Flexeril Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Βάζεις την ταινία και έχει ρωσικό dub που δεν βγαίνει Πως δεν βγαίνει;mkv δεν είναι;Αν όχι,κατέβασε άλλο αρχείο,τι σκας;
michael92 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Βάζεις την ταινία και έχει ρωσικό dub που δεν βγαίνει http://www.videohelp.com/tools/MKVExtractGUI-2
leftermann Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 πω πω! Βιαστικοί μαδαφάκες, κάντε το ΣΚ να έρθω κι εγώ. 1
leftermann Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Όχι ρε, τι είναι αυτά που λες. Γιορτάζουμε την κλήση του Μάνου Σέργιου στην εθνική για το μουντιάλ! Από το χωριό μας είναι. Τι χαρά είναι αυτή που μας έδωσε ο Σάντος, τι χαρά! ΜπΔΓ, χω να παίρνω μια επιστροφάρα από την εφορία μουστάκια, άλλο πράγμα! Ωραία τα μαγειρέψαμε πέρυσι, φέτος θερίζουμε τους περυσινούς κόπους μας!
Flexeril Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 ΜπΔΓ, χω να παίρνω μια επιστροφάρα από την εφορία μουστάκια, άλλο πράγμα! Ωραία τα μαγειρέψαμε πέρυσι, φέτος θερίζουμε τους περυσινούς κόπους μας! Θέλ' η πουτάνα να κρυφτεί,αλλ' η χαρά δεν την αφήνει. Με ρέγουλα τα τουλά,φέτος είπαμε να μην πολυκαρφωθούμε,μόνο 32€ επιστροφή,παραπάνω θάταν μάνα μου καημένη. Αν βάλεις τα ΕΝΦΙΑ και τα παντοειδή harats,μιά χαρά θα μας τον ακουμπήσουν,να δούμε αν θα συνεχίσουμε να τους τα συντηρούμε η θα τους τα (παρα)δώσουμε γιαπιά. Εγώ πάντως άμα δω που το πάνε,θα μπω μέσα με κάμερα (θα ανεβάσω γιουτιουμπ) και θ' αρχίσω να τα σπάω ένα-ένα σε όλα:νεροχύτες,πλακάκια,νιπτήρες,τζάμια,πόρτες,σωλήνες,καλοριφέρ,καλωδιώσεις,σκάψιμο στους τοίχους κλπ...
leftermann Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 ε καλά, όταν λέμε επιστροφή εννοούμε φόρο που έχουμε πληρώσει από πέρυσι και πρόπερσι ναούμ, και επειδή βγήκε παραπάνω από όσα τους χρωστάμε μας τα γυρνάνε πίσω. Δεν μας χαρίζουν και τίποτα. Απλά είναι ένα απρόσμενο πακετάκι, αρκετό για να πληρωθεί ο ΕΝΦΙΑ, η σεζόν στο κάμπινγκ, η κατασκήνωση του παίχτη, και ίσως περισσέψει και για κάνα τσιπουράκι παραπάνω. Ναι.
cthulhucarbide Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Πως δεν βγαίνει;mkv δεν είναι;Αν όχι,κατέβασε άλλο αρχείο,τι σκας; Δεν θυμάμαι αν ήταν μκβ και το έχω σβήσει τώρα. Αλλά αυτό για κάποιο λόγο δεν έβγαινε. Κατέβασα άλλο και είδα, αλλά εκείνη την στιγμή είναι σπάσιμο. Αλλά άμα δεν ήταν dvd θα το έβλεπα την άλλη μέρα http://www.videohelp.com/tools/MKVExtractGUI-2 Δεν το ήξερα. Θα το έχω υπόψην
spirit)earth)aflame Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 παιδιά έχει κανείς να μου δανείσει λίγο ανάπτυξη; θα σας την επιστρέψω
viper2005 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 2 εβδομάδες και ακομα δεν εχω τελειώσει το βιβλίο. Da fuark? Σπερες
Flexeril Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 2 εβδομάδες και ακομα δεν εχω τελειώσει το βιβλίο. Da fuark? Σπερες Εγώ ακόμα να αρχίσω αυτό που υποσχέθηκα στον εαυτό μου,όταν παρέλαβα το αποφυλακιστήριο(1981):Το τρίτο μέρος της τριλογίας "Γνώση" του Μουράβιεφ,"Εσωτερικός Κύκλος". Ίσως ήταν καλύτερα,τουλάχιστον πρόλαβα να ζήσω χωρίς σχέδιο πτήσης. btw,το πρώτο το τέλειωσα σε μία μέρα,το δεύτερο μούφαγε τρισήμισυ χρόνια....
viper2005 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 δεν διαβαζω τετοια βιβλια =] in other news απο την μεση και μετα
Valerie_ Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 τι ωραία να μην κάνει επαφή ο διακόπτης του φλας ενώ έχεις σχολάσει και έχουν κλείσει όλα τα μαστόρια.
Chrisxxx Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Εδώ στα Βόρεια Προάστια, παλαιότερα στις εκλογές συναντούσα μόνο πλούσιο κόσμο.Τώρα και καθημερινοί άνθρωποι, σαν εσάς, μένουν εδώ. https://twitter.com/FainaretiRom
Προτεινόμενες αναρτήσεις