gatokoritso Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 έχει συμβεί σε φίλη στη Θεσσαλονίκη αλλά αυτή το πήγε παραπέρα. της είχε κάνει τα άπειρα ο άλλος και όταν έγινε κουκλάρα που της την έπεσε πήγαν να κάνουν κάτι και όταν ξεντύθηκε ο άλλος του λέει "τι μόνο αυτό είναι;;;" γελάει και φεύγει... καφρίλααααα νταξει το τερματισε η κοπελια!! 1
Voziniotis-3 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Ενταξει μωρε, υπαρχουν ακομα τετοιοι? Νομιζω ολοι στρωνουν καποτε στο συγκεκριμενο θεμα. Το ζητουμενο ειναι στην ποσοτητα. Και εγω για παραδειγμα βοηθαω μια κοπελια σε κατι εργασιες, ανετα της τον σφυριζα, αλλα εχω εντυπωση πως απο μερια της ουτε καν. Απο την μια αν κανω την κινηση παιζει να κοπουν οι οποιεσδηποτε φιλικες σχεσεις, απο την αλλη αν δεν κανω κατι, δεν διαφερει και πολυ απο friendzone + του οτι εχω καει παλια απο την τακτικη να γραφω τα παντα στα @@ μου.
Gtr34 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι δύσκολο να είσαι φίλος με μια γυναίκα
gatokoritso Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 hey το ειδατε αυτο σημερα? http://www.zougla.gr/greece/article/to-entiposiako-fenomeno-halo 1
iodna2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 hey το ειδατε αυτο σημερα? http://www.zougla.gr/greece/article/to-entiposiako-fenomeno-halo halo 6 confirmed ! Το φαινόμενο είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό τις βραδινές ωρες.
gatokoritso Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 το εβγαλα και φωτο στο κινητο.ηταν γαματο!στην αρχη ειχε πλακα γιατι εβλεπα κοσμο να κοιταζει τον ουρανο και ελεγα τι σκατα κανουν ρε?βρηκε και μερα να γινει με τις εκλογες
nicoc89 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι δύσκολο να είσαι φίλος με μια γυναίκα γιατι την τελευταία φορά που το έκανα και την έβλεπα καθαρά σα φίλη της τη βάρεσε να μου ξεφουρνίσει οτι με γουστάρει , δεν έβρισκα όμορφο τρόπο να ρίξω άκυρο χωρίς να τη στεναχωρίσω , έριξα το άκυρο όσο ποιο soft μπορούσα κ απο τότε έχω να ακούσω νέα thats why συμβαίνει και τούμπαλιν γιαυτό για εμένα μπορείς να έχεις φιλία με γυναίκα , αλλα κολλητή ούτε καν, να ειναι απλά φίλη mayb
kuzko21 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι δύσκολο να είσαι φίλος με μια γυναίκα δεν ειναι. εξαρταται πως εννοεις την λεξη φιλος. αλλο γνωστος - αλλο φιλος.
PC_MAGAS Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Εγώ πάλι δεν έχω ιδέα απο relationships. Και δεν έχω χρόνο πλησιάζει ταξιαρχική (Αν και θα με φάει η σκοπιά έτσι την γλιτώνω).
TriLoBiTe Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Εγώ πάλι δεν έχω ιδέα απο relationships. Mήσουτύχει.. 2
Valerie_ Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Εγώ πάλι δεν έχω ιδέα απο relationships. Και δεν έχω χρόνο πλησιάζει ταξιαρχική (Αν και θα με φάει η σκοπιά έτσι την γλιτώνω). χειρογλύκανο ή fuckbuddies?
Gtr34 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι δύσκολο να είσαι φίλος με μια γυναίκα γιατι την τελευταία φορά που το έκανα και την έβλεπα καθαρά σα φίλη της τη βάρεσε να μου ξεφουρνίσει οτι με γουστάρει , δεν έβρισκα όμορφο τρόπο να ρίξω άκυρο χωρίς να τη στεναχωρίσω , έριξα το άκυρο όσο ποιο soft μπορούσα κ απο τότε έχω να ακούσω νέα thats why συμβαίνει και τούμπαλιν γιαυτό για εμένα μπορείς να έχεις φιλία με γυναίκα , αλλα κολλητή ούτε καν, να ειναι απλά φίλη mayb Μπορει να συμβει αυτο που περιγραφεις. Γενικα το να θεωρεις καποιον κολλητο ειναι βαρια κουβεντα και απαιτει καποια "προεργασια", ακομα και φιλιες μεταξυ ανδρων η γυναικων δεν καταληγουν σε αυτο το επιπεδο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις