Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

Δηλαδή εσείς όταν κάθεστε στο pc και βαριέστε μη έχοντας τι να κάνετε, δε μπαίνεται youtube αρχίζοντας από ένα video κι όπου σας βγάλει;

Δημοσ.

Δηλαδή εσείς όταν κάθεστε στο pc και βαριέστε μη έχοντας τι να κάνετε, δε μπαίνεται youtube αρχίζοντας από ένα video κι όπου σας βγάλει;

Αυτό μου συμβαίνει με το wikipedia, άσε, ξεκινάω με δίκτυα (πχ) στις 10 το βράδυ και καταλήγω 5 τα χαράματα διαβάζοντας για πιρούνια..

Δημοσ.

Αυτό μου συμβαίνει με το wikipedia, άσε, ξεκινάω με δίκτυα (πχ) στις 10 το βράδυ και καταλήγω 5 τα χαράματα διαβάζοντας για πιρούνια..

Ναι, τέτοια φάση γενικά. Αναλόγως το τι σου αρέσει, να ξεκινάς με ένα video/blog/wiki άρθρο κλπ και να χάνεσαι στον κυκεώνα του κυβερνοχώρου. Αυτό που λές με το wiki το παθαίνω κι εγώ, ειδικά από τη στιγμή που θα ξεκινήσεις να διαβάζεις ένα άρθρο και θα συναντήσεις links για άλλα πράματα είναι αναπόφευκτο, απλά μπορεί να οδηγήσει σε παράνοια.

Δημοσ.

Δώστε της κάποιος sozialhilfe ρε παιδιά. Δεν είναι στα καλά της. Α δεν έχετε; χαχαχα

Δημοσ.

Dat awkward moment οταν ανακαλύπτεις οτι η δεσποινις έχει βάλει σαν email επαναφορας για τον ξεχασμενο κωδικο της στο χοτμεηλ, το δικό σου και σου έρχεται μεηλ με τον κωδικό ασφαλείας και ταυτόχρονα χτυπάει το τηλ, ζητώντας τον.

• Like 1
Δημοσ.

Απο αυριο η θερμοκρασια τα πρωινα θα ναι 2-3 μαξ :ph34r:

πού σε μετσοβο ή φλώρινα..ήδη μειον θα έχουν ακομα και το μεσημερι....μπρρρρ

φλωρινα χιονιζει ηδη...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...