Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χτύπησα 40άρι πριν, gg μου... ευτυχώς το ponstan σώζει κόσμο... πόσο καιρό θέλει η αντιβίωση για να πιάσει; :/

1 1/2 - 2 ημέρες συνήθως.

Περαστικά (τα ίδια και χειρότερα πέρασα πριν λίγο καιρό).

• Like 1
  • Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

ρε πουστη μου οταν ημουν μικρος και αρρωσταινα τουλαχιστον καταλαβαινα το γιατι. εκανα καποια χοντρη μαλακια με το κρυο η καναν ιδρωτα ξερω γω και μετα ανεβαζα πυρετο η καμια αμυγδαλη. στις τελευταιες αρρωστιες πραγματικα δεν καταλαβαινω. η μονη εξηγηση που δινω εγω ειναι η κουραση και η αυπνια, ο γιατρος ελεγε απο το κρυο. αντε καλα οτι πεις

Δημοσ.

ρε πουστη μου οταν ημουν μικρος και αρρωσταινα τουλαχιστον καταλαβαινα το γιατι. εκανα καποια χοντρη μαλακια με το κρυο η καναν ιδρωτα ξερω γω και μετα ανεβαζα πυρετο η καμια αμυγδαλη. στις τελευταιες αρρωστιες πραγματικα δεν καταλαβαινω. η μονη εξηγηση που δινω εγω ειναι η κουραση και η αυπνια, ο γιατρος ελεγε απο το κρυο. αντε καλα οτι πεις

αν δεν κοιμάσαι καλά και τις ώρες που πρέπει, πέφτει το ανοσοποιητικό και τσουυυπ ότι λάχει το περνάς...

μικρός κοιμόσουν 11-12 δηλαδή βράδυ οπότε και δεν το επιβάρυνες....

Δημοσ.

σοβαρα υπαρχουν ωρες που πρεπει και ωρες που δεν πρεπει? νομιζα αυτα ηταν κολπα των γονιων για να κοιμομαστε νωρις. γιατι κανονικο 8ωρο κλεινω και βαλε αλλα πεφτω κατα τις 3-4-5.

Δημοσ.

σοβαρα υπαρχουν ωρες που πρεπει και ωρες που δεν πρεπει? νομιζα αυτα ηταν κολπα των γονιων για να κοιμομαστε νωρις. γιατι κανονικο 8ωρο κλεινω και βαλε αλλα πεφτω κατα τις 3-4-5.

όχι τα έχω ακούσει άπειρες φορές απ τους γιατρούς γι αυτό το θέμα... ιδανικά να κοιμόμαστε 12 όχι πιο αργά...

Δημοσ.

Καλημερες...

Αυτος ο μηνας ειναι λιγο περιεργος...

Η δουλεια εχει πεσει. Ο προισταμενος τρωγεται με τα ρουχα του, βρισκει αφορμες, δεν εχει κατι να πει για την δουλεια μας βλεπει να μιλαμε ενα δυο λεπτα σηκωνεται απο την κωλοκαρεκλα του και φωναζοντας λεει δουλειες δεν εχετε..

Χτες ολα τελειωμενα, κανονικα σχολαω 16:30 μεχρι τοτε θελει να βγαινει παραγωγη, 16:45 εκει που πηγαινα να φυγω μου λεει ελα και κανε αυτο...

Λεω δεν θα σε δωσω την ευκαιρια να μου σπασεις τα νευρα θα σε σκασω οσο δεν παει.. Εχω τρελη υπομονη..

O Λίβε που όλοι αγαπήσαμε. Μας έλειψες man.  :-)

• Like 5
Δημοσ.

τεράστια εφεύρεση οι εκλογές ε! Σε δυο-τρεις μήνες μέσα, φτιάχνονται πάρκα, φτιάχνονται σχολεία, φτιάχνονται δρόμοι, φτιάχνονται γέφυρες! Μοιράζονατι λεφτά, προσλαμβάνεται προσωπικό, χαμός! Και, κυρίως, χάνουμε μέρες από το σχολείο!!! Παρασκευή, Δευτέρα, την άλλη Παρασκευή, και την άλλη Δευτέρα! Λοιπόν, προτείνω να έχουμε εκλογές τουλάχιστον μια φορά τον χρόνο. Όχι, όχι, τι λέω. Δύο φορές τον χρόνο τουλάχιστον. Ναι.

Επίσης: αύριο λέμε να πάμε Πετράλωνα στο σπήλαιο. Κάναμε στο σχολείο μάθημα για προϊστορική εποχή και τέτοια, και έχει εκεί μουσείο και εκθέματα και λοιπά. Οπότε, μετά από εκεί λέει καμιά βολτίτσα στα παραθαλάσια, πέριξ της Καλι-φάκιν-κράτειας. Από Καλι-φάκιν-κράτεια μέχρι Μουδανιά, πού είναι πιό ωραία για βολτίτσα-θαλασσίτσα-ταβερνίτσα; Καλι-φακιν-κράτεια, Φλογητά, Σωζόπολη, Νέα Πλάγια, Παραλία Διονυσίου, Μουδανιά; Για πείτε. Δεν έχω πάει ποτέ προς τα εκεί...

Λεφτερ δεν ηερω αν σε προλαβα...

Θα πας πλαγια οπως σε ειπε η Μαιρη...

Στην ταβερνα Το χρυσο παγονι... Κορυφη και καλες τιμες...

Την καλημερα μου

O Λίβε που όλοι αγαπήσαμε. Μας έλειψες man. :-)

Εσυ ποσα acount ακομα θα αλλαξεις γιατι εχω καραμπερδευτει....

Δημοσ.

χτύπησα 40άρι πριν, gg μου... ευτυχώς το ponstan σώζει κόσμο... πόσο καιρό θέλει η αντιβίωση για να πιάσει; :/

σε ζουλευω...μια βδομαδα πονολεμος χωρις κανενα συμπτωμα της προκοπης για να σηκωθώ να παω στο γιατρο.μονο οι αμυγδαλες φαινονται λιγο πρησμενες.κατα τα αλλα τρωω και πινω σαν το βόδι :mrgreen:

πως λεγεται οταν φοβασαι/βαριεσαι τη διαδικασια για να πας να δεις το γιατρο(ραντεβου και τετοια)? αυτο εχω :P

Δημοσ.

σε ζουλευω...μια βδομαδα πονολεμος χωρις κανενα συμπτωμα της προκοπης για να σηκωθώ να παω στο γιατρο.μονο οι αμυγδαλες φαινονται λιγο πρησμενες.κατα τα αλλα τρωω και πινω σαν το βόδι :mrgreen:

πως λεγεται οταν φοβασαι/βαριεσαι τη διαδικασια για να πας να δεις το γιατρο(ραντεβου και τετοια)? αυτο εχω :P

δε θέλεις, πίστεψέ με... και είναι μόνο η αριστερή μεριά, σε λίγο θα τους παρακαλάω να με βάλουν μια μέρα νοσοκομείο να ησυχάσω....

λέγεται ιατροφοβία, το παθαίνουμε όλοι με τον οδοντίατρο :D 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...