Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειχα ράμμα στον αφαλό απο εγχείρηση κ μου το αφαίρεσαν (3 weeks + 1 day l8r)

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

Μπαίνω στου web και διαβάζω οτι το blue box του twin peaks θα εχει μερικά λεπτά παραπάνω υλικό

Μετά διαβάζω τον επίλογο του vampire diaries...

Ενα πράγμα μου ερχεται στο μυαλό: οι αμερικάνοι, πραγματικά, ξέρουν να αρμέγουν την αγελάδα.

Τι είναι το blue box?

Δημοσ.

Επίσης: αύριο λέμε να πάμε Πετράλωνα στο σπήλαιο. Κάναμε στο σχολείο μάθημα για προϊστορική εποχή και τέτοια, και έχει εκεί μουσείο και εκθέματα και λοιπά. Οπότε, μετά από εκεί λέει καμιά βολτίτσα στα παραθαλάσια, πέριξ της Καλι-φάκιν-κράτειας. Από Καλι-φάκιν-κράτεια μέχρι Μουδανιά, πού είναι πιό ωραία για βολτίτσα-θαλασσίτσα-ταβερνίτσα; Καλι-φακιν-κράτεια, Φλογητά, Σωζόπολη, Νέα Πλάγια, Παραλία Διονυσίου, Μουδανιά; Για πείτε. Δεν έχω πάει ποτέ προς τα εκεί...

Πετράλωνα ΟΚ, αλλά μετά τι να πας να κανεις φλογητα - Πλαγια - Μουδανια πέρα από μπάνιο; 

Δημοσ.

Πετράλωνα ΟΚ, αλλά μετά τι να πας να κανεις φλογητα - Πλαγια - Μουδανια πέρα από μπάνιο; 

ξέρωγω; Ρωτάω. Μπάνιο δεν νομίζω να παίξει, εκτός κι αν είναι παντελώς απάνεμα και έχει και καμιά 25άρα βαθμούς, να βουτήξουν και τα μικρά. Θέλω βολτίτσα by the sea, να δούμε τις βαρκούλες, μετά να παίξουμε μπάλα, να πετάξουμε πετρούλες, να γεμίσουμε το κουβαδάκι μας άμμο, και στο τέλος να πιούμε και καμιά τσιπουράκλα σε κάνα ταβερνείο, by the sea πάντα ε. Καλιφάκινκράτεια λες;

Δημοσ.

Wtf is οικονομετρια; Haven't heard before

Ενας πολυ ενδιαφερον κλαδος της οικονομιας που περιεχει πολλα μαθηματικα. Μονο που εμεις:

a) δεν ασχολουμαστε με τα μαθηματικα, παρα μονο εξηγουμε τα αποτελεσματα και πρεπει να παπαγαλεισουμε.

b ) δεν προκειται ποτε να ασχοληθω με αυτο το αντικειμενο :mad: :mad: :mad:

Δημοσ.

αυτό θα πει ενημέρωση.

με έπιασε το άγχος πότε θα παραλάβει τώρα.

lyNiiYP.gif

Τι είναι το blue box?

το blue ray box που θα βγει τον επομενο μηνα...

Ενας πολυ ενδιαφερον κλαδος της οικονομιας που περιεχει πολλα μαθηματικα. Μονο που εμεις:

a) δεν ασχολουμαστε με τα μαθηματικα, παρα μονο εξηγουμε τα αποτελεσματα και πρεπει να παπαγαλεισουμε.

b ) δεν προκειται ποτε να ασχοληθω με αυτο το αντικειμενο :mad: :mad: :mad:

welcome to greece man

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...