mary Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Μια χαρα δουλευει! Το εχω στο σταθερο και οποτε ανοιγω το λαπτοπ το συγχρονιζω και αυτο. Ουτε μπερδεμα, ουτε τιποτα.
katiepie Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Έτσι, ένας ένας γυρίζετε στα default settings σας που τόσο μας έλειψαν. Για να γυρίσω κι εγώ... Σήμερα δοκίμασα 12 φορέματα. ΔΩΔΕΚΑ που μου άρεσαν όλα. Ε γαμώ την τύχη μου δεν ξέρω τι σκατά σώμα έχω, apparently μπορώ να φορέσω μόνο pencil αλλιώς ή θα φαίνομαι chubby ή άβυζη, δε γίνεται...
Voziniotis-3 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Βγαλε φωτο να μας δειξεις να σου πουμε την γνωμη μας. Αντε τι κανεις;
TriLoBiTe Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Για να γυρίσω κι εγώ... Σήμερα δοκίμασα 12 φορέματα. ΔΩΔΕΚΑ που μου άρεσαν όλα. Ε γαμώ την τύχη μου δεν ξέρω τι σκατά σώμα έχω, apparently μπορώ να φορέσω μόνο pencil αλλιώς ή θα φαίνομαι chubby ή άβυζη, δε γίνεται... Μη βρίζετε παρακαλώ, να κρατάμε ένα επίπεδο. Συνεχίζουμε.
Voziniotis-3 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Ειχε ανοιξει μια πληγη στο χερι πριν κατι μερες και τωρα ειναι στο σταδιο που εχει ξεραθει το αιμα κτλ. Ποσο με τρωει να το ανοιξω, να νιωσω εκεινη την απιστευγη γκαυλα αλλα ηδη ειχε παρει τοσες μερες για να κλεισει, κριμα ειναι.
katiepie Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Βγαλε φωτο να μας δειξεις να σου πουμε την γνωμη μας. Αντε τι κανεις; Τώωωρα πάει... Μη βρίζετε παρακαλώ, να κρατάμε ένα επίπεδο. Συνεχίζουμε. Μα με πνίγει το δίκιο κύριε Πρόεδρε...
TriLoBiTe Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Βγαλε φωτο να μας δειξεις να σου πουμε την γνωμη μας. Αντε τι κανεις; Ερασιτέχνες μην ασχολείσαι..
Chrisxxx Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Μια χαρα δουλευει! Το εχω στο σταθερο και οποτε ανοιγω το λαπτοπ το συγχρονιζω και αυτο. Ουτε μπερδεμα, ουτε τιποτα. Προσεχε γιατι αν παει κατι λαθος ακυρωνω τα παντα ερχομαι στη συναντηση και σε βαζω να σβηνεις τα διπλα bookmarks! Και ειναι πάνω απο 1000!
TriLoBiTe Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Μα με πνίγει το δίκιο κύριε Πρόεδρε... Δεν έχει να κάνει τέκνον..
mary Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Προσεχε γιατι αν παει κατι λαθος ακυρωνω τα παντα ερχομαι στη συναντηση και σε βαζω να σβηνεις τα διπλα bookmarks! Και ειναι πάνω απο 1000! ΩΩωωωωωωωχ..... Έλα εσύ και θα βάλω και τους υπόλοιπους να σβήνουν
linkin Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Ειχε ανοιξει μια πληγη στο χερι πριν κατι μερες και τωρα ειναι στο σταδιο που εχει ξεραθει το αιμα κτλ. Ποσο με τρωει να το ανοιξω, να νιωσω εκεινη την απιστευγη γκαυλα αλλα ηδη ειχε παρει τοσες μερες για να κλεισει, κριμα ειναι. 1. To κανεις τωρα 2. Ξαναματωνει 3. Ξαναξεραινεται το αιμα 4. Προφιτ.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Έχεις έναν κωδικό για όλα και πετάς στην αρχή/μέση/τέλος το εκάστοτε site π.χ. asdf12345facebook, asdf12345insomnia, asdf12345havesexwithastrangertonight
Voziniotis-3 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δηλαδη σοβαρα τωρα? Εν ετη 2014 υπαρχουν ακομα ατομα που ασχολουνται με την ποιηση και δεν τα εχουμε λιθοβολησει ακομα? Αναπνεουν το οξυγονο, μοιραζονται τον ηλιο, που σε μερικα εκατομμυρια θα στερουνται τα παιδια των παιδιων μου? Διαβαστε εδω συνεντευξη αυτου του απιστευτου τυπαρα και απαντηστε μου σε αυτην την ερωτηση. Πως στον π....σο μπορουν και ζουν τοσα χρονια με τοσα απωθημενα και τοσα κομπλεξ καταπιεσμενα? Εδω εγω αν δεν κανω το κομματι μου για μια βδομαδα και αρχιζω να βγαζω καπνους. Τεσπα, διαβαστε ολη την συνεντευξη και πειτε την γνωμη σας. http://www.thessalonikiartsandculture.gr/thessaloniki/istories/den-yparxoun-eftixismenoi-erotes-moro-mou-dinos-xristianopoulos#.U31ZWihqMXi
BadBoy Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δεν ηξερα οτι εχει ληξει η ποιηση, δε μας το παν στο σχολειο... Εγω παλι θλιβομαι που τα παιδια μου θα μοιραζονται τον ιδιο αερα με αουγκανους οπαδους ομαδων και απολιτικα ζωα με δηθεν αποψη, αλλα δε βαριεσαι, ας λιθοβολησουμε τον Χριστιανοπουλο, ειναι μια αρχη και αυτη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις