Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στην πληροφορικη μπορεις να δουλευεις αυτονομος. Ολα υπαρχουν στο internet. Το ξεσκιζεις οσο οι αλλοι καθονται και παπαγαλιζουν οικονομετριες και διδακτικες, ξεχωριζεις και σε παιρνουν.

Χμμμμμ, βρε λες να το ψησω? :P

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

Εννοειτε οτι θα πρεπει να διευρυνεις τις γνωσεις σου περα απο το πανεπιστημιο και αν υπαρχει και η δυνατοτητα να εργαστεις καπου σχετικα ακομα καλυτερα . Εγω δουλευα σε γραφειο δωρεαν, οι γνωσεις που αποκομισα ηταν τεραστιες .

Δημοσ.

Πάντως εγώ σε πολλά σημεία της δουλειάς έχω πει αααα κοίτα να δεις αυτό είχε λόγο τελικά που το διάβαζα...

Δημοσ.

Παραθετω μερικα μαθηματα:

Δικαιο Πληροφορικης (!!!!!!!)

Οικονομετρια Ι, ΙΙ

Μακροικονομια

Διδακτικη (!!!!!)

Λογιστικη

Μηχανογραφιση Λογιστηριου

και καμποσα αλλα. Θα με πεις ετσι ειναι η σχολη, αλλα αναθεμα οποιος μεθυσμενος θεωρησε το μπασταρδεμα πληροφορικης με οικονομικα οτι θα εχει μελλον, προοπτικες και αποτελεσματα. Το ακουω και απο καθηγητες μας. Το πολυ το τακα τακα ... εχω να πω εγω.

Δημοσ.

αμα μετραγαν τα χαρτια τοτες δεν θα υπηρχαν ολα αυτα τα certification schemes [CFA,ACCA, MICROSOFT etc]

fixed

>implying ότι θα πας να κανείς cfa\acca και δεν θα έχεις πτυχίο.

έστω ότι είσαι τόσο πουθενας που ξεκινάς κάτι απο τα παραπάνω μόνος σου. Πιστεύεις ότι θα πεις ότι έκανα acca μόνος μου και δε θα γελάσουν και οι πέτρες?

Δημοσ.

>implying ότι θα πας να κανείς cfa\acca και δεν θα έχεις πτυχίο.

έστω ότι είσαι τόσο πουθενας που ξεκινάς κάτι απο τα παραπάνω μόνος σου. Πιστεύεις ότι θα πεις ότι έκανα acca μόνος μου και δε θα γελάσουν και οι πέτρες?

>implying οτι χρειαζεσαι πτυχίο για να τα κανεις αυτα

In other news

Να ειχαμε έναν καφέ τώρα...

Όταν βγει, ρίξε ένα ποστ

June 29 or something like that

Βάλτο στο google calendar.

Δημοσ.

In other news

Να ειχαμε έναν καφέ τώρα...

June 29 or something like that

Βάλτο στο google calendar.

όχι είναι αλήθεια δε χρειάζεσαι πτυχίο, αλλά εδώ άλλοι και άλλοι που δουλεύουν, κάνουν μεταπτυχιακά κτλ και πάνε να δώσουν τα συγκεκριμένα διπλώματα δεν τα καταφέρνουν. Έχει finance και λογιστική οπότε αν δεν έχεις μια ιδέα από πριν good luck with that. 

Παρόλα αυτά ναι μπορείς, απλά δεν έχω δει κανέναν να το κάνει, αν δεις πες μου να τ δώσω συγχαρητήρια.

Βέβαια, υπάρχουν άτομα από ΤΕΙ (ξέρω 2) που δεν είχαν και καμία απαλλαγή και το τελείωσαν στα 3 χρόνια (πανέξυπνοι όμως) και άλλοι με mba ακόμα τρέχουν τα F... Anyway, παίζουν πολλά ρόλο...

Δημοσ.

>implyin οτι θα κανεις cfa χωρις πτυχιο και θα καταλαβαινεις τι διαβαζεις.

Δημοσ.

Παραθετω μερικα μαθηματα:

Δικαιο Πληροφορικης (!!!!!!!)

Οικονομετρια Ι, ΙΙ

Μακροικονομια

Διδακτικη (!!!!!)

Λογιστικη

Μηχανογραφιση Λογιστηριου

και καμποσα αλλα. Θα με πεις ετσι ειναι η σχολη, αλλα αναθεμα οποιος μεθυσμενος θεωρησε το μπασταρδεμα πληροφορικης με οικονομικα οτι θα εχει μελλον, προοπτικες και αποτελεσματα. Το ακουω και απο καθηγητες μας. Το πολυ το τακα τακα ... εχω να πω εγω.

Να σου πω συγκεκριμένα, εγώ είχα μάθημα Δίκαιο Πληροφοριακών Συστημάτων. Πολύ ενδιαφέρον μάθημα, βέβαια έχει να κάνει και με το άτομο που το διδάσκει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...