gatokoritso Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 τι να λεμε τωρα.. απο το πρωι μεχρι αυτη τη στιγμη που μιλαμε: μου εχουν πεσει 6 πραγματα εχω σκονταψει ισα με 3 φορες εχω κουτουλησει 2 φορες στο ιδιο το ντουλαπι εχω δαγκωσει μια φορα τη γλωσσα μου εχω καει 2 φορες φοβαμαι τι θα γινει μεχρι το βραδυ..
revolver1990 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 τι να λεμε τωρα.. απο το πρωι μεχρι αυτη τη στιγμη που μιλαμε: μου εχουν πεσει 6 πραγματα εχω σκονταψει ισα με 3 φορες εχω κουτουλησει 2 φορες στο ιδιο το ντουλαπι εχω δαγκωσει μια φορα τη γλωσσα μου εχω καει 2 φορες φοβαμαι τι θα γινει μεχρι το βραδυ.. Αν τυχόν σου συμβεί κάτι....Λέμε αν,σου έχω λύση http://www.baboulas.gr/index.php
DhZou Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Παω για ράμματα, μου έσκισε το κωλαράκι ο μανατζερ στη συνεντευξη Καλα τι ρωτάνε ρε στις τεχνικες ερωτήσεις;!;! Τι ρώτησε;
katiepie Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 τι να λεμε τωρα.. απο το πρωι μεχρι αυτη τη στιγμη που μιλαμε: μου εχουν πεσει 6 πραγματα εχω σκονταψει ισα με 3 φορες εχω κουτουλησει 2 φορες στο ιδιο το ντουλαπι εχω δαγκωσει μια φορα τη γλωσσα μου εχω καει 2 φορες φοβαμαι τι θα γινει μεχρι το βραδυ.. αν κάτσεις ακούνητη κρεβάτι δεν παίζει,ε?
cthulhucarbide Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 τι να λεμε τωρα.. απο το πρωι μεχρι αυτη τη στιγμη που μιλαμε: μου εχουν πεσει 6 πραγματα εχω σκονταψει ισα με 3 φορες εχω κουτουλησει 2 φορες στο ιδιο το ντουλαπι εχω δαγκωσει μια φορα τη γλωσσα μου εχω καει 2 φορες φοβαμαι τι θα γινει μεχρι το βραδυ.. Καλά τα πας. Εγώ τον τελευταίο καιρό έχω βαρέσει το δεξί μου μπράτσο σε κάτι ντουλάπια 2 φορές, και μια φορά όπως μπήκα σε ένα κτίριο περπάταγα και κοπανάω πάλι το δεξί μπράτσο σε μια πυροσβεστική φωλιά που ήταν στον τοίχο. Σαν να έχω θέμα με τον όγκο από δεξιά. Και το θέμα είναι ότι δεν το είχα πάθει ποτέ αυτό, αλλά σε έναν μήνα τοπαθα 3 φορές. Επίσης μέσα στο πάσχα πήγα σε ένα μαγαζί και όπως κοίταγα κάτι πράγματα σε ένα τραπέζι πάω να σκύψω για να παρατηρήσω από πιο χαμηλά και από πίσω ήταν η γωνία ενός επίπλου. Και τρώω την γωνία με όλη την φόρα πάνω στο κωλομάγουλο και μου πόναγε για μέρες πραγματικά. Φαντάσου με πόση δύναμη έπεσα πάνω στην γωνία που παραλίγο μέσα από το μάγουλο να φτάσει κόκκαλο, Μέχρι και ο μαγαζατορας που ήταν μπροστά με ρώταγε αν είμαι καλά 2
gatokoritso Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Αν τυχόν σου συμβεί κάτι....Λέμε αν,σου έχω λύση http://www.baboulas.gr/index.php αν κάτσεις ακούνητη κρεβάτι δεν παίζει,ε? μπααα και εκει θα με βρει η γκαντεμια το ξερω 1
mary Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Εχει πεσει τοση δουλεια που δεν εχω δει ακομα Game of thrones. Που να το πω και να με πιστεψουν; ΠΟΥ;;;;;; Και δεν εχω τελειωσει ακομα με τη δουλεια.....
viper2005 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Εχω δια-συνοριακο διαγωνισμό την Δευτέρα και δεν εχω ανοίξει βιβλίο εδώ και 5 εβδομάδες. Let's test the educational system. Σπερες
mary Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Τι είπε;;;;;;;;;;;;;;;;;; http://www.cnet.com/news/ebay-hacked-requests-all-users-change-passwords/#ftag=CAD590a51e
Chrisxxx Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Εχει πεσει τοση δουλεια που δεν εχω δει ακομα Game of thrones. Που να το πω και να με πιστεψουν; ΠΟΥ;;;;;; Και δεν εχω τελειωσει ακομα με τη δουλεια..... Κατσε να σου πω εγώ τι γινεται να μη χανεις χρόνο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Super Moderators Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Τι είπε;;;;;;;;;;;;;;;;;; http://www.cnet.com/news/ebay-hacked-requests-all-users-change-passwords/#ftag=CAD590a51eμην σου τύχει...
mary Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Κατσε να σου πω εγώ τι γινεται να μη χανεις χρόνο. ΜΗηηηηηηηηηηηη μην σου τύχει... Το άλλαξα καλου-κακου...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Super Moderators Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 εννοώ γενικά μην σου τύχει να πρέπει να αλλάξεις από παντού passwords, ειδικά όταν χρησιμοποιείς 2-3 max...
mary Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Κανε το εξης: εχε εναν βασικο και προσθετε ενδιαμεσα διαφορα συμβολα. Ξες ποσους δημιουργεις ετσι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις