katiepie Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Ρε μαλακες????? Εψαχνα εικονα για friendzone για να απαντησω, και βρηκα μια φωτο απο μελος του φορουμ. Να την ποσταρω? αν είναι δική μου, θα πεθάνεις! χα χα
Voziniotis-3 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Ελα τι ρωταω και εγω, στο ιντερνετ την βρηκα. Θυμηστε λιγο ποιος ειναι.
nicoc89 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 κοίτα που θα μου βγάλει κ το όνομα οτι πίνω χόρταΟΘΕΟΣ φυλάξει
Voziniotis-3 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Μπορω να πω με περηφανεια οτι δεν εχω μπει ποτε σε friendzone. Ειτε εφαγα τα μουτρα μου και ξεκοψα, ειτε οντως ειναι friend γιατι ειναι μπαζολες
nicoc89 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 friendzone κ μπαρούφεςγουστάρεις την άλληνε κ σε κλανει ? τη χέζεις κ πας παρακάτ , ειναι θέμα αναγκώνεfucking sad cunts everywhereκαι μετά αναρωτιούνται γιατι οι γκόμενες την έχουν δει
katiepie Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 friendzone κ μπαρούφες γουστάρεις την άλληνε κ σε κλανει ? τη χέζεις κ πας παρακάτ , ειναι θέμα αναγκώνε fucking sad cunts everywhere και μετά αναρωτιούνται γιατι οι γκόμενες την έχουν δει υπάρχουν κι αυτοί που δε θέλουν να καταλάβουν και νομίζουν ότι με την επιμονή θα ρίξουν την άλλη αργά ή γρήγορα... 1
nicoc89 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 μάλλον δεν έχουν δει τι κυκλοφορεί κει όξωΔε λέω να μη προσπαθήσει ο άλλος να ρήξει τη γκόμενα , μπορεί κ η ίδια να περιμένει μια προσπάθεια αλλα η εμμονή ειναι issue κ οταν του δείξει οτι δεν γουστάρει τοτε ειναι άξιος της μοίρας του να μπει σε friendzone κ να γίνει το παιδί για όλες τις δουλειές. Υπάρχουν κ γυναίκες που το κάνουν αυτό αλλα πιστευω σπανιότερα κ καμια φορά αναρωτιέσαι αν έχουν σκεφτεί πως το επόμενο λεπτό μπορεί να πεθάνουν , δεν φαίνεται να εκτιμούν σωστά τον χρόνο τους
status Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Μόλις δούλεψα την εφαρμογή του taxisnet, το e-παράβολο, γαμάει.
Voziniotis-3 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Μην γίνεστε καληνυχτάκιδες ρε Δεν ειμαστε ολοι μπρουταλ, τι να κανουμε?
gatokoritso Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 το γαματο ειναι οταν η κοπελια μπαινει σε friendzone ο αλλος τη κανει ολο πιο περα για ειναι σαν φολα και αυτη μετα απο μερικα χρονια γινεται θεογκομενα. true story απο σημμαθητρια στο γυμνασιο.οταν την ειδα εμεινα.αν δν με φωναζε δεν θα μου πηγαινε το μυαλο οτι ηταν αυτη.λολ μου ειχε πει οτι ειχε πετυχει το λεγαμενο πριν κανα χρονο και ειχε προσπαθησει να της τη πεσει και ετσι. Μόλις δούλεψα την εφαρμογή του taxisnet, το e-παράβολο, γαμάει. ναι ρε φιλε!κανουν και επιστροφες αμα παρεις παραβολο και δεν το χρειαστεις.
Valerie_ Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Βόζι εννοώ να μην γίνεσαι το παιδί για όλες τις δουλειές όχι να την πιάνεις και να την δέρνεις για να φανείς μπρουτάλ 1
katiepie Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 το γαματο ειναι οταν η κοπελια μπαινει σε friendzone ο αλλος τη κανει ολο πιο περα για ειναι σαν φολα και αυτη μετα απο μερικα χρονια γινεται θεογκομενα. true story απο σημμαθητρια στο γυμνασιο.οταν την ειδα εμεινα.αν δν με φωναζε δεν θα μου πηγαινε το μυαλο οτι ηταν αυτη.λολ μου ειχε πει οτι ειχε πετυχει το λεγαμενο πριν κανα χρονο και ειχε προσπαθησει να της τη πεσει και ετσι. έχει συμβεί σε φίλη στη Θεσσαλονίκη αλλά αυτή το πήγε παραπέρα. της είχε κάνει τα άπειρα ο άλλος και όταν έγινε κουκλάρα που της την έπεσε πήγαν να κάνουν κάτι και όταν ξεντύθηκε ο άλλος του λέει "τι μόνο αυτό είναι;;;" γελάει και φεύγει... καφρίλααααα 1
status Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 ναι ρε φιλε!κανουν και επιστροφες αμα παρεις παραβολο και δεν το χρειαστεις. Τρομερό πράγμα, να και μια φορά που έγινε κάτι χρήσιμο, τώρα βέβαια θα δείξει σε πόσες ημέρες θα το λάβει η υπηρεσία.;ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις