Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

Προχτες εκαψα τον υπολογιστη μου.

Στην αρχη μου ειχε κολλησει, δεν εμπαινε στην επιφανεια εργασιας, εβγαζε ενα μαυρο φοντο και το βελακι του ποντικιου,

Τι να φταει τι να φταιει..

..κοιταω πισω.. εκει στο τροφοδοτικο.. ειχε ενα κοκκινο κουμπακι που ελεγε 230. 

Λεω μπας και να φταει αυτο.. το παταω.. ακουγεται ενα τζζζζζζζ και μετα κανει ενα ΠΑΦ, και βγαζει καπνους...

Μυριζε βρώμα λεμε...

Τελικα τωρα εκτος απο τον σκληρο (που μαλλον αυτος ειχε κολλησει), εχω χαλασμενο και το τροφοδοτικο!.. :(

Δηλαδη με λιγα λογια, δεν εχω δικο μου υπολογιστη πλεον, και χρησιμοποιω κοινοχρηστο..

Πιστευετε αξιζει να τον φτιαξω; Πιο πολυ εχω ενα σωρο φωτογραφιες μεσα του και ολη την αγαπημενη μου μουσικη (το 1/20 της οποιας εχω στο κινητο μου). Ποσο λετε να κοστισει η επισκευη;

Δημοσ.

Ε σαν past papers δηλαδή, τα φυλλάδια εξάσκησης.

Τα δίνεις στο JES (το "αντίστοιχο" του ACCA στο ΣΟΕΛ) βιβλία κτλ μας τα πληρώνουν όλα plus σημειώσεις από παιδιά που ήδη κάνουν το δίπλωμα εκεί (σύνολο γύρω στα 30 μαθήματα σκέψου, σα μεταπτυχιακό νομίζω).

Τώρα μου έσκασε φλασια. Μιλαγα για τα αγγλικά βιβλία και τις αγγλικές CBT εξετασεις.

Δεν ξέρω τι κάνουν εδώ και αν ειναι στα ελληνικα οι εξετασεις...

Μέρες

• Like 1
Δημοσ.

Προχτες εκαψα τον υπολογιστη μου.

Στην αρχη μου ειχε κολλησει, δεν εμπαινε στην επιφανεια εργασιας, εβγαζε ενα μαυρο φοντο και το βελακι του ποντικιου,

Τι να φταει τι να φταιει..

..κοιταω πισω.. εκει στο τροφοδοτικο.. ειχε ενα κοκκινο κουμπακι που ελεγε 230. 

Λεω μπας και να φταει αυτο.. το παταω.. ακουγεται ενα τζζζζζζζ και μετα κανει ενα ΠΑΦ, και βγαζει καπνους...

Μυριζε βρώμα λεμε...

Τελικα τωρα εκτος απο τον σκληρο (που μαλλον αυτος ειχε κολλησει), εχω χαλασμενο και το τροφοδοτικο!.. :(

Δηλαδη με λιγα λογια, δεν εχω δικο μου υπολογιστη πλεον, και χρησιμοποιω κοινοχρηστο..

Πιστευετε αξιζει να τον φτιαξω; Πιο πολυ εχω ενα σωρο φωτογραφιες μεσα του και ολη την αγαπημενη μου μουσικη (το 1/20 της οποιας εχω στο κινητο μου). Ποσο λετε να κοστισει η επισκευη;

Μπορεί νάχε κολεγιές με τα άλλα παραφερνάλια το τροφοδοτικό και ίσως τα πήρε μαζί του φεύγοντας.

Βρες κολλητό να πιάνουν τα χέρια του και χτίσε απ' το 0 τα βασικά.

Ό,τι δεν δουλεύει,στείλ' το.

Δημοσ.

Βρήκα εποχή να κατέβω Αθήνα Πειραιά Πέραμα

Όλοι αύριο στους δρόμους να γιορτάσουμε τη νίκη του χοντρού

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...