kuzko21 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Εγώ είχα και μέιλ απο την πρώτη σε κεφαλαιοποίηση τράπεζα του Λάγκος , first national bank of TRUST (dat Nigerian scum troll). Δυστυχώς δεν πρόλαβα να επενδύσω.
Valerie_ Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 FROM: DR.AHMEDOU J.YEZODIRECTOR GENERAL-AADAFRICAN DEVELOPMENT BANK (AFDB)OUAGADOUGOU,BURKINA FASOWEST AFRICA.Dear Friend, Greetings to you as well as your family .I hope every body fine .I am Dr.Ahmedou J.Yezo ,Director General Audit and Accounting Department (AAD) in the foreign branch of the African Development Bank , Ouagadougou ,Burkina Faso in West Africa .MY MAIN PURPOSE OF CONTACT :- I have in my position the total sum of $33.5 Million U.S Dollars only which i want to transfer to your bank account .I discovered this total money in my department in the account that belongs to one of our bank late foreign customer who died in a plane crashed in the year 2006 . And also Gold worth sum of $8 million dollars which he deposited with our bank .The late customer was a contractor and gold dealer before his death .I discovered that he deposited this total fund and gold with the management of our bank without the consent of any body .Because since the past years after his death no body applied to the management of our bank for the claim of this total money and gold .I am quite sure of what am telling you . So please ,i want this money and gold to be released to you ,so that we can share this money and gold for our own good .Because if other top officials later claimed it ,they will eat this money alone and it will not benefit the poor masses .I have already decided that you and me is going to use part of this money to help our brothers and sisters in the societies that needed help .But we can do that if you accept ,because only me can not decide on what to do . Please ,you should not be afraid of any thing in this project ,because i am working in the same bank and in the good position to get this money be transferred successfully to your bank account and also the shipment of the gold to you without you and me encountering any problem. Please ,kindly reply immediately through this my private e-mail address : [email protected]send your private informations to me such as your private email address and mobile telephone number and i will send more details to you on how we are going to execute this project for an urgent release of the fund to your accounts and also the shipment of the gold to you without any problem . Also i want you to ponder and kindly tell me what will be your own share/percentage for helping me in receiving this gold and money .So that i will know it before our proceeding . This is very important to me . Please ,i need your urgent answer so that i will know your stand and the next thing to do without procrastination .I hope you do understand me very well .And if you receive this message by error ,please kindly delet it from your box immediately .Thank you .Yours Faithfully,DR.AHMEDOU J.YEZO . 1
TriLoBiTe Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Εγώ είχα και μέιλ απο την πρώτη σε κεφαλαιοποίηση τράπεζα του Λάγκος , first national bank of TRUST (dat Nigerian scum troll). Δυστυχώς δεν πρόλαβα να επενδύσω. Και πώς το ξεπέρασες ρε μαν?
kuzko21 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Αγόρασα organo gold καφέδες και μέσα σε ενα χρόνο έχω εταιρική πορσε και καθαρίζω €1ΚΚΚ/χρόνο. 1
TriLoBiTe Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Αγόρασα organo gold καφέδες και μέσα σε ενα χρόνο έχω εταιρική πορσε και καθαρίζω €1ΚΚΚ/χρόνο. Wunderbar!
Voziniotis-3 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 http://pollystreaming.com/The-Sopranos-Season-5-Episode-01-Two-Tonys_v15979# Τελευταια σκηνη του επεισοδιου με το πουρο και το καλαζνικοφ (καλαζνικοφ ειναι?). Απλα ο τυπος ειναι ιδαλμα, ΤΕΛΟΣ.
scullyist Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 FROM: DR.AHMEDOU J.YEZO DIRECTOR GENERAL-AAD AFRICAN DEVELOPMENT BANK (AFDB) OUAGADOUGOU,BURKINA FASO WEST AFRICA. Πριν κάποια χρόνια, μου έδωσε μια γαλλίδα ένα γράμμα για μεταφραση... γραμμένο στα ελληνικά, χειρόγραφα παρακαλώ και μπόλικες σελίδες, το είχαν αφήσει λέει -ονομαστικά- στον πατέρα της που είναι διευθυντής σε τράπεζα. Εκεί να δείτε ιστορίες γι' αγρίους με πολύτιμους παπυρους ανεκτιμητης αξιας και θησαυρούς και δεν θυμαμαι κι εγώ τι άλλο τρελό... πρωτεργάτες οι Νιγηριανοί και εμπνέυσανε και δικά μας τζιμάνια προφανώς. Αλλά το ότι ήταν γραμμένο στα ελληνικά απευθυνόμενο σε Γάλλο και εντός Γαλλίας... αξία -ελληνική- ανεκτίμητη. 2
Basilisc Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Στην εκπομπή το guide της ψηφιακής λέει ο δρόμος προς την κάλπη. Αν κάνω γρήγορα ζαπινγκ γιατί νομίζω ότι γράφει στιγμιαία ο δρόμος προς την κόλαση;
kuzko21 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Πριν κάποια χρόνια, μου έδωσε μια γαλλίδα ένα γράμμα για μεταφραση... γραμμένο στα ελληνικά, χειρόγραφα παρακαλώ και μπόλικες σελίδες, το είχαν αφήσει λέει -ονομαστικά- στον πατέρα της που είναι διευθυντής σε τράπεζα. Εκεί να δείτε ιστορίες γι' αγρίους με πολύτιμους παπυρους ανεκτιμητης αξιας και θησαυρούς και δεν θυμαμαι κι εγώ τι άλλο τρελό... πρωτεργάτες οι Νιγηριανοί και εμπνέυσανε και δικά μας τζιμάνια προφανώς. Αλλά το ότι ήταν γραμμένο στα ελληνικά απευθυνόμενο σε Γάλλο και εντός Γαλλίας... αξία -ελληνική- ανεκτίμητη.Εδώ τα λέγαν για τους ομογενείς απο την Αμερική που θα έσωζαν την Ελλάδα με τα 300 μπιλιονς. Το άλλο με τον ελληνικό θησαυρο που βρήκαν για να αγοράσουμε το χρέος? Ο παππούς σε πείραξε? 2
scullyist Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Έχει φανταστικούς χαρακτήρες/φαντασματα η ιστορία μου και δεν το βλέπω; Ποιος παππούς, άνθρωπε;
katiepie Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Νίκοτς, σεξ;; Τι έγινε;; Όλο το βράδυ ψηνόμουν με 39 πυρετό και άπαντες με βρίζουν που θέλω να πάω δουλειά... In other niewz γνώρισε μάνα boyfriend που ήρθε να με δει... Καλημέρες... Sent from my iPhone using Insomnia
viper2005 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Έφτασε το δέμα Αθήνα. Λες να μου το στείλουν σήμερα; #suspense Μeρes
Liverpool89 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Καλημερες... Αυτος ο μηνας ειναι λιγο περιεργος... Η δουλεια εχει πεσει. Ο προισταμενος τρωγεται με τα ρουχα του, βρισκει αφορμες, δεν εχει κατι να πει για την δουλεια μας βλεπει να μιλαμε ενα δυο λεπτα σηκωνεται απο την κωλοκαρεκλα του και φωναζοντας λεει δουλειες δεν εχετε.. Χτες ολα τελειωμενα, κανονικα σχολαω 16:30 μεχρι τοτε θελει να βγαινει παραγωγη, 16:45 εκει που πηγαινα να φυγω μου λεει ελα και κανε αυτο... Λεω δεν θα σε δωσω την ευκαιρια να μου σπασεις τα νευρα θα σε σκασω οσο δεν παει.. Εχω τρελη υπομονη..
Προτεινόμενες αναρτήσεις