Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εμένα μου τη δίνει που πολλές γκόμενες είναι η το παίζουν στενόμυαλες full,δεν ειναι ανοιχτές για νεες ιδέες
προσωπικά θέλω και θα δοκιμάσω τα πάντα στη ζωή μου εκτός απο τσαπού και ζα :3

Μπορει να συμβει αυτο που περιγραφεις. Γενικα το να θεωρεις καποιον κολλητο ειναι βαρια κουβεντα και απαιτει καποια "προεργασια", ακομα και φιλιες μεταξυ ανδρων η γυναικων δεν καταληγουν σε αυτο το επιπεδο.

yeap , για απλή φιλία λέω
ειναι άσχημο όταν δεν σου αρέσει να στεναχωρείς κόσμο . Δεν καμαρώνω αμα ρίξω άκυρο , αλλα thats life

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

Το πιο σπαστικο ειναι ψωλες να ειναι στενομυαλες. Και το ακομα πιο σπαστικο ψωλες να μην εχουν θαρος και να φοβουνται το καινουργιο.

Δημοσ.

Το πιο σπαστικο ειναι ψωλες να ειναι στενομυαλες. Και το ακομα πιο σπαστικο ψωλες να μην εχουν θαρος και να φοβουνται το καινουργιο.

πχ το anal?

πς: βάζε τόνους

• Like 1
Δημοσ.

πχ το anal?

ποιος σου ειπε οτι μιλάμε μονο για sex ?

αλλα anyway , το αφήνουμε ανοιχτό για ότι καταλαβαίνει ο καθένας γιατι δεν μπορώ να σου εξηγήσω , μας παρακολουθουν αρκετά ζευγάρια μάτια :-)

η ουσία ειναι οτι δεν μπορώ να καταλάβω γιατι υπάρχουν νέοι άνθρωποι που φοβούνται και ειναι κάθετα αρνητικοί στο να δοκιμάζουν καινούρια πράγματα.

Δημοσ.

γιατί να είναι δύσκολο καλέ, τι να σας πω εμένα οι περισσότεροι φίλοι μου άντρες είναι και δεν έχω προβλήματα πεσίματος κτλ...

με δύο παιδιά κιόλας είμαστε κολλητοί κοντά 20 χρόνια και δεν έχει σκεφτεί κανείς για τον άλλο κάτι, σαν αδέρφια ένα πράγμα. νταξ ήμουν κι εγώ αγοροκόριτσο αλλά αυτοί με έκαναν, να τα λουστούν τώρα! :P

Δημοσ.

50% αποχη σε εμενα... Αντε να τελειωνουμε με την μαλακια.

Πολυ αυγο τρωει το εξωτικο παγκρατι... Ειναι και το πατρικο του αφεντικου τους εδω διπλα...

Έκλεισα τις κάλπες πριν απο λιγο (ήμουν ο τελευταίος) και στα δεύτερα ψηφοδέλτια μου λέει το άτομο που τα έδινε

" δεν έχουμε απο αυτα επειδη μας τελείωσαν"

Ερώτηση

Να φανταστω οτι δεν επιτρέπεται κατι τετοιο;

• Moderators
Δημοσ.

Τα χω παρει. Πηρα μια paysafe για να βαλω στο Music Bazaar. Πηρα των 5 ευρω γιατι το αλμπουμ που ηθελα να αγορασω εκανε 1,5. Συνειδητοποιω πως το κωλοσαητ δεχεται μονο καρτες των 10 ευρω γιατι ετσι ξερωγω. 

Δημοσ.

Επιτρέπεται αν τελειώσουν τα ψηφοδέλτια να το γράψει σε χαρτι , δεν ξερω με ποιας μορφης συνεννοηση με το χασοδικη, αλλά επιτρέπεται.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...