Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αναρρωσα ! Δευτερα τελευταια αλλαγη γαζας και τελος με τα νοσοκομεια !

Ανυπομονω να αρχισω απο πριν το πασχα,το τρεξιμο.

Πηρα το οκ !

Βουρ για εξεταστικη τωρα

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

και πουλέτε, μια που έμαθε η γνιέκαμ ότι έχουμε να παίρνουμε μια επιστροφούλα από την εφορία, είπε να τραβήξει μια σέντρα το αυτοκίνητο, έτσι ώστε να μην μας μείνουν τα λεφτά πολύ καιρό και μπορεί να μας ξεχειλώσουν το πορτοφόλι, να μας ξηλώσουν καμιά τσέπη, ή κάτι άλλο παραπλήσιο. Α ρε τι νοικοκυρά πόντια πήρα! Τι τυχεράκιας είμαι!

Γαμώ το φελέκι μου γαμώ. ΓΑΜΩ ΤΟ ΦΕΛΕΚΙ ΜΟΥ ΓΑΜΩ.

• Like 2
Δημοσ.

και πουλέτε, μια που έμαθε η γνιέκαμ ότι έχουμε να παίρνουμε μια επιστροφούλα από την εφορία, είπε να τραβήξει μια σέντρα το αυτοκίνητο, έτσι ώστε να μην μας μείνουν τα λεφτά πολύ καιρό και μπορεί να μας ξεχειλώσουν το πορτοφόλι, να μας ξηλώσουν καμιά τσέπη, ή κάτι άλλο παραπλήσιο. Α ρε τι νοικοκυρά πόντια πήρα! Τι τυχεράκιας είμαι!

Γαμώ το φελέκι μου γαμώ. ΓΑΜΩ ΤΟ ΦΕΛΕΚΙ ΜΟΥ ΓΑΜΩ.

μεγαλη ζημια; 

Δημοσ.

κοιταζω την αγορα για μια mirrorless.κλαιω απο τα γελια με τις τιμες..μετα γελαω με τα κιτ φακων.μια καμερουλα να με ενα φακο νναααααααααααα.το γελιο αποτελειωνεται στις τιμες φακων...

αμα ειναι να ειναι γκουμουτσα και ακριβη ε ας παρω μια dslr να το αποτελειωσω αν ειναι δυνατον δηλαδης..λιγη πχοιοτητα που να μην θελει βαλιτσα ψαχνουμε..

Δημοσ.

Ανάλογα. Αν δεν ήταν της γνιέκαζμ, ήθελε δυο φανάρια, μάσκα, προφυλακτήρα, ψιλοφτιάξιμο+βάψιμο καπώ+αριστερό φτερό. Αλλά αφού είναι της γνιέκας, αλλάζω μόνο προφυλακτήρα, και όλα τα άλλα τα ψιλομπαλώνω. Και δεν βάφω ούτε καπώ, ούτε φτερό. Να πα να μαμηθεί. Και πολύ της είναι. Έτσι κι αλλιώς στρογγυλεμένο από παντού το έχει κάνει...

Τον άλλον τον καημένο του γάμησε τα πρέκια όμως ε. Τον κέντραρε πίσω πόρτα + πίσω φτερό + λίγο μπροστινή πόρτα. Και τον έστειλε και πάνω και σε ένα άλλο παρκαρισμένο, του έφαγε και την άλλη πλευρά λίγο. Πάλι καλά που δεν περνούσε κάνα μηχανάκι να σκοτώσουμε και κάνα παιδί ναούμ...

Δημοσ.

Έσπειρε λέμε. Δεν ξέρω με πόσο πήγαινε. Σταμάτησε στο στοπ λέει, αλλά μάλλον ξέχασε να κοιτάξει δεξιά - αριστερά πριν ξαναξεκινήσει, και εμβόλισε τον άλλον που έκανε το λάθος να περνάει από μπροστά της. Αυτός κατέβαινε την Νυμφαίου (από την αστυνομία), πιθανώς να πήγαινε ψιλογρήγορα στην κατηφόρα, αυτή έβγαινε από ένα στενό.

Δημοσ.

Ανάλογα. Αν δεν ήταν της γνιέκαζμ, ήθελε δυο φανάρια, μάσκα, προφυλακτήρα, ψιλοφτιάξιμο+βάψιμο καπώ+αριστερό φτερό. Αλλά αφού είναι της γνιέκας, αλλάζω μόνο προφυλακτήρα, και όλα τα άλλα τα ψιλομπαλώνω. Και δεν βάφω ούτε καπώ, ούτε φτερό. Να πα να μαμηθεί. Και πολύ της είναι. Έτσι κι αλλιώς στρογγυλεμένο από παντού το έχει κάνει...

Τον άλλον τον καημένο του γάμησε τα πρέκια όμως ε. Τον κέντραρε πίσω πόρτα + πίσω φτερό + λίγο μπροστινή πόρτα. Και τον έστειλε και πάνω και σε ένα άλλο παρκαρισμένο, του έφαγε και την άλλη πλευρά λίγο. Πάλι καλά που δεν περνούσε κάνα μηχανάκι να σκοτώσουμε και κάνα παιδί ναούμ...

μήπως ειναι ώρα να σταματήσει την οδήγηση ? :-)

• Like 1
Δημοσ.

Η ταινία σήμερα, δεν ήταν ταινία αλλά μόνο 7 δευτερόλεπτα οι τίτλοι αρχής. Παρότι το μέγεθος του αρχείου είναι 700mb κανονικά. Αυτό ομολογουμένως ήταν καινούριο

Δημοσ.

Έχεις νευρουλίνια,περιοδούλα και λοιπά συναφή?Ακούς τα slipknotakia που είναι πολύ γούτσου γούτσου και παιχνιδιάρικα και ισιώνεις.

:wub: :wub: 

super-cute-kitten-2268.jpg

Δημοσ.

Και λέω who cares? Θα βάλω άλλη ταινία. Και βάζω, και είναι όλα ένα μεγάλο πιξέλιασμα. Το κέρατό μου.

Είναι τώρα κατεστραμμένο το αρχείο για κάποιον λόγο και αν το ξανακατεβάσω θα είναι οκ ή να βρω άλλη έκδοση;

Δημοσ.

Και λέω who cares? Θα βάλω άλλη ταινία. Και βάζω, και είναι όλα ένα μεγάλο πιξέλιασμα. Το κέρατό μου.

Είναι τώρα κατεστραμμένο το αρχείο για κάποιον λόγο και αν το ξανακατεβάσω θα είναι οκ ή να βρω άλλη έκδοση;

Που τις βρίσκεις? Στις κατακόμβες της KGB?

• Like 2
Δημοσ.

Στα γνωστά μέρη αλλά συχνά γίνονται μαλακίες. Ε τυχαίνουν τώρα.

To θέμα είναι γιατί να τυχαίνουν σε καλούς ανθρώπους σαν και μένα, που  δεν έχουν πει (σχεδόν) ποτέ κακό λόγο για συνάνθρωπό τους, ή που (σχεδόν) ποτέ δεν έχουν ρίξει κατάρες σε κάποιον για την σωματική τους ακαιρεότητα. Και γενικά η ζωή η άδικη

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...