Moderators stormrain Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Val I got you covered. Go on 2
viper2005 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 μια διαφορετικη αναγνωση tits ass master in other news εχασα 5 ολοκληρα λεπτα για να βρω τι ειναι το νεταρισμα στην φωτογραφια. *Νετάρισμα=Η ευκρίνεια-καθαρότητα και διαύγεια της φωτογραφικής παράστασης.* **sharpness issues που λενε και στο χωριο μου καλα να παθω. Καλα να παθω Ps. ειναι ελληνες καθηγητες φωτογραφιας παω gym να δω τα αίσχη παλι. laterzzz
Valerie_ Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 _Nαι που πήρα; _εσείς ποιον θέλετε;_εσείς ποια είστε; _θα μου πείτε ποιον θέλετε; _Λάθος (τουτ τουτ) ούτε συγνώμη ούτε καλημέρα,ούτε να πει ονομάζομαι τάδε και καλώ από εκεί. Βόιδια. 2
gatokoritso Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 τουλαχιστον εσενα σου μιλησαν.εμενα δεν μιλανε καν και παει ετσι: -ναι. -... -ναι? -... -ΝΑΙ!?!ΜΙΛΗΣΤΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΚΟΥΩ! -...κλικ. every goddamn time!
tehAllantin Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 τουλαχιστον εσενα σου μιλησαν.εμενα δεν μιλανε καν και παει ετσι: -ναι. -... -ναι? -... -ΝΑΙ!?!ΜΙΛΗΣΤΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΚΟΥΩ! -...κλικ. every goddamn time! εχεις κρυφό θαυμαστή;; 2
gatokoritso Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 μπα μωρε αμα τσεκαρω το τηλ online τις περισσοτερες φορες ειναι διαφημιστικες.βεβαια υπαρχουν και μερικες φορες που δεν βρισκω απολύτως τιποτα
katiepie Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 εγώ δε σηκώνω τηλ σπίτι που να κάνουν κωλοτούμπες, εκτος κι αν κάποιος με έχει ειδοποιήσει ότι θα πάρει. 1
slipknot Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Κι εγώ, μόλις ακούσω τηλέφωνο να χτυπάει κρύβομαι στο μπάνιο μέχρι να σταματήσει ή να το σηκώσει κάποιος άλλος. 3
TriLoBiTe Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 τουλαχιστον εσενα σου μιλησαν.εμενα δεν μιλανε καν και παει ετσι: -ναι. -... -ναι? -... -ΝΑΙ!?!ΜΙΛΗΣΤΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΚΟΥΩ! -...κλικ. every goddamn time! Σε παρακολουθούν...
Sellers Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 _Nαι που πήρα; _εσείς ποιον θέλετε; _εσείς ποια είστε; _θα μου πείτε ποιον θέλετε; _Λάθος (τουτ τουτ) ούτε συγνώμη ούτε καλημέρα,ούτε να πει ονομάζομαι τάδε και καλώ από εκεί. Βόιδια. Το τερμα εκνευριστικο ειναι το να σηκωνεις το τηλεφωνο, να λες ''ναι;'' και να λεει και άλλος ''ναι;''. Τι ''ναι;'' γαμωτο, εσυ δεν πήρες? Όταν μου το κάνουν αυτό κάθομαι αμίλητος μέχρι να ξαναμιλήσουν. 4
TriLoBiTe Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Κι εγώ, μόλις ακούσω τηλέφωνο να χτυπάει κρύβομαι στο μπάνιο μέχρι να σταματήσει ή να το σηκώσει κάποιος άλλος. Μπιν δέαρ, νταν δατ. Μόνο που αν είσαι μόνος, υπάρχει περίπτωση να μην το σηκώσει κανείς! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις