Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

με τι σκατα μπαταριες ειναι αυτα τα μικρα?μα το θεο..πηγαινε το βλαμενο στο παρκο κυραμ να τελειωνουμε..τα παρκαρουν στα μπαλκονια και αυτα μονο τους τείχους που δεν τρωνε..και οταν βαρεθουν να παιζουν μονα τους ρίχνουν και ενα κλαμα για να τελειωσει το ρεσιταλ.. :mad:

dat κλάμα που ακούγεται 5 τετράγωνα παραπέρα... καμία ελπίδα... και μετά σου λέει γιατί δεν κάνεις παιδιά :P

Παω να ψηφισω. Αν πιάσουμε πάνω απο 1.5% θα κανουμε τρελά παρτυ.

την έκανα κι εγώ αυτή τη βλακεία. πιο πολύ ώρα το μέσα έξω απ την ψήφο. γιατί δεν τα διναν και τα 3 μαζί να τελειώνουμε;

• Like 1
  • Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

την έκανα κι εγώ αυτή τη βλακεία. πιο πολύ ώρα το μέσα έξω απ την ψήφο. γιατί δεν τα διναν και τα 3 μαζί να τελειώνουμε;

γιατι θα τα μπερδευαμε :P

Δημοσ.

γιατι θα τα μπερδευαμε :P

αφού είχε διαφορετικό φακελάκι... 

σκέφτομαι να πάω για καφέ, αλλά και βαριέμαι να κουνηθώ, έχω ξεμείνει από σειρές, όλα μαζί...

Δημοσ.

με τι σκατα μπαταριες ειναι αυτα τα μικρα?μα το θεο..πηγαινε το βλαμενο στο παρκο κυραμ να τελειωνουμε..τα παρκαρουν στα μπαλκονια και αυτα μονο τους τείχους που δεν τρωνε..και οταν βαρεθουν να παιζουν μονα τους ρίχνουν και ενα κλαμα για να τελειωσει το ρεσιταλ.. :mad:

κ εμένα έχει δυο μέρες ενα κ τσιρίζει

ειναι απέναντι απ το σπίτι μου κ με έρχεται να το καταβρέξω με το λάστιχο

Δημοσ.

κ εμένα έχει δυο μέρες ενα κ τσιρίζει

ειναι απέναντι απ το σπίτι μου κ με έρχεται να το καταβρέξω με το λάστιχο

μανάρι έχεις απωθημένα με τα λάστιχα;

Δημοσ.

μανάρι έχεις απωθημένα με τα λάστιχα;

όχι απλά αυτές τις μέρες δεν θέλω να ακούω καν για κουτσούβελα

άσχετο αλλα αλλα τεστ εγκυμοσύνης ειναι 100% έγκυρα? δηλαδή αν βγει μια ροζ γραμμή που σημαίνει οτι δεν είναι έγκυος μπορεί και να είναι αλλα να μην το έδειξε ?

για ενα φιλαράκι ρωτάω επειδή με ρώταγε

Δημοσ.

όχι απλά αυτές τις μέρες δεν θέλω να ακούω καν για κουτσούβελα

άσχετο αλλα αλλα τεστ εγκυμοσύνης ειναι 100% έγκυρα? δηλαδή αν βγει μια ροζ γραμμή που σημαίνει οτι δεν είναι έγκυος μπορεί και να είναι αλλα να μην το έδειξε ?

για ενα φιλαράκι ρωτάω επειδή με ρώταγε

β-χοριακή στη βιοιατρική για 100%, περαστικά σας. αλλιώς όσο μεγαλύτερη καθυστέρηση τόσο πιο έγκυρα τα τεστ.. αλλά και πάλι υπάρχει περιθώριο λάθους

Δημοσ.

dat κλάμα που ακούγεται 5 τετράγωνα παραπέρα... καμία ελπίδα... και μετά σου λέει γιατί δεν κάνεις παιδιά :P

χ@ γατάκια. Εγώ τα πήρα και τα 3 μαζί. Σε 2mins είχα μπει είχα βγει

• Like 1
Δημοσ.

χ@ γατάκια. Εγώ τα πήρα και τα 3 μαζί. Σε 2mins είχα μπει είχα βγει

Και γω. Ετσι και αλλιως τα 2 λευκα ήταν. Εν τω μεταξυ η δικηγορος ηταν μια βοδαρα που οπως και στις προηγουμενες εκλογές έτρωγε ουτε ψηφοδελτια δεν ειχαν ετοιμασει, πήγαινες σε μια σειρα θρανιων και έπαιρνες ότι ήθελες!!! Σουπερ ζωαδι. 

Δημοσ.

Πες το φιλαράκι να κατουρήσει 2-3 ακόμα η τύπισσα γιατί παίζει να γίνει μπαμπάς

πες μου οτι κάνεις πλάκα plz...

β-χοριακή στη βιοιατρική για 100%, περαστικά σας. αλλιώς όσο μεγαλύτερη καθυστέρηση τόσο πιο έγκυρα τα τεστ.. αλλά και πάλι υπάρχει περιθώριο λάθους

οκ.. thx

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...