Valerie_ Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 http://www.mobilecenter.gr/displex-touch-screen-sealer.html Ειδικό Γυαλιστικό για Οθόνες Αφής - Displex Touch Screen Sealerγουατ ιζ δις;
Moderators stormrain Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 λέγεται ιατροφοβία, το παθαίνουμε όλοι με τον οδοντίατρο Εγώ όχι. Ίσως επειδή είναι αδερφός μου 2
Voziniotis-3 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Αυτο που αμφισβητεις την διαγνωση του γιατρου και γενικως τον ιδιο τον γιατρο, πως λεγεται? 1
katiepie Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 15gb με 3mb/s... πρεπει να αλλαξω στικακι πάντα με τόσο δε μεταφέρονται; :/ Εγώ όχι. Ίσως επειδή είναι αδερφός μου ειδικά γι αυτό θα έπρεπε να φοβάσαι περισσότερο, δε θα σου κάνει χατήρια για να μην πονάς... Αυτο που αμφισβητεις την διαγνωση του γιατρου και γενικως τον ιδιο τον γιατρο, πως λεγεται? λέγεται έχεις πετύχει πυροβολημένους γιατρούς μάλλον... γενικώς είναι καλό να διπλοτσεκάρεις αλλά χρειάζεται να έχεις μια ιδέα, δεν έχουμε εμείς καλύτερη γνώμη συνήθως... το θέμα είναι ποιος επαληθεύεται. γενικώς στα τόσα χρόνια έχω ακούσει λαλακίες και λαλακίες αλλά ευτυχώς όχι απ τους δικούς μου γιατρούς. όπως λέει και η πνευμονολόγος στις χρόνιες ασθένειες ο καλύτερος γιατρός είναι ο εαυτός μας με την άποψη βλέπεις κατά πόσο σε πιάνει το φάρμακο, ποιο φάρμακο δρα καλύτερα στον οργανισμό σου κτλ...
slipknot Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 trap project;;;;;; You are one fooking cheeky cunt mate
BadBoy Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Η τραγική ταχύτητα είναι επειδή μεταφέρεις πολλά μικρά αρχεία. Ένα μεγάλο μεταφέρεται πολύ πιο γρήγορα. Για αυτό συμφέρει να το κάνεις ένα rar όποτε μπορείς.
viper2005 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 πάντα με τόσο δε μεταφέρονται; :/ . οι περισσοτεροι εδω μεσα ειχαμε ενα stikaki που εγραφε με 30. 3 φορες μας καηκε trap project;;;;;; You are one fooking cheeky cunt mate 1)Βαριομουν να το σβησω με το eraser tool 2)νομιζα οτι κανεις δεν θα το εβλεπε... Η τραγική ταχύτητα είναι επειδή μεταφέρεις πολλά μικρά αρχεία. Ένα μεγάλο μεταφέρεται πολύ πιο γρήγορα. Για αυτό συμφέρει να το κάνεις ένα rar όποτε μπορείς. α) τοσο ειναι το οριο του στικακιου β) πως θα το ξεδιπλωσω μεσα στο ps3 In other news Εγκεφαλικό με τα νούμερα http://www.dikaiologitika.gr/30834/poso-einai-i-eklogiki-apozimiosi-gia-to-2014
Voziniotis-3 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Πως αλλαζω στα Windows 7 τα παραθυρα που εχω ανοιχτα με το πληκτρολογιο?
thomasG4 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Πως αλλαζω στα Windows 7 τα παραθυρα που εχω ανοιχτα με το πληκτρολογιο? Alt+Tab 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις