Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε μαλακες?????

Εψαχνα εικονα για friendzone για να απαντησω, και βρηκα μια φωτο απο μελος του φορουμ. Να την ποσταρω? :P

αν είναι δική μου, θα πεθάνεις! χα χα

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

κοίτα που θα μου βγάλει κ το όνομα οτι πίνω χόρτα
ΟΘΕΟΣ φυλάξει

Δημοσ.

Μπορω να πω με περηφανεια οτι δεν εχω μπει ποτε σε friendzone. Ειτε εφαγα τα μουτρα μου και ξεκοψα, ειτε οντως ειναι friend γιατι ειναι μπαζολες B)

Δημοσ.

friendzone κ μπαρούφες
γουστάρεις την άλληνε κ σε κλανει ? τη χέζεις κ πας παρακάτ , ειναι θέμα αναγκώνε

fucking sad cunts everywhere
και μετά αναρωτιούνται γιατι οι γκόμενες την έχουν δει

Δημοσ.

friendzone κ μπαρούφες

γουστάρεις την άλληνε κ σε κλανει ? τη χέζεις κ πας παρακάτ , ειναι θέμα αναγκώνε

fucking sad cunts everywhere

και μετά αναρωτιούνται γιατι οι γκόμενες την έχουν δει

υπάρχουν κι αυτοί που δε θέλουν να καταλάβουν και νομίζουν ότι με την επιμονή θα ρίξουν την άλλη αργά ή γρήγορα...

• Like 1
Δημοσ.

μάλλον δεν έχουν δει τι κυκλοφορεί κει όξω
Δε λέω να μη προσπαθήσει ο άλλος να ρήξει τη γκόμενα , μπορεί κ η ίδια να περιμένει μια προσπάθεια αλλα η εμμονή ειναι issue κ οταν του δείξει οτι δεν γουστάρει τοτε ειναι άξιος της μοίρας του να μπει σε friendzone κ να γίνει το παιδί για όλες τις δουλειές.

Υπάρχουν κ γυναίκες που το κάνουν αυτό αλλα πιστευω σπανιότερα κ καμια φορά αναρωτιέσαι αν έχουν σκεφτεί πως το επόμενο λεπτό μπορεί να πεθάνουν , δεν φαίνεται να εκτιμούν σωστά τον χρόνο τους

Δημοσ.

το γαματο ειναι οταν η κοπελια μπαινει σε friendzone ο αλλος τη κανει ολο πιο περα για ειναι σαν φολα και αυτη μετα απο μερικα χρονια γινεται θεογκομενα.

true story απο σημμαθητρια στο γυμνασιο.οταν την ειδα εμεινα.αν δν με φωναζε δεν θα μου πηγαινε το μυαλο οτι ηταν αυτη.λολ μου ειχε πει οτι ειχε πετυχει το λεγαμενο πριν κανα χρονο και ειχε προσπαθησει να της τη πεσει και ετσι. :P

Μόλις δούλεψα την εφαρμογή του taxisnet, το e-παράβολο, γαμάει.

ναι ρε φιλε!κανουν και επιστροφες αμα παρεις παραβολο και δεν το χρειαστεις.

Δημοσ.

Βόζι εννοώ να μην γίνεσαι το παιδί για όλες τις δουλειές όχι να την πιάνεις και να την δέρνεις για να φανείς μπρουτάλ

• Like 1
Δημοσ.

το γαματο ειναι οταν η κοπελια μπαινει σε friendzone ο αλλος τη κανει ολο πιο περα για ειναι σαν φολα και αυτη μετα απο μερικα χρονια γινεται θεογκομενα.

true story απο σημμαθητρια στο γυμνασιο.οταν την ειδα εμεινα.αν δν με φωναζε δεν θα μου πηγαινε το μυαλο οτι ηταν αυτη.λολ μου ειχε πει οτι ειχε πετυχει το λεγαμενο πριν κανα χρονο και ειχε προσπαθησει να της τη πεσει και ετσι. :P

έχει συμβεί σε φίλη στη Θεσσαλονίκη αλλά αυτή το πήγε παραπέρα. της είχε κάνει τα άπειρα ο άλλος και όταν έγινε κουκλάρα που της την έπεσε πήγαν να κάνουν κάτι και όταν ξεντύθηκε ο άλλος του λέει "τι μόνο αυτό είναι;;;" γελάει και φεύγει... καφρίλααααα

• Like 1
Δημοσ.

ναι ρε φιλε!κανουν και επιστροφες αμα παρεις παραβολο και δεν το χρειαστεις.

Τρομερό πράγμα, να και μια φορά που έγινε κάτι χρήσιμο, τώρα βέβαια θα δείξει σε πόσες ημέρες θα το λάβει η υπηρεσία.;ρ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...