Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

• Moderators
Δημοσ.

@S,

3η φορά το τιμάει το Φεστιβαλ Αθηνών, οπότε την επόμενη φορά προετοιμάσου αναλόγως =p

Aσε εχω εκνευριστει. Με την ιδια το ειχε? Ποτε? Μακαρι να ξαναγινει, θα κανω ρηφρες για να κλεισω με το που ανοιξουν να πουμε.

Δημοσ.

Τι φαση μαριενα; peoplehour και τετχοια; 

Ποιοι είναι οι κινέζοι;

1.300.000.000 ανθρωποι και θέλεις ονοματα; Google it φιλε... :P

Δημοσ.

@S,

Ε όχι το ίδιο, άλλα θεατρικά ήταν. Το 2010 π.χ. ήταν μια παραλλαγή του "Λεωφoρείο ο Πόθος", τo 2ο δεν το θυμάμαι τωρα. Βασικά η sister είναι που την προσκυνά και τρεχει κάθε φορά και Γαλλία και Αθήνα και τρέχα γύρευε για την πάρτη της. Η Αυστραλία μόνο της έπεσε μακριά πέρυσι και τα 'χε βάψει μαύρα LOL Το σύστημα πάντως είναι αυτό που λες, με το που ανοίγουν οι προπωλήσεις, όσο νωρίς κι αν είναι, πέφτεις σαν γύπας για να βρεις καλές θέσεις.

Το οποίο βέβαια ισχύει γενικά ως μέθοδος, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για μετρημένες αξιόλογες παραστάσεις / ηθοποιούς που τους βλέπουμε με το κυάλι εδώ και είναι δεδομένο ότι θα γίνουν sold out σε χρόνο ντετε. Γι' αυτό σου λέω, μιας που φαίνεται ότι η Huppert το έχει με την Αθήνα τα τελευταία χρόνια, θεωρώ σίγουρο ότι θα ξαναέχεις την ευκαιρία, σε κάτι άλλο μελλοντικά. Τώρα αν καιγόσουν για το συγκεκριμένο έργο... ίσως να συμβιβαστείς κι ας είναι και ψηλά η θέση ( ; ). Απ΄το καθόλου, εγώ αυτό θα έκανα.

• Like 1
Δημοσ.

Το ωρομισθιο ειναι πολυ λιγο ακομα και για ελληνικά δεδομενα. Αλλά δε χαλιεμαι καθολου.

Καλοφάγωτα, κι ας έπαιξες Κίνα..  :Ρ

• Like 1
Δημοσ.

οχι μωρε......νταξ...

θα στα πω σαββατο που θα ρθεις. Σςςςςςς

δεν βοηθαει και πολύ ο καιρος παντως :P

παντως μιλάμε για μεγάλο επιτευγμα, τα παίρνει απο κινεζους!!!  :confused: Φερνει χρήμα στη χωρα, δουλευοντας απο Ελλάδα. 

Δημοσ.

δεν βοηθαει και πολύ ο καιρος παντως :P

παντως μιλάμε για μεγάλο επιτευγμα, τα παίρνει απο κινεζους!!!  :confused: Φερνει χρήμα στη χωρα, δουλευοντας απο Ελλάδα. 

Να προσπαθησεις να αντισταθεις κυριος!

Οσο για το δευτερο:

thank-you.gif

Δημοσ.

Δεεεεεεν παιζει.. 0/3 ΣΚ εχω λόγω εκλογών, το επόμενο αν δεν εχει καταιγιδες θα παω. Ασε που απο Ιουλιο παιζει να φυγω οπότε 1 μηνακι έμεινε. 

Δημοσ.

Δείχνει το δρόμο λέμε.. !

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μέθρα
πάω να ψηφίσω

1116.gif

edit :

την έριξα

url?sa=i&source=images&cd=&docid=aSeOGWp

Επεξ/σία από nicoc89
Δημοσ.

Ανοίγεις την τηλεόραση και ακούς " τον σαλιωσε τον φάκελο, δεν τον σαλιωσε τον φάκελο" και τα λοιπά...

Μερες

#επιπεδο δημοσιογραφίας

Το ωρομισθιο ειναι πολυ λιγο ακομα και για ελληνικά δεδομενα. Αλλά δε χαλιεμαι καθολου.

Λιγότερο απο 1,5 ευρώ την ώρα;

:-0

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

@S,

Ε όχι το ίδιο, άλλα θεατρικά ήταν. Το 2010 π.χ. ήταν μια παραλλαγή του "Λεωφoρείο ο Πόθος", τo 2ο δεν το θυμάμαι τωρα. Βασικά η sister είναι που την προσκυνά και τρεχει κάθε φορά και Γαλλία και Αθήνα και τρέχα γύρευε για την πάρτη της. Η Αυστραλία μόνο της έπεσε μακριά πέρυσι και τα 'χε βάψει μαύρα LOL Τώρα αν καιγόσουν για το συγκεκριμένο έργο... ίσως να συμβιβαστείς κι ας είναι και ψηλά η θέση ( ; ). Απ΄το καθόλου, εγώ αυτό θα έκανα.

Ασε κι εγω μαυρα τα εχω βαψει. Η σιστερ θα παει φετος? Μπα δεν παω, ειναι πολυ ψηλα και μακρια οι θεσεις, θα ξενερωσω και το ξερω οποτε θα με προφυλαξω απλα :(

Εν τω μεταξυ ρε συ η γυναικα δεν υπαρχει απο αποψη ταλεντου, ειναι πραγματικα κορυφαια.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...