viper2005 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Τα πάντα γίνανε σήμερα. Ακομα και το pin της κάρτας μου ξέχασα... Probably the worst Monday evar Σπερες
Moderators stormrain Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Τα πάντα γίνανε σήμερα. Ακομα και το pin της κάρτας μου ξέχασα... Probably the worst Monday so far Σπερες Fixed, αν και εκτιμώ την αισιοδοξία 1
Voziniotis-3 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Τα πάντα γίνανε σήμερα. Ακομα και το pin της κάρτας μου ξέχασα... Probably the worst Monday evar Σπερες Κατσε ρε μαν, Τωρα ξυπνησαμε, ποτε να προλαβει να γινει και worst η μερα. Ας οψεται ο μινι μαραθωνιος που εριξα χθες στους Sopranos. Πάντως τραγικό τι σου ζητάνε από εταιρεία σε εταιρεία για να σε γράψουν στο ACCA. 1
viper2005 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Fixed, αν και εκτιμώ την αισιοδοξία Οχι φιλαράκι. Φιλαράκι οχι. Μια ηχογράφηση εχω να κάνω and that's it. Τώρα που το σκεφτομαι, . . . . . δεν εχω ανοίξει το χαμένο πακέτο μου . . . . Ξαφνικός ιδρώτας 1
Material_Defender_1032 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 θυμάμαι πριν χρόνια σε ενα γνωστό μου τους είχαν πάει delivery με έξοδα του δήμου φέτος που τους ειδα είχαν 2-3 σακούλες με μπισκότα - μιλκο - σοκολάτες και κάτι άλλα αλλα μου φάνηκαν πολλά για να τα πήραν οι ίδιοι, λογικά τους τα πήγαν. την επόμενη κυριακή σε έχουν να ξαναπάς? δηλαδή πάνε πάλι οι ίδιοι ? Ναι στο ερώτημα σου. Μόνο κάτι νερά/χυμούς κέρασε ο δικαστικός. Ήμουν από τις 6:30 ΜΟΝΟΣ μου από την εφορευτική (4 τακτικούς & 4 αναπληρωματικούς) [η μια έφερε τρελοχαρτο από δημόσιο νοσοκομείο, η άλλη μόνιμη κάτοικος Αγγλίας (έτσι έλεγε η μάνα της), η τρίτη χαρτί για καταρράκτη...] και φέραν ένα παλικάρι από το διπλανό τμήμα να βοηθήσει την κατάσταση (όπου είχαν πάει ΟΛΟΙ...) και μετά τσίμπησαν έναν που ήρθε και ψήφισε (δεν του πήγε ποτέ το χαρτί λόγο αλλαγής διεύθυνσης) και έτσι είμασταν 3 άτομα και κατάφερα να πάω ενα 3ωρο στο πατρικό να φάω/σαπίσω λίγο. Όπως έγραψε και ο μουστακαλής, μια φορά μαλάκας πάντα μαλάκας...
revolver1990 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 https://www.youtube.com/watch?v=mxb6VeSaR_E Έλα να ακούσουμε λίγη μουρμούρα στο OOT :wub: 1
Physics_Rulez Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Ευτυχώς δε μου έχει τύχει ποτέ να είμαι εφορευτική, αλλά θεωρώ πως πρέπει να γίνει υποχρεωτικό και μόνο για γυναίκες. Μπας και καταλάβουν έστω για μια μέρα τι σημαίνει με το ζόρι και απλήρωτος! Τους βλέπω και τις λυπάμαι όλη μέρα εκεί και χωρίς ένα ευρώ
gang Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Στρατό. Δηλαδή νταξ, ούτε να το ψιλιαστείς; αυτό είναι προκλητικό... 4
Valerie_ Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Α καλά.Καλύτερα να μαλώσω για το Αθήνα Θεσσαλονίκη θέμα παρα αυτό Επεξ/σία 19 Μαΐου 2014 από Valerie_
viper2005 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 "Βγες εσυ ρε φίλε για να βγούμε και οι υπόλοιποι" Δεν παει καλά ο river leader Και ναι μας έκατσε και άλλη στραβή... Σπερες
Voziniotis-3 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Πρεπει να βαλω σκουπα+σφουγγαρισμα και βαριεμαιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Να κανω και μπαλκονια να ξεμπερδευω μια και καλη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις