Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειδα το καινούριο rosemary's baby που βγήκε σε part 1 +2
τι μαλακία ηταν αυτή ααχχααχχαχααχ

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

Μολις ξυπνησα. Καθησε χθες απο τις 2 το βραδυ πες μεχρι τις 11 το πρωι, και διαβασα οτι μπορουσα για την ελληνικο χιπ χοπ. Μαι γκαντ, ειχε τοσο ενδιαφερον και εκπληξη αυτα που διαβαζα για low bap-Νικητα, τα πεσηματα που κανουν καθημερινως μεταξυ τους οι ραπερς σαν 15χρονα που σαστισα λιγο. Καλα ειδικα το hip-hop.gr ειναι ο ορισμος της διασκεδασης εκει μεσα. Γνωστοι καταξιωμενοι ελληνες ραπερς κλεινουν ιντερνετικα ραντεβου για ξυλο κτλ.

Δεν θα ελεγα οτι τους ειχα προτυπα, αλλα μαλλον γουσταρα αλλου ειδους αλητεια απο αυτην που εν τελη εχουν ολοι αυτοι. Ε και τους ειχα και για λιγο πιο εξυπνους ρε πουστη μου απο το να κατινιαζονται μια ζωη μεταξυ τους. Τεσπα.

Δημοσ.

Μολις ξυπνησα. Καθησε χθες απο τις 2 το βραδυ πες μεχρι τις 11 το πρωι, και διαβασα οτι μπορουσα για την ελληνικο χιπ χοπ. Μαι γκαντ, ειχε τοσο ενδιαφερον και εκπληξη αυτα που διαβαζα για low bap-Νικητα, τα πεσηματα που κανουν καθημερινως μεταξυ τους οι ραπερς σαν 15χρονα που σαστισα λιγο. Καλα ειδικα το hip-hop.gr ειναι ο ορισμος της διασκεδασης εκει μεσα. Γνωστοι καταξιωμενοι ελληνες ραπερς κλεινουν ιντερνετικα ραντεβου για ξυλο κτλ.

Δεν θα ελεγα οτι τους ειχα προτυπα, αλλα μαλλον γουσταρα αλλου ειδους αλητεια απο αυτην που εν τελη εχουν ολοι αυτοι. Ε και τους ειχα και για λιγο πιο εξυπνους ρε πουστη μου απο το να κατινιαζονται μια ζωη μεταξυ τους. Τεσπα.

και μετά μου θες Boosted ανοσοποιητικό, λούσου τα!

δε μπορούσες πχ να κοιμηθείς 2 να ξυπνήσεις 11 κι απο τότε μεχρι τώρα να διαβάζεις;

Δημοσ.

Ρε πωρωθηκα, τι να εκανα? Χθες απομυθοποιησα ορισμενα "προτυπα" μου, δεν ηταν απλα να περασει η ωρα :P

Δημοσ.

Ρε πωρωθηκα, τι να εκανα? Χθες απομυθοποιησα ορισμενα "προτυπα" μου, δεν ηταν απλα να περασει η ωρα :P

Να μην το ξεκινήσεις εξ αρχής!

Δημοσ.

Και γιατί δεν είδες το παλιό;

γιατι το είχα ξαναδεί 1-2 φορές κ ηταν υπεραρκετές  :-)

Δημοσ.

hip-hop=σαβούρα.

Και όχι λόγω της μουσικής καθαρά αλλά λόγω των ατόμων/καλλιτεχνών που την αντιπροσωπεύουν.

(Boζινιώτης Mode on)Όλο τον χειμώνα παίζει να έριξε 1-2 φορές καλή βροχή και σήμερα μας γάμησε με καρεκλοπόδαρα (Boζινιώτης Mode off).

Δημοσ.

Προσεχε σε ποιον μιλας γιατι απο χθες εχω γινει φιλος με τον Νικητα, που εχει πλακωσει το μισο hip-hop. Θες να κλεισουμε κανα ραντεβου μηπως?

Δημοσ.

Προσεχε σε ποιον μιλας γιατι απο χθες εχω γινει φιλος με τον Νικητα, που εχει πλακωσει το μισο hip-hop. Θες να κλεισουμε κανα ραντεβου μηπως?

Χαχα

Είμαι τρελός

Αν τον φέρεις θα φύγει με ένα αυτί..έχει ξαναγίνει...beware

Δημοσ.

Πήγα σε ένα μαγαζί/αποθήκη ηλεκτρονικών (ebw) και ζήτησα επί τόπου να προ-πληρώσω ένα προτζεκτοράκι.

Μαντέψ' τε:Δεν προβλεπόταν!!!

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ (ναι,φωνάζω),πήγα με λεφτά στη τσέπη,τους είπα να τους πληρώσω εκείνη τη στιγμή για προϊόν που θα μου φέρνανε και αρνήθηκαν,γιατί δεν προβλέπεται απ' το καταστατικό τους.

Σας βλέπω σαν το matrix,να σας έχουν για μπαταρίες.

Ο μαγκάκος που κάνει κουμάντο ή botάκι είναι ή πολύ προχώ,αλλά σε τρία τέρμινα όμως και μέχρι τότε θα χάνει πελάτες.

Προφανώς θα θέλει με ένα κλικ να βγάζει λ7,ούτε αποθήκες,ούτε τιμολόγια,ούτε προσωπικό,ούτε εφορίες,τίποτα,όλα στον αέρα και οι μονάδες στη τσέπη του...

Αυτό ήταν ένα κράξιμο για το ebw.gr (εν γνώσει των συνεπειών του νόμου,ε χασοδικάκο μου; ),που τελικά κάτι μ' έτρωγε ότι ήταν fake απ' την αρχή:Μέχρι και σε λάθος topic το έβαλα!

Σήμερα μας πήραν τηλέφ. (ακολουθήσαμε τη δικιά τους διαδικασία,όλα απ' το computer) και μας είπαν ότι έκαναν λάθος και τζάμπα μας δαγκώσανε τα λ7,το πράμα δεν υπάρχει.

Άντε τώρα αγώνα,τηλέφωνα,κόντρα τηλέφωνα,τα λ7 παραμένουν στο λογαριασμό τους μέχρι να δεήσουν να ξαναμπούν πίσω σε μας.

Αυτές οι δυό-τρεις μέρες με τα λ7 στο λογαριασμό τους,ποιόν εξυπηρετούν;Μήπως (λέω εγώ ο ψυλιασμένος) έχουν κράχτες-προϊόντα (είπαμε,έχω γνώση των συνεπειών του νόμου) για εύκολη λογιστική τακτοποίηση των οφειλών τους;

Ε,μέχρι να τους σκάσει κανας ζόρικος,όλο και κανα καινούργιο μαλάκα θα χώσουν στο γκεζί.

Ρε τι γίνεται στο γκόζμο....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...