Voziniotis-3 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Στο 37 ο πυρετος, ντεπονακι φρουτακι κ ξεκουραση-ταινιες για σημερα. Ελπιζω απο αυριο καλυτερα γιατι εχουμε και δουλειες + δεν πολυπαλευεται μεσα στο σπιτι.
TriLoBiTe Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 εμένα πάλι μου φαίνεται τραγικό να συμπεριφέρονται όπως στην Εκάλη πχ εφόσον μένουν Θεσσαλονίκη :/ No offence αλλά νταξ, υπάρχει και πιο πάνω ξερω γω... βασικά είναι τραγικό να συμπεριφέρονται έτσι γενικώς αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία... Βλέπω να ξυπνάει πάλι ο Τρίλοφος μέσα μου! 1
mary Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Βλέπω να ξυπνάει πάλι ο Τρίλοφος μέσα μου! Χαχαχαχα! Σε πιανω αδερφέ! Άλλη περιπτωση αυτοι.....
Moderators stormrain Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 εμένα πάλι μου φαίνεται τραγικό να συμπεριφέρονται όπως στην Εκάλη πχ εφόσον μένουν Θεσσαλονίκη :/ No offence αλλά νταξ, υπάρχει και πιο πάνω ξερω γω... βασικά είναι τραγικό να συμπεριφέρονται έτσι γενικώς αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία... Νοw this is awesome^^ That's the attitude I appreciate!! 2
Pantelwolf Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Μπορεί να μην είναι πανόραμα, είναι όμως καλαμαριώτες το χειμώνα.
nicoc89 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 το καλαμαριώτες ειναι σα το καλαμαράδες που λένε οι τούρκοι για τους κύπριους ?
nicoc89 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 ουι ουι ουι επεσε μου το κέρμιτ έπεσε μου το κέρμιττο θυμάμαι ρε , παλιά έπαιζα και εγώ lineageθυμάσαι τον εξορκισμό του Βαρβάρα ?η το άλλο με την Μαρίκα και τον φίφα?αχχαχααχ πολύ γέλιοτο μπέρδεψα με ενα φιλαράκι που ειχα γιατι με έλεγε καλαμάρι και καλά κ ηταν Κύπριος , δε θυμόμουν καλά 1
TriLoBiTe Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Χαχαχαχα! Σε πιανω αδερφέ! Άλλη περιπτωση αυτοι..... 1
Chrisxxx Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 To φερερο ροσε πρέπει να τρώγεται ολόκληρο ή σε 2 μπουκιες (στερώντας απο τη μια το φουντουκι); Είμαι υπέρ του να τρώγεται ολόκληρο αλλά νομιζω μειώνεται ο χρόνος της απόλαυσης.. Είμαι λίγο μπερδεμένος, εσείς τι λέτε; Μήπως να κάνουμε poll? 1
leftermann Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 τα φερέρο ροσέ πρέπει να τρώγονται ολόκληρα και δυο-δύο μαζί. Χλαπ.
TriLoBiTe Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 To φερερο ροσε πρέπει να τρώγεται ολόκληρο ή σε 2 μπουκιες (στερώντας απο τη μια το φουντουκι); Είμαι υπέρ του να τρώγεται ολόκληρο αλλά νομιζω μειώνεται ο χρόνος της απόλαυσης.. Είμαι λίγο μπερδεμένος, εσείς τι λέτε; Μήπως να κάνουμε poll? Περίμενε να εμφανιστεί η Βαλερί η ειδική.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις