Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

είτε όταν θα ταξιδεύω θα πετυχαίνω μωρά που τσιρίζουν είτε φαντάρους με άδεια που νομίζουν πως είναι κψμ το πλοίο.

• Like 1
  • Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

Αυτο ναι... Αυτο ναι... :D

Ρε συ στορμ, πήγαινε δες την Θ3 στην πλατεία Α' ζώνη για το Σάββατο 14, δεν είναι κακή 8η σειρά, απλά στο πλάι αλλά προσωπικά θα την έκλεινα και μετά θα κρατούσα καραούλι για το αν παίξει και ακόμα καλύτερη από ακύρωση.

Δημοσ.

Και κάπου εδώ να ευχαριστήσω τον Δήμο Αθηναίων που ενδιαφέρθηκε να ταΐσει/ποτίσει τους αμισθί "υπαλλήλους" του για τις 2 ημέρες των εκλογών.

Τα highlights της βραδιάς

10363255_10152464324142277_1762692153164

Ο ΚΕΦΤΕC ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ.

10374888_10152464326812277_3099055991862

Με πράσινους κόκκους.

Και του χρόνου.

• Like 2
Δημοσ.

Μα ούτε μια προτυπια? Όλες τις γνωστές εμετικες ατάκες και στο τέλος συχαρικια σαν να πήραν το όσκαρ.<br><br>

Τεσπα...πάω για νάνι....

Υγ. Τελικά αυτό με τον αφρό στο σύνταγμα με άρεσε :D να το ξανακάνουν! !

• Like 1
Δημοσ.

(Ξανα)καλημέρα. Από σήμερα θα μπουν στην άκρη οριστικά τα μακρυμάνικα μου φαίνεται

Ποια μακρυμάνικα;;;; φορούσες ακόμα;;; άντε καμια ζακετούλα για το βράδυ αλλιώς λιώνουμε. και το βράδυ δλδ λιώνουμε...

Καλημέρα αγαπουλες

Ορεξούλες;

Δημοσ.

Μερικές γκόμενες δε την παλευουν στάλα
το δούλευε το φιλαράκι μου η γκόμενα οτι είχε κόψει τα αντισυλληπτικά, του το ειπε σήμερα που της ειπε να πάνε μαζι σε doctor χααχχαχααχαχαχ.. ρε δε την παλευουν αχχαχχααχχχαχαχααχαχχααχ

πόσο γαμάει η μέρα σήμερα , ήλιος , καλοκαίρι ρε !
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΡΕ

Success-Kid-FUCK-YEAH.jpg

αυριο αρχίζω δουλειά B)
nicoc89 εργαζόμενος άντρας

• Like 1
Δημοσ.

Ποια μακρυμάνικα;;;; φορούσες ακόμα;;; άντε καμια ζακετούλα για το βράδυ αλλιώς λιώνουμε. και το βράδυ δλδ λιώνουμε...

εγω εξακολουθω να φωραω φουτεροζακετες και ετσι.αμα ζεσταθω τη βγαζω+εχω τα πραγματα σε τσεπες.βολευει..

παντως το σαββατοκυριακο ενα γειτονας ειχε το κλιματιστικό 2 μερες στο φουλ.αν ειναι δυνατον αμα σκατε τωρα σε κανα μηνα με το πρωτο καυσωνα τι θα κανετε?

Δημοσ.

εγω εξακολουθω να φωραω φουτεροζακετες και ετσι.αμα ζεσταθω τη βγαζω+εχω τα πραγματα σε τσεπες.βολευει..

παντως το σαββατοκυριακο ενα γειτονας ειχε το κλιματιστικό 2 μερες στο φουλ.αν ειναι δυνατον αμα σκατε τωρα σε κανα μηνα με το πρωτο καυσωνα τι θα κανετε?

ναι αυτό το φουτεροζακέτες το βράδυ μόνο τη μέρα έκανα το λάθος να πάρω το Σάββατο, τσάμπα κουβάλημα.

νταξει όχι και air condition από τώρα, το τερμάτισε ο τύπος...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...