Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχει συμβεί σε φίλη στη Θεσσαλονίκη αλλά αυτή το πήγε παραπέρα. της είχε κάνει τα άπειρα ο άλλος και όταν έγινε κουκλάρα που της την έπεσε πήγαν να κάνουν κάτι και όταν ξεντύθηκε ο άλλος του λέει "τι μόνο αυτό είναι;;;" γελάει και φεύγει... καφρίλααααα

giphy.gif

νταξει το τερματισε η κοπελια!!

• Like 1
  • Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

Ενταξει μωρε, υπαρχουν ακομα τετοιοι? Νομιζω ολοι στρωνουν καποτε στο συγκεκριμενο θεμα. Το ζητουμενο ειναι στην ποσοτητα. Και εγω για παραδειγμα βοηθαω μια κοπελια σε κατι εργασιες, ανετα της τον σφυριζα, αλλα εχω εντυπωση πως απο μερια της ουτε καν. Απο την μια αν κανω την κινηση παιζει να κοπουν οι οποιεσδηποτε φιλικες σχεσεις, απο την αλλη αν δεν κανω κατι, δεν διαφερει και πολυ απο friendzone + του οτι εχω καει παλια απο την τακτικη να γραφω τα παντα στα @@ μου.

Δημοσ.

το εβγαλα και φωτο στο κινητο.ηταν γαματο!στην αρχη ειχε πλακα γιατι εβλεπα κοσμο να κοιταζει τον ουρανο και ελεγα τι σκατα κανουν ρε?βρηκε και μερα να γινει με τις εκλογες :P

Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι δύσκολο να είσαι φίλος με μια γυναίκα

γιατι την τελευταία φορά που το έκανα και την έβλεπα καθαρά σα φίλη της τη βάρεσε να μου ξεφουρνίσει οτι με γουστάρει , δεν έβρισκα όμορφο τρόπο να ρίξω άκυρο χωρίς να τη στεναχωρίσω , έριξα το άκυρο όσο ποιο soft μπορούσα κ απο τότε έχω να ακούσω νέα

thats why

συμβαίνει και τούμπαλιν

γιαυτό για εμένα μπορείς να έχεις φιλία με γυναίκα , αλλα κολλητή ούτε καν, να ειναι απλά φίλη mayb

Δημοσ.

δεν ειναι.

εξαρταται πως εννοεις την λεξη φιλος.

αλλο γνωστος -  αλλο φιλος.

Δημοσ.

Εγώ πάλι δεν έχω ιδέα απο relationships. Και δεν έχω χρόνο πλησιάζει ταξιαρχική (Αν και θα με φάει η σκοπιά έτσι την γλιτώνω).

Δημοσ.

Εγώ πάλι δεν έχω ιδέα απο relationships. Και δεν έχω χρόνο πλησιάζει ταξιαρχική (Αν και θα με φάει η σκοπιά έτσι την γλιτώνω).

χειρογλύκανο ή fuckbuddies?

Δημοσ.

γιατι την τελευταία φορά που το έκανα και την έβλεπα καθαρά σα φίλη της τη βάρεσε να μου ξεφουρνίσει οτι με γουστάρει , δεν έβρισκα όμορφο τρόπο να ρίξω άκυρο χωρίς να τη στεναχωρίσω , έριξα το άκυρο όσο ποιο soft μπορούσα κ απο τότε έχω να ακούσω νέα

thats why

συμβαίνει και τούμπαλιν

γιαυτό για εμένα μπορείς να έχεις φιλία με γυναίκα , αλλα κολλητή ούτε καν, να ειναι απλά φίλη mayb

Μπορει να συμβει αυτο που περιγραφεις. Γενικα το να θεωρεις καποιον κολλητο ειναι βαρια κουβεντα και απαιτει καποια "προεργασια", ακομα και φιλιες μεταξυ ανδρων η γυναικων δεν καταληγουν σε αυτο το επιπεδο.
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...