Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βάζεις την ταινία και έχει ρωσικό dub που δεν βγαίνει

super-angry.png

Πως δεν βγαίνει;mkv δεν είναι;Αν όχι,κατέβασε άλλο αρχείο,τι σκας;:P

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

Όχι ρε, τι είναι αυτά που λες. Γιορτάζουμε την κλήση του Μάνου Σέργιου στην εθνική για το μουντιάλ! Από το χωριό μας είναι. Τι χαρά είναι αυτή που μας έδωσε ο Σάντος, τι χαρά!

ΜπΔΓ, χω να παίρνω μια επιστροφάρα από την εφορία μουστάκια, άλλο πράγμα! Ωραία τα μαγειρέψαμε πέρυσι, φέτος θερίζουμε τους περυσινούς κόπους μας!

Δημοσ.

ΜπΔΓ, χω να παίρνω μια επιστροφάρα από την εφορία μουστάκια, άλλο πράγμα! Ωραία τα μαγειρέψαμε πέρυσι, φέτος θερίζουμε τους περυσινούς κόπους μας!

Θέλ' η πουτάνα να κρυφτεί,αλλ' η χαρά δεν την αφήνει.

Με ρέγουλα τα τουλά,φέτος είπαμε να μην πολυκαρφωθούμε,μόνο 32€ επιστροφή,παραπάνω θάταν μάνα μου καημένη.

Αν βάλεις τα ΕΝΦΙΑ και τα παντοειδή harats,μιά χαρά θα μας τον ακουμπήσουν,να δούμε αν θα συνεχίσουμε να τους τα συντηρούμε η θα τους τα (παρα)δώσουμε γιαπιά.

Εγώ πάντως άμα δω που το πάνε,θα μπω μέσα με κάμερα (θα ανεβάσω γιουτιουμπ) και θ' αρχίσω να τα σπάω ένα-ένα σε όλα:νεροχύτες,πλακάκια,νιπτήρες,τζάμια,πόρτες,σωλήνες,καλοριφέρ,καλωδιώσεις,σκάψιμο στους τοίχους κλπ...

Δημοσ.

ε καλά, όταν λέμε επιστροφή εννοούμε φόρο που έχουμε πληρώσει από πέρυσι και πρόπερσι ναούμ, και επειδή βγήκε παραπάνω από όσα τους χρωστάμε μας τα γυρνάνε πίσω. Δεν μας χαρίζουν και τίποτα. Απλά είναι ένα απρόσμενο πακετάκι, αρκετό για να πληρωθεί ο ΕΝΦΙΑ, η σεζόν στο κάμπινγκ, η κατασκήνωση του παίχτη, και ίσως περισσέψει και για κάνα τσιπουράκι παραπάνω. Ναι.

Δημοσ.

Πως δεν βγαίνει;mkv δεν είναι;Αν όχι,κατέβασε άλλο αρχείο,τι σκας; :P

Δεν θυμάμαι αν ήταν μκβ και το έχω σβήσει τώρα. Αλλά αυτό για κάποιο λόγο δεν έβγαινε.

Κατέβασα άλλο και είδα, αλλά εκείνη την στιγμή είναι σπάσιμο. Αλλά άμα δεν ήταν dvd θα το έβλεπα την άλλη μέρα

Δεν το ήξερα. Θα το έχω υπόψην

Δημοσ.

2 εβδομάδες και ακομα δεν εχω τελειώσει το βιβλίο.

Da fuark?

Σπερες

Εγώ ακόμα να αρχίσω αυτό που υποσχέθηκα στον εαυτό μου,όταν παρέλαβα το αποφυλακιστήριο(1981):Το τρίτο μέρος της τριλογίας "Γνώση" του Μουράβιεφ,"Εσωτερικός Κύκλος".

Ίσως ήταν καλύτερα,τουλάχιστον πρόλαβα να ζήσω χωρίς σχέδιο πτήσης.

btw,το πρώτο το τέλειωσα σε μία μέρα,το δεύτερο μούφαγε τρισήμισυ χρόνια....

Δημοσ.

τι ωραία να μην κάνει επαφή ο διακόπτης του φλας ενώ έχεις σχολάσει και έχουν κλείσει όλα τα μαστόρια.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...