Flexeril Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Γιατι αμα ειναι παγωμένο πως το τρως? Βάζεις δοντι η γλωσσιτσα? You see what I did there... Χώνω μία γερή δαγκωνιά και λίγο πριν μου ψύξει τον εγκέφαλο αρχίζω και το ψιλογλύφω.Στο καπάκι,μιάς και η καταβόθρα έχει φτιαχτεί για υποδοχή ψυχρής μάζας,αρχίζω το ροκάνισμα απ' τα πλαϊνά και πριν προλάβουν οι συνδαιτημόνες μου να μου τη πέσουν (ο σκύλος,η γυναίκα και ο κουνιαδάκος) στη σακούλα,αρπάζω το επόμενο και συνεχίζω ακάθεκτος,μέχρι να τρέξουν τα ζουμιά απ' τα μουστάκια (αν δεν τα προλάβει ο σκύλος που τα γλύφει επί τόπου...) στη μπλούζα (αν δεν με κράξει η κυρία...) ή στο πάτωμα/σφουγγαρίζουμε μετά,μην τα γλύφει ο σκυλάκος απ΄' το πάτωμα.... Φαρηνάφ; 1
tsioudiver Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Πόσο οξύμωρο είναι να απαγορεύεις τις πολιτικές συζητήσεις μεταξύ των μελών αλλά παράλληλα να υπάρχουν πολιτικού περιεχομένου διαφημίσεις;
Zaknafein Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 μπατ γουάυ; Η τελευταία φώτο που ανέβηκε τα εξηγεί όλα νομίζω
Flexeril Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Οι κουβέντες φταίνε,από κάτω. Θα το καθαρίσουν και θα το αποδώσουν (πάλι...) ως άμωμο περιστερά.
TriLoBiTe Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 μπατ γουάυ; Μπικόζ νένια ξεπέρασε τον αριθμό των επιτρεπομένων φώτοζ. 3
Flexeril Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Θαμπώθηκαν απ' την ομορφιά της. Ή ζήλεψαν τη τοποθεσία,σε σχέση με τη χαβούζα που είμαστε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις