Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο τοτε που ανακαλυψα το keepass ησυχασα με τους κωδικους, σε καθε site εχω διαφορετικο που εχω δημιουργησει με το προγραμμα. Το μονο που χρειαζεται να θυμαμαι ειναι το master key .

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

• Super Moderators
Δημοσ.

Κανε το εξης: εχε εναν βασικο και προσθετε ενδιαμεσα διαφορα συμβολα. Ξες ποσους δημιουργεις ετσι;

αυτό κάνω πάνω κάτω...

• Like 1
Δημοσ.

:fear:  Και ωχ και άντε πάλι. Μια η adobe, μια το marketplace, τωρα το ebay? Τι έχει σειρά, pp και αμαζον;

υγ. άσε που -εγώ ευτυχώς δεν- αλλά όσοι έχετε συνδεδεμένο αυτόματα και το pp στο ebay, αλλάξτε το κι αυτό καλού κακού.

υγ2. σχετική ενημέρωση ακόμη δεν έχουν στείλει, τ' αστέρια... Τhanks for the heads up, Mary.

• Like 1
Δημοσ.

Έχεις έναν κωδικό για όλα και πετάς στην αρχή/μέση/τέλος το εκάστοτε site

π.χ. asdf12345facebook, asdf12345insomnia, asdf12345havesexwithastrangertonight

• Like 1
Δημοσ.

και εκεί που κοιτάς τον αφαλό σου παρατηρείς ανάμεσα στις τρίχες που τον περιβάλουν μια περίεργη τρίχα και οταν την ακουμπάς κ ειναι σαν σίρμα σκληρή . Εριξα κάτι χριστοπαναγίες , κ τελικά τράβηξα το ράμμα μόνος μου και βγήκε.

Αμα πάω και τους γαμήσω τους μπάτους που τους ξερνάγανε θα φταίω ? α?

τουλάχιστον μου λύθηκε η απορία τι με τρύπαγε στην κοιλιά κάθε φορά που έκλεινα την ζώνη

Δημοσ.

και εκεί που κοιτάς τον αφαλό σου παρατηρείς ανάμεσα στις τρίχες που τον περιβάλουν μια περίεργη τρίχα και οταν την ακουμπάς κ ειναι σαν σίρμα σκληρή . Εριξα κάτι χριστοπαναγίες , κ τελικά τράβηξα το ράμμα μόνος μου και βγήκε.

Αμα πάω και τους γαμήσω τους μπάτους που τους ξερνάγανε θα φταίω ? α?

τουλάχιστον μου λύθηκε η απορία τι με τρύπαγε στην κοιλιά κάθε φορά που έκλεινα την ζώνη

Καλά είσαι.

Φαντάσου νάτανε στ´ αρχίδια σου.

• Like 2
Δημοσ.

<p>Αφου δεν εχει ορεξη η ψυχη του παρτυ, εγω δλδ, λογικο.</p> <p> </p> <p>

Έλα ρε ψυχή, γίνε καλά!

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

^^Ούτε στον εχθρό τέτοιο οφθαλμοφανές pattern, τζάπα η έξτρα πληκτρολόγηση μετά τον βασικό κωδικό δηλαδή...

Και να μαντεψω οι κωδικοι του ειναι pa0ki123fb κλπ 

8yxpw.jpg

• Like 2
Δημοσ.

οι κωδικοί για το εβαυ ,πρέπει να αλλαχτούν για όσους έχουν λογαριασμούς σε όλα τα εβαυ? ή μόνο στο com? ή μόνο στο uk?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...