gatokoritso Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Ανοίγεις την τηλεόραση και ακούς " τον σαλιωσε τον φάκελο, δεν τον σαλιωσε τον φάκελο" και τα λοιπά... φιλε αυτο το σαλιωμα και το αστειακι που εριξε για να το παιξει ανετος ειναι το δειγμα του ανθρωπου που θελει να κανουμε καθε εβδομαδα εκλογες μεχρι να καταφερει να κατσει στη καρεκλα.τοσο πολυ νιαζεται για τον τοπο μα ουτε ενας νορμαλ ανθρωπος ουτε ενας? υγ με ειπαν οτι σημερα θα κανει ζεστη. "το μνμ δεν ειναι πολιτικο ειναι κοινωνικό" 1
Pantelwolf Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 μια φορα που ημουν εφορευτικη ειχε σκασει γιαγια 150 χρονων και σαλιωνε το φακελο με μανια αναρωτουμενη γιατι δεν κολλαει. παπαρα ο φακελος και το ψηφοδελτιο. εβαλα αλλον να το ανοιξει. ζέστη λέει Dublin,Sunday 08.00 Mist, 11oCPrecipitation 20%Humidity 95%Wind 3km/h συζητηση με το συναδελφο εδω διπλα -It's going to rain all week -Like you need a website to know that.. 3
Chrisxxx Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 θειος 70+ πηγε τον αδερφο του 75+ ενώ έχει alzheimer και δεν θυμαται Χρηστό να ψηφίσει.. Πείσμωσε και ο 2ος και δεν ήθελε να μπει με την καμια στο παραβαν, τελικά έριξαν τον έτοιμο φακελο απευθείας στην καλπη. Ξερετε τι ψηφιζουν.
viper2005 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 δεν μπορω να πω οτι δεν μου αρεσουν, εμφανισιακα, τα win 8.1 αλλα ρε π*****, δεν δουλευει τπτ... Ελπιζω με το update να γινει κατι... #ζεστη Σπερες
gang Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 θειος 70+ πηγε τον αδερφο του 75+ ενώ έχει alzheimer και δεν θυμαται Χρηστό να ψηφίσει.. Πείσμωσε και ο 2ος και δεν ήθελε να μπει με την καμια στο παραβαν, τελικά έριξαν τον έτοιμο φακελο απευθείας στην καλπη. Ξερετε τι ψηφιζουν. Αυτός ο καριόλης ο δικηγόρος που κάθεται μέσα γιατί τους αφήνει;
katiepie Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Ρε μην φοβαστε Ρε συ απαντά αν θα δώσεις στα ελληνικα ή στα αγγλικά για το acca. :-p Ρε στα αγγλικά κανονικά. Δίνω τα 9 του ACCA (με τις απαλλαγές κτλ, όλα στα αγγλικά) και 9 στο ΣΟΛ (JES) γιατί και καλά πρέπει να ξέρεις ελληνικό δίκαιο και φορολογία για να πάρεις την υπογραφή. Αν δε θες να υπογράφεις Ελλάδα απλά δε δίνεις τα μαθήματα του JES, αλλά αργά ή γρήγορα θα σε υποχρεώσουν...
Gtr34 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 δεν μπορω να πω οτι δεν μου αρεσουν, εμφανισιακα, τα win 8.1 αλλα ρε π*****, δεν δουλευει τπτ... Ελπιζω με το update να γινει κατι... #ζεστη Σπερες Τι δεν σου δουλεύει ;
viper2005 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Ρε στα αγγλικά κανονικά. Δίνω τα 9 του ACCA (με τις απαλλαγές κτλ, όλα στα αγγλικά) και 9 στο ΣΟΛ (JES) γιατί και καλά πρέπει να ξέρεις ελληνικό δίκαιο και φορολογία για να πάρεις την υπογραφή. Αν δε θες να υπογράφεις Ελλάδα απλά δε δίνεις τα μαθήματα του JES, αλλά αργά ή γρήγορα θα σε υποχρεώσουν... Μπραβο παιδι, θα πας μπροστα Τι δεν σου δουλεύει ; ολα τα usb. on board, pci, the works
katiepie Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Μπραβο παιδι, θα πας μπροστα Αυτό που δεν ξέρω αν με τρολλάρεις ή όχι...
viper2005 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Αυτό που δεν ξέρω αν με τρολλάρεις ή όχι... εγω; ζαμέ περιπου
viper2005 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Σε παρατάνε οι γκόμενες για Ασιάτες και παιρνεις τα όπλα και γαζωνεις κόσμο; Oh lord that country In other news Έκανα το update των win 8.1 και οι usb συσκευές μου δουλεύουν σωςτα ή ετςι δείχνει. Απο την άλλη, εχει πρόβλημα με το shutdown. Gotta love windows
nicoc89 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 μένα που με κάνει disconnect reconnect το mouse σε random φάσεις τι να πω?και μετά απο format τα ίδια και το κάνει σε όλες τις usb port αλλα μόνο στο mouse το οποιο δουλευει κανονικά σε άλλα pc( tested 24h)~win 7 64b
gatokoritso Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 με τι σκατα μπαταριες ειναι αυτα τα μικρα?μα το θεο..πηγαινε το βλαμενο στο παρκο κυραμ να τελειωνουμε..τα παρκαρουν στα μπαλκονια και αυτα μονο τους τείχους που δεν τρωνε..και οταν βαρεθουν να παιζουν μονα τους ρίχνουν και ενα κλαμα για να τελειωσει το ρεσιταλ.. 3
Chrisxxx Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Παω να ψηφισω. Αν πιάσουμε πάνω απο 1.5% θα κανουμε τρελά παρτυ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις