Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια χαρα δουλευει! Το εχω στο σταθερο και οποτε ανοιγω το λαπτοπ το συγχρονιζω και αυτο. Ουτε μπερδεμα, ουτε τιποτα.

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

Έτσι, ένας ένας γυρίζετε στα default settings σας  που τόσο μας έλειψαν.  :-)

Για να γυρίσω κι εγώ...

Σήμερα δοκίμασα 12 φορέματα. ΔΩΔΕΚΑ που μου άρεσαν όλα. Ε γαμώ την τύχη μου δεν ξέρω τι σκατά σώμα έχω, apparently μπορώ να φορέσω μόνο pencil αλλιώς ή θα φαίνομαι chubby ή άβυζη, δε γίνεται...

Δημοσ.

Για να γυρίσω κι εγώ...

Σήμερα δοκίμασα 12 φορέματα. ΔΩΔΕΚΑ που μου άρεσαν όλα. Ε γαμώ την τύχη μου δεν ξέρω τι σκατά σώμα έχω, apparently μπορώ να φορέσω μόνο pencil αλλιώς ή θα φαίνομαι chubby ή άβυζη, δε γίνεται...

Μη βρίζετε παρακαλώ, να κρατάμε ένα επίπεδο. Συνεχίζουμε.

Δημοσ.

Ειχε ανοιξει μια πληγη στο χερι πριν κατι μερες και τωρα ειναι στο σταδιο που εχει ξεραθει το αιμα κτλ. Ποσο με τρωει να το ανοιξω, να νιωσω εκεινη την απιστευγη γκαυλα αλλα ηδη ειχε παρει τοσες μερες για να κλεισει, κριμα ειναι.

Δημοσ.

Βγαλε φωτο να μας δειξεις να σου πουμε την γνωμη μας. Αντε τι κανεις;

Τώωωρα πάει...

Μη βρίζετε παρακαλώ, να κρατάμε ένα επίπεδο. Συνεχίζουμε.

Μα με πνίγει το δίκιο κύριε Πρόεδρε...

Δημοσ.

Βγαλε φωτο να μας δειξεις να σου πουμε την γνωμη μας. Αντε τι κανεις;

Ερασιτέχνες  μην ασχολείσαι..

Δημοσ.

Μια χαρα δουλευει! Το εχω στο σταθερο και οποτε ανοιγω το λαπτοπ το συγχρονιζω και αυτο. Ουτε μπερδεμα, ουτε τιποτα.

Προσεχε γιατι αν παει κατι λαθος ακυρωνω τα παντα ερχομαι στη συναντηση και σε βαζω να σβηνεις τα διπλα bookmarks! :-D Και ειναι πάνω απο 1000!

Δημοσ.

Προσεχε γιατι αν παει κατι λαθος ακυρωνω τα παντα ερχομαι στη συναντηση και σε βαζω να σβηνεις τα διπλα bookmarks! :-D Και ειναι πάνω απο 1000!

ΩΩωωωωωωωχ..... :fear:

Έλα εσύ και θα βάλω και τους υπόλοιπους να σβήνουν :P

Δημοσ.

Ειχε ανοιξει μια πληγη στο χερι πριν κατι μερες και τωρα ειναι στο σταδιο που εχει ξεραθει το αιμα κτλ. Ποσο με τρωει να το ανοιξω, να νιωσω εκεινη την απιστευγη γκαυλα αλλα ηδη ειχε παρει τοσες μερες για να κλεισει, κριμα ειναι.

1. To κανεις τωρα

2. Ξαναματωνει

3. Ξαναξεραινεται το αιμα

4. Προφιτ.

Δημοσ.

Δηλαδη σοβαρα τωρα? Εν ετη 2014 υπαρχουν ακομα ατομα που ασχολουνται με την ποιηση και δεν τα εχουμε λιθοβολησει ακομα? Αναπνεουν το οξυγονο, μοιραζονται τον ηλιο, που σε μερικα εκατομμυρια θα στερουνται τα παιδια των παιδιων μου? Διαβαστε εδω συνεντευξη αυτου του απιστευτου τυπαρα και απαντηστε μου σε αυτην την ερωτηση. Πως στον π....σο μπορουν και ζουν τοσα χρονια με τοσα απωθημενα και τοσα κομπλεξ καταπιεσμενα? Εδω εγω αν δεν κανω το κομματι μου για μια βδομαδα και αρχιζω να βγαζω καπνους. Τεσπα, διαβαστε ολη την συνεντευξη και πειτε την γνωμη σας.

http://www.thessalonikiartsandculture.gr/thessaloniki/istories/den-yparxoun-eftixismenoi-erotes-moro-mou-dinos-xristianopoulos#.U31ZWihqMXi

Δημοσ.

Δεν ηξερα οτι εχει ληξει η ποιηση, δε μας το παν στο σχολειο... Εγω παλι θλιβομαι που τα παιδια μου θα μοιραζονται τον ιδιο αερα με αουγκανους οπαδους ομαδων και απολιτικα ζωα με δηθεν αποψη, αλλα δε βαριεσαι, ας λιθοβολησουμε τον Χριστιανοπουλο, ειναι μια αρχη και αυτη.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...