Voziniotis-3 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Μπορει να ειναι και στον φοιτητη. Και μενα παλια πολλα μου φαινονταν ενδιαφεροντα, αλλα πλεον βαρεθηκα να προσπαθω να βρισκω τα καλα στην καθε βλακεια. Θελω να εξειδικευτω καπου.
kuzko21 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Έχω φάει 3 οικονομετριες στη μάπα , οι δυο θεωρία και μαθηματικα ενώ η τρίτη, που ήταν στην ουσία εφαρμοσμένη και γινόταν χρήση stata , ήταν μακράν η πιο ενδιαφέρουσα. Δεν ξέρω πως το κανει το μάθημα ούτε τι επιπέδου ειναι στη σχολή σου αλλά εγώ με την τρελορπιστημονα που είχα στην οίκονομετρια ΙΙ θα εκτιμούσα την παπαγαλία απο αυτή που έσταζε κάθε φορά που μιλάγε για μέγιστη πιθανοφανια.λολ
viper2005 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 >implyin οτι θα κανεις cfa χωρις πτυχιο και θα καταλαβαινεις τι διαβαζεις. Ξαναδεs τα requirements
Voziniotis-3 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Οχι παπαγαλια. Για κανεναν πουστη λογο. Μακραν η χειροτερη βλακεια να εξεταζεσαι πανω σε θεωρια. Δεν ξερω πως θα γινει αλλιως αλλα μεγαλυτερη βλακεια να προσπαθεις να μαθεις θεωρια δεν υπαρχει. Θεωρια μαθαινεις για να μπορεις να κανεις μετα πρακτικα πραγματα. Στα πρακτικα πρεπει να εξεταζεσαι. Τεσπα εφυγα για βιβλιοθηκη, και αυτοσυσχετιση μεταβλητων
katiepie Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 χτύπησα 40άρι πριν, gg μου... ευτυχώς το ponstan σώζει κόσμο... πόσο καιρό θέλει η αντιβίωση για να πιάσει; :/
Chrisxxx Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 H αντιβίωση δεν κανει τιποτα για πυρετους κλπ δεν ειναι αυτή η δουλεια της. Κατα τα αλλα για να πεσει ο πυρετος με ενα διπλο παναντολάκι/δεπον εισαι οκ.
katiepie Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 chrisxxx είναι οξεία αμυγδαλίτιδα όπως είπε η Βαλ, augmentin παίρνω κι εγώ, τώρα είμαι στο 4ο χάπι, ελπίζω να νιώσει σιγά σιγά...
Voziniotis-3 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 katiepie παλιογκαντεμο. Εσκασε μυτη πυρετος και σε μενα. 1
katiepie Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 katiepie παλιογκαντεμο. Εσκασε μυτη πυρετος και σε μενα. σε κόλλησα στο cyber sex τι έχεις εσύ παλικάρι; άρχισα να ψήνομαι πάλι....
Voziniotis-3 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δεν ξερω μωρε, που πηγα βιβλιοθηκη αρχισε να βαραινει το κεφαλι. το πρωι ξυπνησα με βουλομενη μυτη, εχω μια υπνηλια τις τελευταιες μερες και γενικα κουραση. φακ φακ φακ
katiepie Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δεν ξερω μωρε, που πηγα βιβλιοθηκη αρχισε να βαραινει το κεφαλι. το πρωι ξυπνησα με βουλομενη μυτη, εχω μια υπνηλια τις τελευταιες μερες και γενικα κουραση. φακ φακ φακ κυκλοφορεί μια ίωση γενικά. περαστικά σου κι εσένα... να μαζευτούμε οι άρρωστοι να πούμε τον πόνο μας
Προτεινόμενες αναρτήσεις