η γκόμενα οτι είχε κόψει τα αντισυλληπτικά, του το ειπε σήμερα που της ειπε να πάνε μαζι σε doctor χααχχαχααχαχαχ.. ρε δε την παλευουν αχχαχχααχχχαχαχααχαχχααχπόσο γαμάει η μέρα σήμερα , ήλιος , καλοκαίρι ρε !ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΡΕαυριο αρχίζω δουλειά nicoc89 εργαζόμενος άντρας 1
gatokoritso Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Ποια μακρυμάνικα;;;; φορούσες ακόμα;;; άντε καμια ζακετούλα για το βράδυ αλλιώς λιώνουμε. και το βράδυ δλδ λιώνουμε... εγω εξακολουθω να φωραω φουτεροζακετες και ετσι.αμα ζεσταθω τη βγαζω+εχω τα πραγματα σε τσεπες.βολευει.. παντως το σαββατοκυριακο ενα γειτονας ειχε το κλιματιστικό 2 μερες στο φουλ.αν ειναι δυνατον αμα σκατε τωρα σε κανα μηνα με το πρωτο καυσωνα τι θα κανετε?
katiepie Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 εγω εξακολουθω να φωραω φουτεροζακετες και ετσι.αμα ζεσταθω τη βγαζω+εχω τα πραγματα σε τσεπες.βολευει.. παντως το σαββατοκυριακο ενα γειτονας ειχε το κλιματιστικό 2 μερες στο φουλ.αν ειναι δυνατον αμα σκατε τωρα σε κανα μηνα με το πρωτο καυσωνα τι θα κανετε? ναι αυτό το φουτεροζακέτες το βράδυ μόνο τη μέρα έκανα το λάθος να πάρω το Σάββατο, τσάμπα κουβάλημα. νταξει όχι και air condition από τώρα, το τερμάτισε ο τύπος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις