katiepie Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 με τι σκατα μπαταριες ειναι αυτα τα μικρα?μα το θεο..πηγαινε το βλαμενο στο παρκο κυραμ να τελειωνουμε..τα παρκαρουν στα μπαλκονια και αυτα μονο τους τείχους που δεν τρωνε..και οταν βαρεθουν να παιζουν μονα τους ρίχνουν και ενα κλαμα για να τελειωσει το ρεσιταλ.. dat κλάμα που ακούγεται 5 τετράγωνα παραπέρα... καμία ελπίδα... και μετά σου λέει γιατί δεν κάνεις παιδιά Παω να ψηφισω. Αν πιάσουμε πάνω απο 1.5% θα κανουμε τρελά παρτυ. την έκανα κι εγώ αυτή τη βλακεία. πιο πολύ ώρα το μέσα έξω απ την ψήφο. γιατί δεν τα διναν και τα 3 μαζί να τελειώνουμε; 1
gatokoritso Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 την έκανα κι εγώ αυτή τη βλακεία. πιο πολύ ώρα το μέσα έξω απ την ψήφο. γιατί δεν τα διναν και τα 3 μαζί να τελειώνουμε; γιατι θα τα μπερδευαμε
katiepie Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 γιατι θα τα μπερδευαμε αφού είχε διαφορετικό φακελάκι... σκέφτομαι να πάω για καφέ, αλλά και βαριέμαι να κουνηθώ, έχω ξεμείνει από σειρές, όλα μαζί...
nicoc89 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 με τι σκατα μπαταριες ειναι αυτα τα μικρα?μα το θεο..πηγαινε το βλαμενο στο παρκο κυραμ να τελειωνουμε..τα παρκαρουν στα μπαλκονια και αυτα μονο τους τείχους που δεν τρωνε..και οταν βαρεθουν να παιζουν μονα τους ρίχνουν και ενα κλαμα για να τελειωσει το ρεσιταλ.. κ εμένα έχει δυο μέρες ενα κ τσιρίζει ειναι απέναντι απ το σπίτι μου κ με έρχεται να το καταβρέξω με το λάστιχο
katiepie Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 κ εμένα έχει δυο μέρες ενα κ τσιρίζει ειναι απέναντι απ το σπίτι μου κ με έρχεται να το καταβρέξω με το λάστιχο μανάρι έχεις απωθημένα με τα λάστιχα;
nicoc89 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 μανάρι έχεις απωθημένα με τα λάστιχα; όχι απλά αυτές τις μέρες δεν θέλω να ακούω καν για κουτσούβελα άσχετο αλλα αλλα τεστ εγκυμοσύνης ειναι 100% έγκυρα? δηλαδή αν βγει μια ροζ γραμμή που σημαίνει οτι δεν είναι έγκυος μπορεί και να είναι αλλα να μην το έδειξε ? για ενα φιλαράκι ρωτάω επειδή με ρώταγε
g_alkis Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Πες το φιλαράκι να κατουρήσει 2-3 ακόμα η τύπισσα γιατί παίζει να γίνει μπαμπάς
katiepie Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 όχι απλά αυτές τις μέρες δεν θέλω να ακούω καν για κουτσούβελα άσχετο αλλα αλλα τεστ εγκυμοσύνης ειναι 100% έγκυρα? δηλαδή αν βγει μια ροζ γραμμή που σημαίνει οτι δεν είναι έγκυος μπορεί και να είναι αλλα να μην το έδειξε ? για ενα φιλαράκι ρωτάω επειδή με ρώταγε β-χοριακή στη βιοιατρική για 100%, περαστικά σας. αλλιώς όσο μεγαλύτερη καθυστέρηση τόσο πιο έγκυρα τα τεστ.. αλλά και πάλι υπάρχει περιθώριο λάθους
gang Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 dat κλάμα που ακούγεται 5 τετράγωνα παραπέρα... καμία ελπίδα... και μετά σου λέει γιατί δεν κάνεις παιδιά την έκανα κι εγώ αυτή τη βλακεία. πιο πολύ ώρα το μέσα έξω απ την ψήφο. γιατί δεν τα διναν και τα 3 μαζί να τελειώνουμε; χ@ γατάκια. Εγώ τα πήρα και τα 3 μαζί. Σε 2mins είχα μπει είχα βγει 1
Chrisxxx Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 χ@ γατάκια. Εγώ τα πήρα και τα 3 μαζί. Σε 2mins είχα μπει είχα βγει Και γω. Ετσι και αλλιως τα 2 λευκα ήταν. Εν τω μεταξυ η δικηγορος ηταν μια βοδαρα που οπως και στις προηγουμενες εκλογές έτρωγε ουτε ψηφοδελτια δεν ειχαν ετοιμασει, πήγαινες σε μια σειρα θρανιων και έπαιρνες ότι ήθελες!!! Σουπερ ζωαδι.
nicoc89 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Πες το φιλαράκι να κατουρήσει 2-3 ακόμα η τύπισσα γιατί παίζει να γίνει μπαμπάς πες μου οτι κάνεις πλάκα plz... β-χοριακή στη βιοιατρική για 100%, περαστικά σας. αλλιώς όσο μεγαλύτερη καθυστέρηση τόσο πιο έγκυρα τα τεστ.. αλλά και πάλι υπάρχει περιθώριο λάθους οκ.. thx
Chrisxxx Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Και καλα φιλαρακι. Συγχαρητήρια Νικοτς, θα γινεις μπαμπας. 2
g_alkis Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 πες μου οτι κάνεις πλάκα plz... Καθόλου πλάκα. Καλά ξεμπερδέματα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις