katiepie Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 <p>γω? :-D<br> περαστικά κυράμ </p>Συ προφανώς! Τέτοια χαρά...!Ευχαριστώ μανάρι <3 Sent from my iPhone using Insomnia
viper2005 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Μπαίνω στου web και διαβάζω οτι το blue box του twin peaks θα εχει μερικά λεπτά παραπάνω υλικό Μετά διαβάζω τον επίλογο του vampire diaries... Ενα πράγμα μου ερχεται στο μυαλό: οι αμερικάνοι, πραγματικά, ξέρουν να αρμέγουν την αγελάδα.
katiepie Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Γιατί εμείς εδώ είμαστε χαλλλλλλαρά λέμε ! Υ.Γ Ανοίγετε με δική σας ευθύνη Site: εδώ Το βρήκαμε, απο δω το αντέγραψαν!!! Κλασσικά ανοίγετε με δική σας ευθύνη... http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=289545&catid=11
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Λοιπον εντάξει.είμαι καλύτερα τώρα ,μου γραψε ο ιατρός μια αντιβίωση και ένα αντιφλεγμονώδη για 10 μέρες και όλα καλά ,δεν είχα τίποτα σοβαρο. Btw βρήκα και ένα γατάκι σήμερα και το φροντίζω θα ανεβάσω και φωτο σε λίγες ώρες
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) μαλιστα Επεξ/σία 16 Μαΐου 2014 από BLuE_PaNtHeR
*nenya* Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Τί γίνεται ρε; Σε φόρουμ νοσοκομείου μπήκα; Περαστικά κόσμεεεε 1
katiepie Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Τί γίνεται ρε; Σε φόρουμ νοσοκομείου μπήκα; Περαστικά κόσμεεεε ευχαριστούμε nenyaaaa! αν θέλει κανείς να ψήσει κανα αυγό να με ενημερώσει εντός μιας ώρας ουυυυυ κ ανεβαίνειιιι
leftermann Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 τεράστια εφεύρεση οι εκλογές ε! Σε δυο-τρεις μήνες μέσα, φτιάχνονται πάρκα, φτιάχνονται σχολεία, φτιάχνονται δρόμοι, φτιάχνονται γέφυρες! Μοιράζονατι λεφτά, προσλαμβάνεται προσωπικό, χαμός! Και, κυρίως, χάνουμε μέρες από το σχολείο!!! Παρασκευή, Δευτέρα, την άλλη Παρασκευή, και την άλλη Δευτέρα! Λοιπόν, προτείνω να έχουμε εκλογές τουλάχιστον μια φορά τον χρόνο. Όχι, όχι, τι λέω. Δύο φορές τον χρόνο τουλάχιστον. Ναι. Επίσης: αύριο λέμε να πάμε Πετράλωνα στο σπήλαιο. Κάναμε στο σχολείο μάθημα για προϊστορική εποχή και τέτοια, και έχει εκεί μουσείο και εκθέματα και λοιπά. Οπότε, μετά από εκεί λέει καμιά βολτίτσα στα παραθαλάσια, πέριξ της Καλι-φάκιν-κράτειας. Από Καλι-φάκιν-κράτεια μέχρι Μουδανιά, πού είναι πιό ωραία για βολτίτσα-θαλασσίτσα-ταβερνίτσα; Καλι-φακιν-κράτεια, Φλογητά, Σωζόπολη, Νέα Πλάγια, Παραλία Διονυσίου, Μουδανιά; Για πείτε. Δεν έχω πάει ποτέ προς τα εκεί... 2
mary Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Ωραια θα περασετε. Και το σπηλαιο ειναι αρκετα ενδιαφερον. Και ωραιες οι παραλιες σε Πλαγια κλπΑν θελετε να φατε καλλικράτεια να πάτε στο "κόκορα το σκασε" να παρετε ενα ολοκληρο κοτοπουλο να το φθαριστηθείτε.Τι το θυμήθηκα; Το λιγουρευομαι τωρα!
Valerie_ Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Ωραία είναι εκεί που θες να πάς Λέφτερ. εγώ πάλι τραβήχτηκα στην τράπεζα γιατί πολύ απλά το έμβασμα που περίμενα μπήκε μεν στο λογαριασμό μου αλλά με όνομα παραλήπτη του αδερφού μου! στόοοοκοι ρε φίλε.
nicoc89 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Τί γίνεται ρε; Σε φόρουμ νοσοκομείου μπήκα; Περαστικά κόσμεεεε έκοψα το ένα ράμμα στον αφαλό πριν μια ώρα
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 nicoc εσυ τί είχες πάθει ? δεν σ είχα ρωτησει.αν δε θες δημόσια πες μου σε πμ.Δεν τα λέω πουθενα εγω αυτά .είμαι τίμιος.δίνω ορκο τιμής
Προτεινόμενες αναρτήσεις