Chrisxxx Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Νομιζα ότι το κανεις για χομπι, επειδη απλως σ' αρεσει!
pappous_soulis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Φυσικα και μ'αρέσει και το έχω σαν χόμπι. Άλλωστε έκανα ένα χρόνο υπομονή μέχρι να έρθει αυτή η μέρα. Απλώς οι καιροί είναι δύσκολοι και πρέπει να εκμεταλευτώ τη κάθε ευκαιρία.
freedubus Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Να με χτυπήσει κεραυνός στην πούτσα αν ξαναμπλέξω με εναλλακτικιά γυναίκα και με seagate σκληρό δίσκο. 1
Sellers Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Να με χτυπήσει κεραυνός στην πούτσα αν ξαναμπλέξω με εναλλακτικιά γυναίκα και με seagate σκληρό δίσκο. Τι περιλαμβάνει ο όρος ''εναλλακτικιά''? Δυο τρία πες μου, τα χοντρά.
Toxoman_UK Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 τραβέλι Είναι σε μεταβατική φάση γι αυτό ακόμα δε μου κάθεται.
freedubus Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Τι περιλαμβάνει ο όρος ''εναλλακτικιά''? Δυο τρία πες μου, τα χοντρά. Τυχαία γιατί η λίστα είναι ατέλειωτη: Κάνουν αλβανικη μικροαστικη γιογκα , αγιουρβεδικό μασάζ πατούσας και θιβετιανό διαλογισμό 12μιση με 2μιση. Κοιμούνται με 3 γκει, 2 σαυρες και 1 Μακεδονα (ΦΥΡΟΜ) παπαγαλο γιατι δεν ειναι ρατσιστριες. Τρωνε ριζες απο κουμαροπευκο και σιβηριανό τζίνσενγκ γιατι εχουνε πολλα ω3 λιπαρα. Κουρεύουν σκυλια με οικολογικό βιοδιασπώμενο κουροψάλιδο που έφτιαξαν μόνες τους. Και γενικά άτομα που μάλλον δεν έχουν κάτι συγκεκριμένο να προτείνουν σαν σύνολο, αυταπατώνται ως προς την αξία τους και γι' αυτό δεν προσπαθούν να εξελιχθούν. Είναι κράμα κεκαλυμμένης κορεκτίλας, λατέρνατιβ, ιντιδενξέρω, φαν του λειψάνου χασίσι, γαμήσι (όχι απαραίτητα) κι επιστροφή στη φύση, προτιμούν γενικά πράγματα που ξεφεύγουν από τον μπουχό, όμως, επειδή δεν τα κάνουν από επιλογή αλλά από μόδα -ή δια της εις άτοπον και χωρίς βάθος, είναι ένα απόλυτο τίποτα ημιμάθειας 4
Toxoman_UK Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Intrigued Δώσε μου τα στοιχεία της (σοβαρά)
Toxoman_UK Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 χέστηκα για το τάληρο. Κάνα γαμήσι με strap on θέλω να μου κάνει
Sellers Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Τυχαία γιατί η λίστα είναι ατέλειωτη: Κάνουν αλβανικη μικροαστικη γιογκα , αγιουρβεδικό μασάζ πατούσας και θιβετιανό διαλογισμό 12μιση με 2μιση. Κοιμούνται με 3 γκει, 2 σαυρες και 1 Μακεδονα (ΦΥΡΟΜ) παπαγαλο γιατι δεν ειναι ρατσιστριες. Τρωνε ριζες απο κουμαροπευκο και σιβηριανό τζίνσενγκ γιατι εχουνε πολλα ω3 λιπαρα. Κουρεύουν σκυλια με οικολογικό βιοδιασπώμενο κουροψάλιδο που έφτιαξαν μόνες τους. Και γενικά ΠΩ ΠΩ ΜΑΛΑΚΑ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΩ ΠΩ ΟΜΩΣ. 2
stavi Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 ΠΩ ΠΩ ΜΑΛΑΚΑ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΩ ΠΩ ΟΜΩΣ. τί?? είχατε την ίδια κοπέλα;... αποφάσισα να μη βρίζω... εξού και κοπέλα.. άκου κοπέλα, όταν το λέω με πιάνουν τα γέλια... κοπέλα... χχαχχχαχαχαχχχχαχχα αν δεν το πεις γκόμενα να γεμίσει το στόμα σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις