Voziniotis-3 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Ελατε παιδια πλακα εκανα. Μεγαλα παιδια ειμαστε, τι σαιμπερ και βλακειες. Ραντεβου κλεισαμε 2
Chrisxxx Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Κρις πως κανεις την σάλτσα μπαλσαμικου? http://www.yiannislucacos.gr/recipe/saltses/3238/vinegkret-mpalsamiko#.U3Sry_mSzGE με περισσότερο μέλι και λιγότερο λάδι αλλά στην υφη δεν βγηκε ουτε κατα διάνοια σαν αυτη της φωτο.
thomasG4 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 http://www.yiannislucacos.gr/recipe/saltses/3238/vinegkret-mpalsamiko#.U3Sry_mSzGE με περισσότερο μέλι και λιγότερο λάδι αλλά στην υφη δεν βγηκε ουτε κατα διάνοια σαν αυτη της φωτο. Επίσης ο συνδυασμός μέλι, μουστάρδα και λάδι είναι ιδανικός για μαρινάρισμα σε στήθος κοτόπουλου. Δίνει πολύ γαμάτη γεύση στο κοτόπουλο.
katiepie Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 τι λέτε ρε μεσημεριάτικα... εγώ ένα ταπεινό σάντουιτς από starbucks κι αυτό για να χαπακωθώ όχι ότι πεινάω... ήθελα να χάσω κανα κιλό, θα τα λουστώ τώρα, all day φρούτα incoming
mary Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Αλλά το ραντεβουδάκι ραντεβουδάκι με το Βόζι εεε κέιτυ; 2
katiepie Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Αλλά το ραντεβουδάκι ραντεβουδάκι με το Βόζι εεε κέιτυ; ε τι, τώρα ετοιμάζω και αναπάντητη στο νίκοτσ κάτσε να δεις... 2
Voziniotis-3 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Τον Νικο τον θελει για τις διατροφικες του συνηθειες. Εμενα με θελει για το κορμι και το μυαλο μου !!!
katiepie Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 κανας άλλος τώρα που γυρνάει;;; mary κάτσε γιατί είναι εγχειρισμένος και δεν μπορεί να κολάζεται το αγόρι...
nicoc89 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 ε τι, τώρα ετοιμάζω και αναπάντητη στο νίκοτσ κάτσε να δεις... το ήξερα οτι αργά η γρήγορα θα γίν αλλ too late , με έκλεισε άλλη Τον Νικο τον θελει για τις διατροφικες του συνηθειες. Εμενα με θελει για το κορμι και το μυαλο μου !!! do u even nicoc89 brah ? μη πεις οτι την έχεις μεγαλύτερη γιατι θα με κάνεις να βάλω μπαταρίες στην κάμερα κανας άλλος τώρα που γυρνάει;;; mary κάτσε γιατί είναι εγχειρισμένος και δεν μπορεί να κολάζεται το αγόρι... μπα ήρθα στα ισιαμ βιάστηκα (διαβάστε το οπως θέλετ ) αλλα ηταν γκαλάαα δεν είχα πρόμπ το προμπ θα έρθει όταν πέσει το ποστ σε λάθος ματ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις