nicoc89 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 εμένα μου τη δίνει που πολλές γκόμενες είναι η το παίζουν στενόμυαλες full,δεν ειναι ανοιχτές για νεες ιδέεςπροσωπικά θέλω και θα δοκιμάσω τα πάντα στη ζωή μου εκτός απο τσαπού και ζα :3 Μπορει να συμβει αυτο που περιγραφεις. Γενικα το να θεωρεις καποιον κολλητο ειναι βαρια κουβεντα και απαιτει καποια "προεργασια", ακομα και φιλιες μεταξυ ανδρων η γυναικων δεν καταληγουν σε αυτο το επιπεδο. yeap , για απλή φιλία λέωειναι άσχημο όταν δεν σου αρέσει να στεναχωρείς κόσμο . Δεν καμαρώνω αμα ρίξω άκυρο , αλλα thats life
Voziniotis-3 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Το πιο σπαστικο ειναι ψωλες να ειναι στενομυαλες. Και το ακομα πιο σπαστικο ψωλες να μην εχουν θαρος και να φοβουνται το καινουργιο.
cthulhucarbide Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Το πιο σπαστικο ειναι ψωλες να ειναι στενομυαλες. Και το ακομα πιο σπαστικο ψωλες να μην εχουν θαρος και να φοβουνται το καινουργιο. πχ το anal? πς: βάζε τόνους 1
nicoc89 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 πχ το anal? ποιος σου ειπε οτι μιλάμε μονο για sex ? αλλα anyway , το αφήνουμε ανοιχτό για ότι καταλαβαίνει ο καθένας γιατι δεν μπορώ να σου εξηγήσω , μας παρακολουθουν αρκετά ζευγάρια μάτια η ουσία ειναι οτι δεν μπορώ να καταλάβω γιατι υπάρχουν νέοι άνθρωποι που φοβούνται και ειναι κάθετα αρνητικοί στο να δοκιμάζουν καινούρια πράγματα.
Material_Defender_1032 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 50% αποχη σε εμενα... Αντε να τελειωνουμε με την μαλακια. 4
katiepie Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 γιατί να είναι δύσκολο καλέ, τι να σας πω εμένα οι περισσότεροι φίλοι μου άντρες είναι και δεν έχω προβλήματα πεσίματος κτλ... με δύο παιδιά κιόλας είμαστε κολλητοί κοντά 20 χρόνια και δεν έχει σκεφτεί κανείς για τον άλλο κάτι, σαν αδέρφια ένα πράγμα. νταξ ήμουν κι εγώ αγοροκόριτσο αλλά αυτοί με έκαναν, να τα λουστούν τώρα!
Valerie_ Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Καλά μην είσαι σίγουρη για το τι μπορεί να σκέφτεται ο άλλος. :-P
Material_Defender_1032 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Πολυ αυγο τρωει το εξωτικο παγκρατι... Ειναι και το πατρικο του αφεντικου τους εδω διπλα...
Pantelwolf Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 πω ρε, η παραγωγή της νεριτ ειναι ΓΤΠ, και οι δημοσιοκαφροι ηλιθιοι δεν παλεύεται.
viper2005 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 50% αποχη σε εμενα... Αντε να τελειωνουμε με την μαλακια. Πολυ αυγο τρωει το εξωτικο παγκρατι... Ειναι και το πατρικο του αφεντικου τους εδω διπλα... Έκλεισα τις κάλπες πριν απο λιγο (ήμουν ο τελευταίος) και στα δεύτερα ψηφοδέλτια μου λέει το άτομο που τα έδινε " δεν έχουμε απο αυτα επειδη μας τελείωσαν" Ερώτηση Να φανταστω οτι δεν επιτρέπεται κατι τετοιο;
Moderators stormrain Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Τα χω παρει. Πηρα μια paysafe για να βαλω στο Music Bazaar. Πηρα των 5 ευρω γιατι το αλμπουμ που ηθελα να αγορασω εκανε 1,5. Συνειδητοποιω πως το κωλοσαητ δεχεται μονο καρτες των 10 ευρω γιατι ετσι ξερωγω.
Pantelwolf Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Επιτρέπεται αν τελειώσουν τα ψηφοδέλτια να το γράψει σε χαρτι , δεν ξερω με ποιας μορφης συνεννοηση με το χασοδικη, αλλά επιτρέπεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις