Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμαι μονος μου απο τακτικη εφορευτικη επιτροπη (μαλακας).

446 μαλακες ειναι να ψηφισουν, ελπιζω οι μισοι+ να εχουν ψοφησει.

#kantilia

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

• Super Moderators
Δημοσ.

γιατί πήγες? πες του δικαστικού ότι αν δεν στείλει μπάτσους να μαζέψει κι άλλους, θα την κάνεις κι εσύ...

Δημοσ.

Παπαρια, ειπε στην μπατσινα που ηρθε για να τους φερει ολους αλλα κλαιν πουτς, η μια λεει αγγλια η αλλη χαρτι απο δημοσιο νοσοκομειο...λεει ο δικηγορος οτι θα ασκησει μηνυση σε οσους δεν ερθουν...

Δημοσ.

Θα τους κλάσει 2 μάντρες

Εμένα έχωσαν τη δικιά μου(αναπληρωματικό μέλος) και πήγε από τις 6 και μέχρι πριν κάνα μισάωρο που την πήρα ήταν μόνο αυτή

Την επόμενη εβδομάδα που δεν θα πάει ούτε αυτή, να δω τι θα κάνουν

Δημοσ.

Δεν ξερω εαν θα κλασει η οχι αλλα μου λεει οτι θα ασκησει τις μηνυσεις στο τελος της ημερας... Φιλος δικηγορος μου λεει οτι δεν θα κανει τιποτα, φανταζομαι ειναι που θα κατσεις

Δημοσ.

Νομιζω εχει το δικαιωμα, εφοσον υπαρχει ελλειψη, να ορισει επιτροπη οποιονδηποτε ψηφοφορο .

Δημοσ.

Νομιζω εχει το δικαιωμα, εφοσον υπαρχει ελλειψη, να ορισει επιτροπη οποιονδηποτε ψηφοφορο .

Και τι δεν θα έδινα να μου το κάνει αυτό δικηγόρος

• Like 1
Δημοσ.

W00t?

Δηλαδή σκάς να κανεις το καθήκον σου (χασκογελάω) και ξαφνικά σε γραπωνουν; oh lord!

Επίσης

Δεν καταλαβαίνω πως σας πιάνει λιγουρα οταν ποςταρουν φωτογραφίες φαγητών...

Μερες

Δημοσ.

12:30 σημερα χωρις ξυπνητηρι. Πιο καλα και απο τον καθημερινο πρωινο πολεμο με το ξυπνητηρι. Θα το εφαρμοζω απο εδω και περα.

Δημοσ.

Άραγε να χρειάζεται χαρτί για εμάς που είμαστε μακριά ? Κάποιοι λένε όχι κάποιοι ναι. :-/

πήρα ρωτησα εγω, κανονικά ναι, αλλα κλαιν μαιν... Βαριεμαι να κατεβαίνω στην κοτζιά και να περιμένω στην ούρα (στις 11 μου ειπε η κοπέλα οτι ειχαν 180 άτομα)..

Δημοσ.

12:30 σημερα χωρις ξυπνητηρι. Πιο καλα και απο τον καθημερινο πρωινο πολεμο με το ξυπνητηρι. Θα το εφαρμοζω απο εδω και περα.

πως είσαι σήμερα;;

επίσης αυτό που κάνατε με τα φαγητά και το δα τώρα, σας μισώ!!! έχασα ένα κιλό με τον πυρετό κι ενώ έτρωγα σα βόδι και θέλετε να το ξαναπάρω.

επίσης πυρετός τέλος επιτέλους :D από αύριο στη δουλίτσα μου, θα ξυπνήσω όμορφα :)

Δημοσ.

Tι χαρτι; Για να μην ψηφισετε; ΛΟΛ! ή για εφορευτική που πάλι δεν χρειαζεται, αν και ισως, αν θελει ο δικηγορος έχει μικροκυρώσεις.

Εν τω μεταξύ, δικηγορος για τις 2 εκλογικες 1000+ ευρώ, αναπληρωματικός δικηγορος τα μισα, αν θελουν ακυρώνουν τη συμμετοχη τους. Εφορευτικη επιτροπη τιποτα, αν δεν πανε πιθανες κυρώσεις. :-D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...