Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To φερερο ροσε πρέπει να τρώγεται ολόκληρο ή σε 2 μπουκιες (στερώντας απο τη μια το φουντουκι); Είμαι υπέρ του να τρώγεται ολόκληρο αλλά νομιζω μειώνεται ο χρόνος της απόλαυσης..

Είμαι λίγο μπερδεμένος, εσείς τι λέτε; Μήπως να κάνουμε poll?

2 κρίς, 2βοπως τις είπες , υπάρχουν και κάποιες αξίες σε αυτόν τον κόσμο πια.
  • Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

• Super Moderators
Δημοσ.

To φερερο ροσε πρέπει να τρώγεται ολόκληρο ή σε 2 μπουκιες (στερώντας απο τη μια το φουντουκι); Είμαι υπέρ του να τρώγεται ολόκληρο αλλά νομιζω μειώνεται ο χρόνος της απόλαυσης..

Είμαι λίγο μπερδεμένος, εσείς τι λέτε; Μήπως να κάνουμε poll?

πες μου ότι δαγκώνεις κι εσύ τα πατατάκια όπως κάνουν στις διαφημίσεις αντί να τα τρως ολόκληρα...

...faggot!

• Super Moderators
Δημοσ.

γαμώ την εφορευτική μου αύριο γαμώ.

κι εγώ πρωί πρωί στο μνημόσυνο, γμστ...

Δημοσ.

πες μου ότι δαγκώνεις κι εσύ τα πατατάκια όπως κάνουν στις διαφημίσεις αντί να τα τρως ολόκληρα...

...faggot!

Oλοκληρα ρε, οπως και τα κουκις απλώς τα φερερο ειναι λίγα και το σκεφτομαι γιατι θα τελειώσουν αμέσως.

Δημοσ.

Μόλις τελείωσα το μπέργκερ μου εγώ. Και μετά έφαγα σαλάτα με μαρούλι ντομάτα αγγούρι και κράνμπερις που είχα περιλούσει με σάλτσα μπαλσάμικο-λάδι-μέλι-μουστάρδα.

Τα οποία έβαλα όλα μαζί κατευθείαν στο μπολ και ανακάτεψα με ένα κουτάλι και η μουστάρδα έγγινε σβόλια

Αλλά φαγώθηκε όλο. Ή τρώμε ή δεν τρώμε.

Ένα γλυκό νάχαμε βέβαια

• Moderators
Δημοσ.

είναι 12 το βράδυ.

δείξτε λίγο έλεος.

Ελα νταξει σας εχω. Παγωτο Ben and Jerrys με μπισκοτοκατι ενω προσπαθω να συνεχισω το βιβλιο μου αλλα δεν πολυβγαινει. Και ξαφνικα θελω να φαω κατι αλμυρο.. Dafuq is wrong with me??

Eπισης, σοβαρα εχετε προσεξει πως τρωτε τα φερερο (ή τα οτιδηποτε βασικα)? Ουτε που μου εχει περασει ποτε απο το μυαλο, αλλα νομιζω πως ειναι με τη μια.

• Moderators
Δημοσ.

:mad:

δεν έχει κανένα περίπτερο ανοιχτό τέτοια ώρα γαμώωτ

Patience is a virtue dear Valerie :P

Δημοσ.

κλεισ'το ινσομνια ρε Βααααλ.

Να μας καταστρεψουν θελουν!

Αιντα καληνυχτα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...