Valerie_ Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Κωλοζωα του κερατα. 12:30 το βραδυ και σκαει το τραγι με την μουσικι τερμα στο αμαξι μες στην ησυχια. 3 ωρες μεχρι να παρκαρει και εχει ξυπνησει την μιση γειτονια. Θα του στελνα 2 αυγα αλλα βρεχει και θα πανε χαμενα. ρε αφήστε τον κόσμο να εκφραστεί ρεεε My sweet summer child, φοβάμαι τόσο την αποτυχία που δεν προσπαθώ ποτέ. Καλημέρα γλυκούλη :*
katiepie Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Καλημέρα! Σήμερα είναι μια όμορφη μέρα, τα πουλάκια κελαηδούν, οι πεταλούδες πετούν κτλ κτλ κτλ Ηρεμία, τάξη και ασφάλεια 2
Gtr34 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 <p>Καλημέρα!</p> <p>Σήμερα είναι μια όμορφη μέρα, τα πουλάκια κελαηδούν, οι πεταλούδες πετούν κτλ κτλ κτλ</p> <p>Ηρεμία, τάξη και ασφάλεια </p> Ηρεμια πριν την καταιγιδα της Κυριακης .
pappous_soulis Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Σήμερα είναι μια όμορφη μέρα, τα πουλάκια κελαηδούν, οι πεταλούδες πετούν κι ο Γκοντζίλα επανέρχεται. 5
gatokoritso Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Τι έγινε; Για πε; τσι πουτανας(ακολουθει σποιλερ ανοιχτε με δικη σας ευθηνη) οι τρελομαγισσες σκοτωσαν τη χειλι μετα τη γεννα και αυτη γυρισε σαν hybrid.πανω που πήγαιναν να σκοτωσουν το μωρο το προλαβαν τα αδελφια αλλα μετα εμαθαν οτι η μανα τους τα ειχε οργανωσει ολα ετσι ειπαν ψεματα οτι πεθανε το μωρο για να το διωξουν απο τη πολη.το οποιο το πήρε με χαρα η θεια ρεμπεκα.το ονομασανε hope.επισης η πιτσιρικα μαγισσα εφερε πισω το μπαμπα μαικλ και γυρισε και η μανα με ενα απο τους γιους σε σωματα αλλων.τελος οι λυκανθρωποι πανε να το παιξουν οτι εχουν το πανω χερι με τα moonstones απο το προηγουμενο επεισόδιο και εκτος απο ολα αυτα γινονται και κατι άκυρα στο vampire diaries(το οποιο παω στοιχημα οτι τη πλοκη τη βγαζουν με τα ζαρια κατασταση τοσο χαλια εχει καταντησει) που παιζει να επηρεάσουν το originals αλλα εχω μείνει μερικα επεισοδια πισω και δεν ξερω ποσο το εχουν επηρεασει. αυτα.. 1
mary Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 ρε αφήστε τον κόσμο να εκφραστεί ρεεε Καλημέρα γλυκούλη :* Ωωωωπα και φιλάκι...Ατιμούλη slipknot ...... κι ο Γκοντζίλα επανέρχεται. Τοσο μουφο-υπερβολικη ταινια δε νομιζω να υπαρχει. Απο το τρέιλερ μπαμ κανει.
Voziniotis-3 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Κωλοζωα του κερατα. 12:30 το βραδυ και σκαει το τραγι με την μουσικι τερμα στο αμαξι μες στην ησυχια. 3 ωρες μεχρι να παρκαρει και εχει ξυπνησει την μιση γειτονια. Θα του στελνα 2 αυγα αλλα βρεχει και θα πανε χαμενα. Φλώρος alert. Τα αυγά δεν θα πάθουν κάτι με την βροχή, ούτε θα αλλοιωθεί η πορεία τους.
katiepie Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Ρε με έστειλαν field trip στο κέντρο έκανα τη βόλτα μου και μου φαίνονται όλα ρόδινα... Θα φύγω νωρίς, μετά έχει ψώνια για αναζήτηση του φορέματος ορκωμοσίας και το βράδυ sushi! Εντάξει αύριο πάω και στην καλή μου εταιρεία γι αυτό Sent from my iPhone using Insomnia
viper2005 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 τσι πουτανας(ακολουθει σποιλερ ανοιχτε με δικη σας ευθηνη) οι τρελομαγισσες σκοτωσαν τη χειλι μετα τη γεννα και αυτη γυρισε σαν hybrid.πανω που πήγαιναν να σκοτωσουν το μωρο το προλαβαν τα αδελφια αλλα μετα εμαθαν οτι η μανα τους τα ειχε οργανωσει ολα ετσι ειπαν ψεματα οτι πεθανε το μωρο για να το διωξουν απο τη πολη.το οποιο το πήρε με χαρα η θεια ρεμπεκα.το ονομασανε hope.επισης η πιτσιρικα μαγισσα εφερε πισω το μπαμπα μαικλ και γυρισε και η μανα με ενα απο τους γιους σε σωματα αλλων.τελος οι λυκανθρωποι πανε να το παιξουν οτι εχουν το πανω χερι με τα moonstones απο το προηγουμενο επεισόδιο και εκτος απο ολα αυτα γινονται και κατι άκυρα στο vampire diaries(το οποιο παω στοιχημα οτι τη πλοκη τη βγαζουν με τα ζαρια κατασταση τοσο χαλια εχει καταντησει) που παιζει να επηρεάσουν το originals αλλα εχω μείνει μερικα επεισοδια πισω και δεν ξερω ποσο το εχουν επηρεασει. αυτα.. Αχα, very interesante. In other news Επι μια ώρα έτριβα. Not cool. Σπερες *Μου αξίζει ένας φραπες. Edit Ποτέ προλαβαίνουν και κλείνουν τα ps4 vs xboxone... XD
katiepie Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Μην πω κάτι καλό αμέσως να το μετανιώσω... έχει πρηστεί η αμυγδαλή απ το πρωί τώρα κάτι λίγο ένιωσα, θερμόμετρο τσουυυπ πυρετός. Αντιβίωση και Άγιος ο Θεός γιατί δε μπορώ να λείψω απ τη δουλειά...
nicoc89 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 πωωω το τελευταιο επεισοδιο τον originals ηταν απιστευτο. δερφουλαμ έβαλα να το δω τώρα 1
Voziniotis-3 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Γκαιζζζζ, οι Αθηναιοι απο εδω και περα να βλεπεται με αλλο ματι την katiepie Θα το κανα και εγω αλλα μας χωριζουν κατι χιλιομετρα, κατι χρονακια και μπορει και μερικα εκατοστα στο υψος
Voziniotis-3 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Μολις καναμε cyber-sex και παραθετω τα συμπερασματα μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις